Προς το περιεχόμενο

Cosmos Silent Project

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λάθος έκανα για την σιλικόνη..αλλου είχα το μυαλό μου όταν διάβαζα τα review...

απλά από τι κατάλαβα έρχεται με 2 adapter που το καθένα κατεβάζει το φουρφούρι σε κάποιες στροφές σωστά?

αυτό που έκανες εσύ στα φουρφούρια μειώνει ακόμα πιο πολύ τον θόρυβο?

ωραίο το βαψιματάκι λίγο χάλασε η δουλειά στο μέρος που θα μπει η μητρική..αλλα μικρό το κακό θα το κρύψει η μητρική :P

εξάλλου το εχεις κάλυψη όλο με ηχομόνωση..δεν φαίνεται και πουθενά ότι το έβαψες :P

και είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα κρύψεις τα καλώδια..

άντε να βλέπω να προχωράς!!!

και αρχίζει και ομορφαίνει! άντε να μπει και το mobo!

edit:όπα μπήκε και η mobo...καλά τώρα έδεσε!!

μπράβο!!!

Δημοσ.

Ακριβώς όπως τα είπες...τα απλά "φανακια" NF-S12 έρχονται με ένα αντάπτορα ρεύματος...το NH-U12P έχει δυο...η μπογιά όντως χάλασε επειδή έκανε 0 βαθμούς προχτές, αλλα όλα good now. Λογικά σήμερα θα έχω τελειώσει ;)

Δημοσ.

μια χαρά τα καλώδια!το καπάκι κλίνη κανονικά? η κάνει καμια κουρμπά?

όταν λες να μονώσουμε τις βίδες?εκτος από χαρτόνι και σιλικόνη τι άλλο υπάρχει?

τι φουρφούρι έβαλες μπροστά από τους δίσκους?

και μια δικια μου ερώτηση..

μπορώ να βάλω κάποιο υλικό στις βίδες η κάποιες έτοιμες βίδες(δεν ξέρω αν υπάρχουν)για την αποφυγή τον κραδασμών στους δίσκους?γενικά να μειώσω τον θόρυβο τους..?

Δημοσ.

Όλα τα fans είναι Noctua εκτος από το πίσω που είναι "κοολερμαστερ" και του PSU που είναι Ακάσα...Το side panel κλείνει και περισσεύει κιόλας ;)

Να την χρησιμοποίησα εγώ.

0000008ue8.jpg

Από εκεί και πέρα για σκληρούς ιδού μια καλή λύση.

silentx_sxgm4.jpg

Δημοσ.

Φίλε πολύ καλή η προσπάθειά σου, αν και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί έβαλες τους 3 φορτηγούς δίπλα δίπλα αναφέροντας να κάνουμε δοκιμές κάθε φορά πριν ολοκληρώσουμε κάποια επέμβαση....:)

Το τροφοδοτικό των 1200βατ τι το ήθελες ορε; Σκοπεύεις να ρίξεις το ρεύμα στο block που μένεις;;;

Επίσης θεωρώ τρομερή (αν και λίγο τσιμπημένη σε σχέση με τις άλλες) επιλογή την gainward του 1γβ από άποψη ψύξης αλλά κυρίως θορύβου. Τα φουρφουράκια της δουλέυουν default στο 29%, και σε φόρτο ανεβαίνουν το πολύ μέχρι 52%. Σπάνια ανεβάζει πάνω από 60-62 βαθμούς. Στο 100% τα φουρφούρια της κάνουν σαν εξακύλινδρο πιστολάκι μαλλιών, αλλά ποτέ δεν χρειάζεται μάλλον να δουλέψει τόσο ψηλά.

Και πάλι φίλε μου ευγε για την προσπάθεια, και την καλή δουλειά. keep us updated!

ΥΓ. Επειδή βλέπω οτι κάποιες κοντινές σου λήψεις βγαίνουν θολές όχι από κούνημα της μηχανής, αλλά από λάθος εστίαση, καλό θα είναι να ενεργοποιήσεις το macro της

Δημοσ.

καταρχην μπραβο πολυ καλη δουλεια..Φιλε τι μονωτικο υλικο εχεις βαλει?Κ που μπορω να το βρω?

Δημοσ.
Μπράβο σου! Μερακλής!!!!! Τα καλωδιάκια sata απο που;

Συνήθως τα φτιάχνεις απο μόνος σου, βαζεις τα καλώδια γύρω απο κατι σταθερό πχ ένα στυλό και όταν βγάζεις το στυλό, το καλώδιο παίρνει το σχήμα του στυλού

Δημοσ.
Συνήθως τα φτιάχνεις απο μόνος σου, βαζεις τα καλώδια γύρω απο κατι σταθερό πχ ένα στυλό και όταν βγάζεις το στυλό, το καλώδιο παίρνει το σχήμα του στυλού

ωραιος.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...