{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Hello guys σήμερα ξεκίνησα να στήνω ένα νέο desktop και είπα να ποστάρω όλη την διαδικασία με το σκεπτικό να βοηθήσω και να δώσω ιδέες σε όσους ενδιαφέρονται για case modding. Θα χρησιμοποιήσω το παρακάτω hardware: Asus P5E X38 Intel E6850 Corsair 4G ram Dominator Thermaltake Touchpower 1200Watt Gainward HD 4870 Golden Sample Edition 1GB Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB Western Digital WD 320GB Noctua NH-U12P Hiyatek Black Multi Fan Controller 5 x Noctua NF-S12-800 120mm Akasa 14cm Casefan Coolermaster RC-1100 Cosmos S Το Κόσμος γυμνό και έτοιμο για βάψιμο. Το Κόσμος με το 1 χέρι (το βάφω με spray και χωρίς να το έχω τρίψει) Soundproofing side panel Προσοχή! Το Ακάσα Pax-Mate έχει αυτοκόλλητη επιφάνεια. Κολλάει μια για πάντα. Εγώ αντίθετος χρησιμοποιώ ταινία διπλής όψεις ώστε σε περίπτωση λάθους να μπορείς να το διορθώσεις Soundproofing τα fans για αποφυγή δονήσεων και κραδασμών. Soundproofing το εσωτερικό με pax-mate και ηχομονωτικό για studio. Ποτε μην βιδώνεται πολύ σφικτά την mainboard. Μερικά must αντικείμενα( εκτος του αναπτήρα ) Αλλαγή fan στο PSU για μείωση θορύβου. lol φιλε Tsakona lan party και έτσι Κάντε δοκιμες κάθε φορα που κάνετε κάτι install ώστε να μην χριστεί να ξηλώνεται εάν δεν λειτουργεί Θυμηθείτε να δείτε άμα ξεχάσατε καμια βίδα η κάνα cable tie μέσα στο κουτί. Πάντα να μονώνετε τις βίδες έστω με λίγο χαρτόνι η σιλικόνη. Προσοχή στα πίσω ρεύματα να μην ακουμπάνε μέταλλο τα πινάκια. Προσοχή να μην μονώσετε έξοδο η είσοδο αέρα μέσο fan. ανοιχτό το κουτί είναι γύρο στα 12dB, μονο ο σκληρός ακούγεται αύριο θα ποστάρω και temps, overclockin ίσος από βδομάδα. Τα πάνω fans είναι στα 800rpm, όλα τα αλλα στα 6000-800rpm μαζί με cpu. Το fan του PSU είναι στα 1000rpm. Γενικά είναι γύρο στα 10-12dB μπακάλικα. Θα ηχογραφήσω μιας και δεν έχω dB counter. Παρακάτω τα temps: Ορίστε ένα samplaki από πολύ καλο mic αλλα όχι ιδανικό. Ο θόρυβος που ακούγεται δυο φορες είναι το άναμμα ενός αναπτιρα για να δείτε την διαφορα όλα αυτά σε 10 εκατοστά από το κουτί. Το ανθρακικό τις Coca Cola ακούγεται πιο δυνατά http://files.filefront.com/Silencerar/;12585211;/fileinfo.html Θα κάνω update το thread καθώς κόβω και ράβω... Οποιαδήποτε ερώτηση είναι ευσπροδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ζήλεψες το Cosmos Black Edition που μας έρχεται ε? Καλή τύχη με το πρότζεκτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Thanx dude, βασικά ζήλεψα από ένα site που moddare ένα Κόσμος. Λογικά την Κυριακή θα το έχω τελειώσει μιας και δουλεύω μέσα στην βδομάδα και τα τελευταία parts έρχονται Παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 καλή τύχη!και περιμένω με ανυπομονησία να δω έστω πως θα πάει το βάψιμο γιατί σύντομα πάω και εγώ για αγορά και μάλλον θα ξαναπάρω το cosmos S και επίσης να μας δείξεις πως θα χωρέσεις την ψήκτρα! edit:έχω την εντύπωση πως τα γύρο γύρο πλαστικά βγαίνουν...γιατί έκανες όλη αυτήν την μανούρα να βάλεις ταινία και δεν τα έβγαλες?εκτος αν θυμάμαι λάθος τελικά.. a και κάτι άλλο που θυμήθηκα, η μπάρα που πάει το καπάκι και κουμπώνει υπάρχει κάποιος τρόπος να βγει ο μηχανισμός και να βαφτεί η μπάρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tectonator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 3 σχόλια μόνο... 1ον) Μάζεψε τα ρούχα που είναι πάνω στην καρέκλα... 2ον) Κάτω από το ένα πόδι της καρέκλας έχει πιαστεί μια ροζ κορδέλα... 3ον) Η κούπα είναι επικίνδυνα κοντά στο laptop... Ααα, και καλή επιτυχία με το project!!Πολύ ενδιαφέρον!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τα πλαστικά βγαίνουν αλλα πολύ δύσκολα και επειδή είναι πλαστικό με πολλά "κλυψακια" φοβήθηκα μην σπάσει κάτι...η psuxta είναι ευτυχώς λίγο πιο μικρή από την Thermaright Ultra και το πλαϊνό fan το έχω βγάλει...θα ποστάρω σύντομα περισσότερες photos. p.s. να συμμαζέψω? Που να σου βάλω photos από το υπόλοιπο σπίτι...θα εκπλαγείς...τώρα που έρχονται οι γονείς μου για xmas παίζει κάτι να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 όταν βάλεις τις photo με την τελειωμένη βαφή αν δεν σου κάνει κόπο βάλε και τι υλικά χρησιμοποίησες και με πια σειρά τα έβαλες! offtopic:βάλτε και κανένα χριστουγεννιάτικο skin στο insomnia! να μπαίνουμε σιγά σιγά στο πνεύμα τον χριστουγέννων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 άσχετο αλλά μήπως εννοείς intel e6850? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orlandob Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Φιλαρακι στην πρωτη Φωτο.....Διακρινω ενα Λαπτοπ Alienware? η ειναι ιδεα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tectonator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Φιλαρακι στην πρωτη Φωτο.....Διακρινω ενα Λαπτοπ Alienware? η ειναι ιδεα μου? Και ο βλάσφημος μου έχει βάλει την κούπα με το καφέ στα 10cm...Θα τρέχεις και θα κλαις......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ops ναι 6850 my bad. Και ναι το lappy είναι alienware...η κούπα είναι γεμάτη βίδες More pics above Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Και ο βλάσφημος μου έχει βάλει την κούπα με το καφέ στα 10cm...Θα τρέχεις και θα κλαις......... my bad.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 χαρά στο κουράγιο σου TDI αναμένουμε more photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τελευταίο setup και mod φίλος Thresh....σύντομα αρχίζω σοβαρή δουλειά επάνω στο πτυχίο μου οποτε no free time dude...thanx θα ανεβάζω κάθε μέρα μέχρι την κυριακή που λογικά θα έχω τελειώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ερώτηση... τα φουρφούρια τις noctua έρχονται με πλαστικές βίδες και σιλικόνη (η κάτι τέτοιο) για να μειώνει τον βόρυβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.