Προς το περιεχόμενο

Οπτικοί δίσκοι 400 GB από την Pioneer

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και μετά ξύπνησε η Pioneer...

Αχαχαχ με ελιωσες ρε ThReSh, αποκτησα οθονη fanta verdia.. Μα γιατι ετσι αρνητικος ? :P

Παντως με τις σημερινες τιμες των δισκων Blu-Ray ποσο αναμενεται να κοστιζουν αυτα τα καινουρια θηρια ? Γιατι κατι μου λεει οτι θα ειναι πιο οικονομικο να αγοραζεις σκληρο 1ΤΒ και να τελειωνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[...]Γιατι κατι μου λεει οτι θα ειναι πιο οικονομικο να αγοραζεις σκληρο 1ΤΒ και να τελειωνεις.

+1 τουλάχιστον αυτήν την περίοδο. Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να καίω δισκάκια. Πιο οικονομικός και πιο γρήγορος ο HDD απ όλες τις απόψεις.

+1 τουλάχιστον αυτήν την περίοδο. Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να καίω δισκάκια. Πιο οικονομικός και πιο γρήγορος ο HDD απ όλες τις απόψεις.

αρκει βεβαια να ειναι σε RAID ;) (οπως και τα δισκακια διπλα βεβαια)

ΜΙΑ φορα την πατας και μαθαινεις... :o:o

Ναι καλά, σίγουρα οι εταιρείες θα βρουν τρόπο να μας τα γεμίσουν, σκέψου πόσα GB χρειαζόμασταν πριν 5 χρόνια και πόσα TB? :P χρειαζόμαστε τώρα... Το καλό είναι ότι θα αρχίσουν να είναι αμελητέα ποσότητα τα HD videos, όπως άρχισαν να γίνονται τα κείμενα πριν 10-15 χρόνια και οι photos και τα video πριν 5-6 χρόνια :P

Συμφωνό. Αλλά εμένα άλλο με απασχολεί άλλωστε άμα ο άλλος αρχίσει να φορτώνει όλο το πρόγραμμα του τάδε TV τι να του κάνουν τα εκάστοτε TB. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι έχουν τεχνολογία για να μας λύσουν τα χέρια και μας πουλάνε της διάφορες τεχνολογίες π.χ. Blue-Ray σαν κάτι σούπερ-ντούπερ-ουάου.

αρκει βεβαια να ειναι σε RAID ;) (οπως και τα δισκακια διπλα βεβαια)

ΜΙΑ φορα την πατας και μαθαινεις... :o:o

Χαμένος χώρος (για τα δικά μου δεδομένα). Ό,τι είναι σημαντικό αντιγραφή και σ άλλο δίσκο/DVD. Ό,τι υπάρχει στο internet, δεν είναι σημαντικό :)

• Super Moderators
Αχαχαχ με ελιωσες ρε ThReSh, αποκτησα οθονη fanta verdia.. Μα γιατι ετσι αρνητικος ? :P

γιατί έχω ακούσει/διαβάσει για αρκετά άλλα τέτοια δισκάκια αλλά δεν έχω δει τπτ να περνάει στην αγορά...

ακόμα και αν περάσουν θα είναι κλασικά πανάκριβα...

Κάτι μου λέει ότι θα πονάει πολύ το CRC ERROR!!!! :P

Είμαι και εγώ από αυτούς που κάνουν backup σε δίσκους και όχι σε dvd... :D

Δε με αγγίζουν τέτοιες ειδήσεις... (λέμε τώρα... :P)

Αυτό αποτελεί μια καλή ανασα για το πρότυπο το οποίο είχε τελματώσει εξαιτίας της μη καθολικής αποδοχής απο τους χρήστες και το μεγάλο κόστους τους, οι περισσότεροι στρέφονται σε ον λαιν αποθηκευτικούς χώρους ακόμα και σε φλασάκαι τα οποία αυξάνουν εκθετικά την χωρητικότητά τους και μειώνουν τις τιμες τους...

Αυτό αποτελεί μια καλή ανασα για το πρότυπο το οποίο είχε τελματώσει εξαιτίας της μη καθολικής αποδοχής απο τους χρήστες και το μεγάλο κόστους τους, οι περισσότεροι στρέφονται σε ον λαιν αποθηκευτικούς χώρους ακόμα και σε φλασάκαι τα οποία αυξάνουν εκθετικά την χωρητικότητά τους και μειώνουν τις τιμες τους...

irobot-cover.jpg

<Error> : .....

<Error> : Cannot compute...

• Super Moderators

vader-fail.jpg

Turn it off...

pythia-offline.jpg

:lol::lol::lol:

χαχαχααχαχα ελιωσα με τον 21century χαχαχαχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχααχααχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...