haHa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αν τα εχεις συνδεδεμενα ψηφιακα (με οπτικη συνδεση) η καρτα ηχου δεν παιζει κανεναν μα κανενα ρολο! Φυσικα ο ηχος θα ειναι ανωτερος απο οτι με αναλογικη συνδεση με οποιαδηποτε καρτα ηχου.
Xorxhs! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 για να ειμια ειλικρινης δεν ειδα και τοση μεγαλη διαφορα με τα προηγουμενα inspire προ 5ετιας που ειχα.Πολυ ντορος για αυτα τα ηχεια για οσους ήδη εχουν 5.1 ηχεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 στην ένταση προφανώς και υπάρχει διαφορά
Xorxhs! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 στην ένταση προφανώς και υπάρχει διαφορά και μονο εκει,υπαρχει μεγαλη διαφορα.Αλλωστε η ενταση δεν ηταν το βασικοτερο κριτηριο για μενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 τότε γιατί τα πήρες?
Xorxhs! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 για να καθομαι χριστουγενιατικα να chatαρω μαζι σου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 i see your point and i agree!
NemesisUltra Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα ηχεια αυτα απο θεμα εντασης εχει καπου 20 μπαρες και στην 3 μπαρα εχω δυνατη ενταση πιο πανω δεν το παω αμα ακουω μουσικη το παω 30 % πιο πανω δεν το παω ειναι πολυ δυνατα ηχεια!!!!! απο θεμα συνδεσης ρε παιδια τα εχω με τα jack και εγω Input : direct / Effect Stereo X2 με το μεσσαιο κλειστο μονο το στερεο 2 μου αρεσει γτ παιζουν ωραια και τα πισω δεν μου αρεσει το 6 ch δεν μου παιζουν τα πισω ηχεια και στα αλλα πχ αλλα pll 2 movie, mousic δεν μπορω να βαλω τα πισω πιο δυνατα απο το προγραμμα αλλα να τα χαμηλωσω δεν βλεπω διαφορα με coaxial καμια!!!! αν και οταν ειναι ψηφιακο με τα coaxial μου λεει no digital data μονο οταν ακουγεται καποιος ηχος απο mp3 ακουγετε με καθυστερηση μεχρι να ερθει σημα και χανoνται καποιοι ηχοι ασε που σε ταινιες θελει ριθμησεις για να ακουσεις γινεται με τα jack με να παιζει και το μεσαιο αλλα και τα πισω με την ιδια ενταση του στερεο χ2 μονο το X-fi crystalizer εχω on! 5.1 και 48--24
george___ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Διαβαζοντας αυτο το thread, και επειδη με απασχολει κι εμενα το θεμα "συνδεση ηχειων με καρτα/μητρικη" δε μπορω να πω οτι διαφωτιστηκα. Φαινεται οτι το θεμα ειναι πολυ μπερδεμενο και μόνο λιγοι τυχεροι ειδημονες μπορουν να κανουν τις σωστες συνδεσεις. Οσο για τα Logitech z-5500, αν το μόνο που προσφερουν παραπανω ειναι μεγαλυτερη ενταση τοτε δεν αξιζουν τα 255€. Γιατι δυνατη ενταση ουτως ή αλλως δεν μπορουμε να βαλουμε στη πολη που ζουμε. Θα μας κυνηγανε οι γειτονες...
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Διαβαζοντας αυτο το thread, και επειδη με απασχολει κι εμενα το θεμα "συνδεση ηχειων με καρτα/μητρικη" δε μπορω να πω οτι διαφωτιστηκα. Φαινεται οτι το θεμα ειναι πολυ μπερδεμενο και μόνο λιγοι τυχεροι ειδημονες μπορουν να κανουν τις σωστες συνδεσεις. Οσο για τα Logitech z-5500, αν το μόνο που προσφερουν παραπανω ειναι μεγαλυτερη ενταση τοτε δεν αξιζουν τα 255€. Γιατι δυνατη ενταση ουτως ή αλλως δεν μπορουμε να βαλουμε στη πολη που ζουμε. Θα μας κυνηγανε οι γειτονες... ειναι τα καλυτερα φιλε οχι μονο απο θεμα εντασης αλλα και ποιοτητας!!! -----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 11 : 51 : 12-----
unstable_hero Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 στην digital out τις καρτας ηχου ειναι μια χαρα!το μονο που χρειαζεται ειναι ενα καλωδιο απο jack σε rca σαν αυτο http://musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=20612&pcode=H002_I0020612 το jack παει στην digital out τις καρτας κ το ΜΑΥΡΟ rca στα z5500!το κοκκινο δεν παιρνει σημα κ δεν χρειαζεται το αφηνουμε στην κοσμαρα του!
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Unstable φιλε να σου πω πειραζει αν εχω πανω συνδεμενα και τα Jack αλλα και το καλωδιο jack 2 rca για φηφιακο ηχο για να μπορω να το αλλαζω αμεσως! μηπως υπαρχει προβλημα ετσι ??? σημερα τα εβαλα και τα δυο μαζι και απλα ανοιξα στις ρυθμισεις την επιλογη'' Ηχεια-Ιδιοτητες-Προσαρμογη-enable Digital IO!! ολλα οι ρυθμισεις οπως με τα jack και παρατηρω οτι εχω παντα ηχο και ειμαι οκ!! ρε παιδια και εγω στο Asus Maximus Extreme εχω optical out στο mb θα ειναι καλυτερα με εκεινο???
george___ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ειναι τα καλυτερα φιλε οχι μονο απο θεμα εντασης αλλα και ποιοτητας!!! -----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 11 : 51 : 12----- Kαι ο φιλος πριν που ειπε οτι δεν ειδε καμμια διαφορα σε σχεση με τα προηγουμενα του? Μηπως μιλαμε για διαφορά τοσο μικρη που δεν την αντιλαμβανονται οι ανθρωπινες αισθησεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Kαι ο φιλος πριν που ειπε οτι δεν ειδε καμμια διαφορα σε σχεση με τα προηγουμενα του? Μηπως μιλαμε για διαφορά τοσο μικρη που δεν την αντιλαμβανονται οι ανθρωπινες αισθησεις? δεν αντιλαμβάνονται όλοι τις διαφορές ειδικά σε χαμηλά επίπεδα έντασης
super_Vegeta Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά και υπάρχει τεράστια διαφορά απο τα απλά 5.1 ηχειάκια των 60 ευρώ , άλλο το επίπεδο. Δεν ξέρω πως καταφέρνεις και δεν την βλέπεις, πάντως στο δικό μου το σύστημα με Χ-Fi platinum τα ηχειάκια σκίζουν και σε music,games χρησιμοποιώντας 6 ch direct αλλά και σε movies με optical (ειδικά αν δεις καμιά ταινεία με Digital ή Dts). Πάντως είχα φάει 1 μήνα να παίζω με τις ρυθμίσεις και να ψάχνω σε forum μέχρι να καταλάβω τι παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.