Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο τετοιο ??? Θελω να μαθω καποια πραγματα για την δουλεια μου για θεμα φορων εργολαβων, παρακρατηση καλης εκτελεσης κλπ αλλα στο http://www.taxheaven.gr απαντανε μονο σε ...επαγγελματιες.Εχουν περασει πολλες 10ετιες απο οταν τα αφησα ...και με αφησαν.

Υπαρχει καποιο αλλο ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοεί ότι δεν ασχολήθηκε για αρκετό καιρό και δεν είναι εξοικειωμένος όπως ήταν πριν

Πάντως για το συγκεκριμένο forum έχω παρατηρήσει ότι είναι να έχεις κάποια τύχη στις απαντήσεις μερικές φορές παίρνεις τις λεπτομέρειες τις αρκούδας μερικές φορές δεν απαντάνε καθόλου ή απαντάνε με γενικολογίες αν φανεί ότι η ερώτηση δεν έχει κάποιο επαγγελματικό υπόβαθρο

Δημοσ.
Φαντάζομαι εννοεί ότι δεν ασχολήθηκε για αρκετό καιρό και δεν είναι εξοικειωμένος όπως ήταν πριν

Πάντως για το συγκεκριμένο forum έχω παρατηρήσει ότι είναι να έχεις κάποια τύχη στις απαντήσεις μερικές φορές παίρνεις τις λεπτομέρειες τις αρκούδας μερικές φορές δεν απαντάνε καθόλου ή απαντάνε με γενικολογίες αν φανεί ότι η ερώτηση δεν έχει κάποιο επαγγελματικό υπόβαθρο

Ετσι ειναι.Κι εγω μετα απο τοσα χρονια εχω ξεχασει οσα εμαθα στο τωρινο ΠΑΜΑΚ και εχουν αλλαξει αυτα αλλα και στο forum σνομπαρουν τους μη καθαρα επαγγελματιες στα οικονομικα. Εμενα νου εσβησαν και το σχετικο post.

Δημοσ.

Γιάννη, πρόσεξέ με λίγο.

Το taxheaven ειναι ένα site για οικονομολόγους και λογιστές, για να ενημερώνονται και να ρωτάνε συγκεκριμένες απορίες. Δεν γίνεται να τους ρωτήσει κάποιος τρίτος συμβουλές και πράγματα για τη δουλειά του..

Είναι σαν να πηγαίνω εγώ σε ένα δικηγόρο να τον ρωτάω πράγματα, συμβουλές πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, να μου λύσει τα προβλήματά μου και μετά να φύγω χωρίς να τον πληρώσω. Το θέμα είναι πελατειακό.

Ούτε μπορώ να μπώ σε ένα φορουμ μηχανικών και να περιμένω να μου βγάλουν μια μελέτη και να μου λύσουν τα προβλήματά μου δωρεάν online από τη στιγμή που από αυτό βγάζουν το ψωμί τους.

Δημοσ.
Γιάννη, πρόσεξέ με λίγο.

Το taxheaven ειναι ένα site για οικονομολόγους και λογιστές, για να ενημερώνονται και να ρωτάνε συγκεκριμένες απορίες. Δεν γίνεται να τους ρωτήσει κάποιος τρίτος συμβουλές και πράγματα για τη δουλειά του..

Είναι σαν να πηγαίνω εγώ σε ένα δικηγόρο να τον ρωτάω πράγματα, συμβουλές πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, να μου λύσει τα προβλήματά μου και μετά να φύγω χωρίς να τον πληρώσω. Το θέμα είναι πελατειακό.

Ούτε μπορώ να μπώ σε ένα φορουμ μηχανικών και να περιμένω να μου βγάλουν μια μελέτη και να μου λύσουν τα προβλήματά μου δωρεάν online από τη στιγμή που από αυτό βγάζουν το ψωμί τους.

Ετσι ειναι αλλα με μια διαφορα.Και στα μελη τους που ειναι λογιστες κλπ δεν ζητανε καποια αμοιβη για τις υπηρεσιες τους.Οποτε δεν ειναι καθαρα επαγγελματικο site με προσφορα γνωσεων επι πληρωμη.

Τελος παντων...Για αυτο ψαχνω αν υπαρχει κατι σαν αυτο που θελω.

Δημοσ.
Ετσι ειναι αλλα με μια διαφορα.Και στα μελη τους που ειναι λογιστες κλπ δεν ζητανε καποια αμοιβη για τις υπηρεσιες τους.Οποτε δεν ειναι καθαρα επαγγελματικο site με προσφορα γνωσεων επι πληρωμη.

Άλλο όμως να ρωτάει κάποιος λογιστής τι γίνεται με τις νέες αλλαγές στις φορολογικές μεταρρυθμίσεις και το τι προβλέπει ο καινούριος νόμος στην χ περίπτωση και άλλο να πάω εγώ να του ζητήσω να μου πει συμβουλές πάνω σε θέματα που θα πλήρωνες λογιστή να στα κάνει. Το ίδιο θα γινόταν και σε δικηγορικό forum πιστεύω.

Τελος παντων...Για αυτο ψαχνω αν υπαρχει κατι σαν αυτο που θελω.

Αν βρει κάποιος κάτι τέτοιο το χρειάζομαι κι εγώ.

Δημοσ.
Ναι. Αν έχεις βάλε αυτόν να ψάξει.

Λογιστη με την στενη ενοια δεν εχουμε στη ΔΕΗ.Εχουμε μια υπηρεσια οικνομικων λειτουργιων αλλα υπαρχουν προβληματα επικοινωνιας μαζι τους.

Δημοσ.
Γιάννη, πρόσεξέ με λίγο.

Καλημέρα,

ωραία λοιπόν, τότε και εμείς εδώ μέσα πρέπει να σταματήσουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και να κρατάμε τις γνώσεις για τον εαυτό μας. Ολοι οι τεχνικοί,μηχανικοί,προγραμματιστές,αναλυτές,web designers-developers μη δίνεται τίποτα δωρεάν. Συμβουλές τέλος! Κόψτε το λαιμό σας οι άσχετοι (και εμείς που είμασταν και είμαστε σε κάποια θέματα ακόμα) και βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε.

Κάποιος να τους πει σε αυτούς εκεί να το "κλειδώσουν" το forum τους. Να μην φαίνονται τα Post σε κανέναν αν δεν κάνει login. Και για να κάνεις register & login να ζητήσουν την έναρξη του κάθε λογιστή.

Ιντερνετ για μένα σημαίνει γνώση (μεταξύ άλλων) και μάλιστα δωρεάν.

χωρίς παρεξήγηση, δεν τα βάζω μαζί σου αλλά μαζί τους και με τη λογική τους. Ακου να σβήσουν post...λογοκρισία κανονική.

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...