Προς το περιεχόμενο

H Οδυσσεια ενός Mini-display port..

darkmeton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι πανευτυχής κάτοχος νέου MacBook και προσπαθώ εδω και 2 εβδομάδες που το έχω να βρώ ένα καταραμένο αντάπτορα mini-display port to VGA. Μετά απο 2-3 επισκέψεις στα Multirama, οπού είπαν "άγνωστο πότε θα έρθουν, πρέπει να τα φέρει η rainbow πρώτα", αποφασίζω να καλέσω την rainbow. Μιλάω με μια κοπελίτσα η οποία μου λέει ότι εμείς τα έχουμε στείλει σε ΟΛΟΥΣ τους μεταπωλειτές εδώ και 1 βδομάδα. Αυτοί δεν τα έχουν βγάλει απο τις αποθήκες τους. Μου δίνει 4-5 τηλέφωνα μεταπωλητών(μεταξυ τους και Fnac, multira, plaisio κτλ) και αρχίζω το κυνηγητό. Όπου και αν πήρα όλοι μου έλεγαν οτι δεν γνωρίζουν ΚΑΝ ποτε θα έρθει το συγκεκριμένο καλώδιο στα καταστήματά τους και τελικά το εντόπισα σε ένα κατάστημα αλλα μου λέει η κοπέλα ότι έχω ενα καλώδιο ανα macbook. Οπότε δεν μου περισσεύει κανενα για να σου δώσω!!!!

Και αναρωτιέμαι... Είναι τόσο άχρηστοι οι πωλητές που δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή είναι τόσο άχρηστη η rainbow που δεν ξέρει τι της γινεται... Πάντως εγώ έχω μείνει με το **** (και όχι το καλώδιο) στο χέρι...

Υ.Γ. Αφήστε που κάνει 27 ευρώ!! με διαμάντι το έχουν διακοσμήσει??

Υ.Γ.2 Αν ξέρει κανείς που μπορώ να το βρώ... έστω και μέσω ιντερνετ, ας το μοιραστεί ..

Δημοσ.

εγω το πηρα σημερα μετα απο μεγαλη οδυσσεια. απο μεταπωλητη της rainbow στην κυπρο. σημερα τα φερανε. το πηρα 37 ευρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα τη ποιοτητα ειναι? οντος απο διαμαντι?? :shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.
στην document πηρα κ μου είπε η κοπέλα ότι έχει ένα ανά laptop. Στο ebay που το εψαξα, δεν το βρήκα σε μια λογική τιμη..

Τι εννοείς ? ότι να πάρεις laptop μόνο τότε μπορείς να αγοράσεις και mini-display ?

Δημοσ.

:-) Ενα mini dvi to vga ειχα για τον φορητο μου, και επειδη τον πουλησα το εδωσα οσο το πηρα απ εξω...

Ριξτε μια ματια στο ebay για αυτο το καλωδιο

Δημοσ.
Τι εννοείς ? ότι να πάρεις laptop μόνο τότε μπορείς να αγοράσεις και mini-display ?

Εννοούν ότι καθώς το θεωρούν "απαραίτητο" αξεσουάρ για ένα macbook, τα έχουν δεσμεύσει για τους αγοραστές macbook από το δικό τους κατάστημα. Αν δίνουν και στους άλλους, κάποιος πελάτης τους που θα αγοράσει macbook και θα θέλει τον αντάπτορα μαζί δε θα μπορεί να τον έχει.

Δημοσ.

Ναι κατι τετοιο φανταζομαι και εγω.. Ισως τα έχουν παραγγείλει οι αγοραστές μαζί με τα laptop τους..Δεν μπορω να καταλάβω παντως.. Εμεις τσάμπα θα το πάρουμε?? Αφου θα το πληρώσουμε.. πως κάνουν έτσι για έξτρα καλώδια στην αποθήκη τους?? Παντως 3 μερες εχουν περασει και ακομη δεν με εχουν πάρει τηλέφωνο για παραλαβες.. e-shop?? Το έχει το e-shop?? Μολις το εψαξα και δεν βρήκα τιποτα.. Μιλάω με τα παιδια απο το appeseedgreece μηπως το φέρουν αυτοι.. Μου κάνει εντύπωση που έχουν το macbook 1000 ευρω τελική τιμη... wtf??

-----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 01 : 13 : 16-----

contact user iced κάτι θα έχει

Είχε το mini DVI.. Εγω θέλω το Mini display port.. Μπλεξαμε τα μπουτια μας!! Καλα που να δειτε τους πωλητές στα multirama που δεν ξερανε τιποταααα! μου πουλησαν το mini DVI και τους ρωτησα 2 φορες "Για το ΝΕΟ macbook??" και η απάντηση " ΝΑΙ ΝΑΙ!!" εννοειται μετα το επέστρεψα και πήρα τα χρήματά μου πίσω.

-----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 01 : 19 : 03-----

εγω το πηρα σημερα μετα απο μεγαλη οδυσσεια. απο μεταπωλητη της rainbow στην κυπρο. σημερα τα φερανε. το πηρα 37 ευρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα τη ποιοτητα ειναι? οντος απο διαμαντι?? :shock::shock::shock::shock:

Καλά και απο το applestore.gr μπορώ να το πάρω αλλά μαζί με τα 7 ευρώ μεταφορικά έρχεται στα 36-37 ευρώ.. Το θέμα είναι να το πάρουμε στην κανονική του τιμή (που και πάλι κλεψιά είναι..)αλλιώς τι να το κάνω? Δεν πάω να πάρω κανένα μεγεθυντικό φακό οθόνης καλύτερα??

Δημοσ.

Παντως αν μπειτε στον κοπο να παρετε τον mini displayport to vga, παρτε και εναν ανταπτορα mini displayport to dvi ωστε να μπορειτε να συνδεετε το λαπτοπ και με hd τηλεορασεις καθως και με κανουρια μονιτορ με dvi εισοδο..

Bεβαια το κοστος ανεβαινει στα 70 ευρω ...

Δημοσ.

Οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη μπορει να βρει στο AppleStore (Αγγελακη 23) και Mini-Display Port to DVI και Mini-Display Port to VGA.

Τα εχουμε εδω και μια εβδομαδα και στοιχιζουν 35 Ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...