De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα παλίο τρίκυκλο που έχει ξεμείνει σε μία αποθήκη και θέλω να του αλλάξω τα φώτα Δυστυχώς ο διακόπτης που είχε στο τιμόνι για τα φώτα-φλας και κόρνα έχει διαλυθεί. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ ελλάδα κάτι τέτοιο; σε παρόμοια ή πιο φθηνή τιμή κι ας είναι και λίγο πιο πολύπλοκο.Πχ να έχει 2 διακόπτες και μπουτόν. Ευχαριστώ προκαταβολικά
ferongr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Φωτα-φλας-κορνα... Απο παπι καποιος πολυδιακοπτης λογικα θα κανει. Ποσες σκαλες φωτων εχει?
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι τρίκυκλο ρε παιχταρά; Γι αυτά ζω. Για δώσε ινφο.
CONAN_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα παλίο τρίκυκλο που έχει ξεμείνει σε μία αποθήκη και θέλω να του αλλάξω τα φώτα Δυστυχώς ο διακόπτης που είχε στο τιμόνι για τα φώτα-φλας και κόρνα έχει διαλυθεί. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ ελλάδα κάτι τέτοιο; σε παρόμοια ή πιο φθηνή τιμή κι ας είναι και λίγο πιο πολύπλοκο.Πχ να έχει 2 διακόπτες και μπουτόν. Ευχαριστώ προκαταβολικά Ρώτα εδω http://www.xenonlights.gr/
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι τρίκυκλο ρε παιχταρά; Γι αυτά ζω. Για δώσε ινφο. Τρίκυκλο σαν του συγχωρεμένου Σταύρου Παράβα =) Αλλά σε κάπως καλύτερη κατάσταση
ferongr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Και γω που νομιζα για κανα τετοιο κειμηλιο...
kx5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τρίκυκλο σαν του συγχωρεμένου Σταύρου Παράβα =) Αλλά σε κάπως καλύτερη κατάσταση Γκομενοπαγίδα Πρέπει να το αξιοποιήσεις οπωσδήποτε. Να του βάλεις νέον λάμπες.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν ήταν τέτοιο Ferongr θα είχε φάει ήδη αναπαλαίωση και θα είχε μοσχοπουληθεί στο e-bay.Αλλά εκείνο δεν είναι τρίκυκλό.Είναι μηχανή με καλάθι . Πληροφοριακά Κχ5 στα φώτα θα αλλαχθεί όλο το κύκλωμα με ηλεκτρονικά κατασκευής μου και λάμπες LED.
freedubus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Και γω που νομιζα για κανα τετοιο κειμηλιο... R75 είναι; Μια τέτοια έχει ο πατέρας φίλου στην Κρήτη. Κατά τη μάχη της Κρήτης, έπεφταν οι αλεξιπτωτιστές Γερμανοί και μαζί έριχναν και τις μηχανές τους με αλεξίπτωτα. Ο κάτοχος αυτής της μηχανής σκοτώθηκε (προφανώς έκανε μαλακία με το αλεξίπτωτο) και η μηχανή έπεσε μέσα σε ένα ρέμα. Τη βρήκε, λοιπόν, ο παππούς του φίλου μου άθικτη ενώ έβοσκε πρόβατα, την πήρε σπίτι και την έχτισε γύρω γύρω μέσα σε ένα δωματιάκι για να την κρύψει από τους Γερμανούς. Μετά τον πόλεμο η μηχανή ήταν σε άψογη κατάσταση, και την πήρε ο γιός του και της ανακατασκεύασε μερικά πράγματα (π.χ. το καλάθι), αλλά κατά τα άλλα μιλάμε είναι σαν καινούρια, μόνο 4500 χλμ. έχει κάνει, στο μαμίσιο κοντέρ.
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 R75 είναι; Μια τέτοια έχει ο πατέρας φίλου στην Κρήτη. Κατά τη μάχη της Κρήτης, έπεφταν οι αλεξιπτωτιστές Γερμανοί και μαζί έριχναν και τις μηχανές τους με αλεξίπτωτα. Ο κάτοχος αυτής της μηχανής σκοτώθηκε (προφανώς έκανε μαλακία με το αλεξίπτωτο) και η μηχανή έπεσε μέσα σε ένα ρέμα. Τη βρήκε, λοιπόν, ο παππούς του φίλου μου άθικτη ενώ έβοσκε πρόβατα, την πήρε σπίτι και την έχτισε γύρω γύρω μέσα σε ένα δωματιάκι για να την κρύψει από τους Γερμανούς. Μετά τον πόλεμο η μηχανή ήταν σε άψογη κατάσταση, και την πήρε ο γιός του και της ανακατασκεύασε μερικά πράγματα (π.χ. το καλάθι), αλλά κατά τα άλλα μιλάμε είναι σαν καινούρια, μόνο 4500 χλμ. έχει κάνει, στο μαμίσιο κοντέρ. Ασε την μηχανή...το MG τι το έκανε;
million_voices Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ασε την μηχανή...το MG τι το έκανε; μπαλοταρει με αυτο περιεργους
freedubus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ασε την μηχανή...το MG τι το έκανε; Tο πήρε ο αδερφός του.
lef50 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 R75 είναι; Πρεπει να ειναι R12 oπως διακρινω απο την κεφαλη με πλευρικες βαλβιδες(side valve)ενω ηR75 ηταν με επικεφαλης(overhead valve)επισης αλλη μια βασικη διαφορα η R75 ειχε αξονα που εδινε κινηση στον τροχο του καλαθιου ,πολυ λιγα κοματια τα R75 πριν 30 χρονια ειχαμε στησει ενα τετοιο κοματι αλλα εφυγε για France.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.