deminho11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Έχω το εξής πρόβλημα σε ενα pc. Δεν μπαίνει στα Windows... με Safe Mode κολλάει στο αρχείο crcdisk.sys. Επίσης όταν πάω να κάνω φορμάτ, ενώ η διαδικασία ξεκινάει κανονικά μόλις φορτώσει τα απαραίτητα αρχεία και πάει στο σημείο που φορτώνει με την κλασική μπάρα, ο υπολογιστής παγώνει και δεν αποκρίνεται.... Τί μπορεί να φταίει? Έχω βρεί πολλά παρόμοια προβλήματα στο google αλλα δεν έβγαλα άκρη!
antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κατέβασε κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα απ τη σελίδα του κατασκευαστή του σκληρού σου δίσκου και τσέκαρέ τον. Κάνε το ίδιο και για τη μνήμη σου με το memtest. Προτείνω τα παραπάνω γιατί λες πως κολλάει ακόμα και στο format.
kakovatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει το ακόλουθο, αν σε εξυπηρετεί δοκίμασέ το. Μπήκα σε repair console με το cd των xp και έτρεξα την εντολή chkdsk (check disk). Αφ΄οτου ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετά την επανεκκίνηση bootαρε κανονικά στα windows. Αν δε βρεις με κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα πρόβλημα στο υπόλοιπο hardware, ίσως έχει κρασάρει και ο σκληρός σου, ακόμα και αν μπει μετά το check disk.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα (κολλαει στο ιδιο αρχειο σε Safe mode και δειχνει επ αοριστον τη μπαρα φορτωσης των Vista). Αν ειμαι τυχερος και αναψει (μετα απο πολυ ωρα και πολλες προσπαθειες), ο υπολογιστης ανταποκρινεται κανονικα, αλλα καποιες φορες παγωνει -τα παντα εκτος απο το ποντικι-. Ειναι προφανεστατα προβλημα δισκου, και καλο θα ηταν να γινει ενα Full Scan Test. Αν εχεις δισκο Western Digital στο site της υπαρχουν tools για να κανεις Extended test. Κατι αντιστοιχο φανταζομαι θα υπαρχει και στο site της Seagate.
deminho11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δεν βρίσκω κάτι στο site. Ο υπολογιστής είναι αυτός http://www.multirama.gr/products/product?pid=0340485&catid=010200&ref=pathfinder
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κατ αρχας πρεπει να ξερουμε τι δισκο φοραει. Μπορεις να δεις ειτε απο τη διαχειριση συσκευων (αν ανοιγει) ειτε στο ταμπελακι πανω στον ιδιο τον δισκο?
deminho11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Είναι λάπτοπ και δεν μπορώ να τα βρώ αυτά που ζητάτε!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Προφανως και ειναι λαπτοπ, δε το ειδαμε στο λινκ? Τοτε ειτε ψαχνεις και στα 2 site (Western Digital και Seagate) και κατεβαζεις τα bootable tools που εχουν, κανεις boot απο κει και οποιο κατσει, ειτε ανοιγεις το καπακι του λαπτοπ και βλεπεις τι δισκος ειναι, ειτε περιμενεις τη θεια φωτιση...!
kakovatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Είναι laptop με sata σκληρό, έχει δώσει και το Link πιο πάνω. Το laptop είναι καινούριο? Πριν δούλευε κανονικά και ξαφνικά δεν μπαίνει?
deminho11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κανα λίνκ παίζει??? -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 03 : 00 : 40----- Είναι laptop με sata σκληρό, έχει δώσει και το Link πιο πάνω.Το laptop είναι καινούριο? Πριν δούλευε κανονικά και ξαφνικά δεν μπαίνει? Ναί την ώρα που έπαιζε ενα game τον πέταξε έξω και έσβησε, απο τοτε αγνοείται η τύχη του, και σχετικά καινούργιος, ουτε 2 μηνών.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 @kakovatos, δεν ενδιαφερει αν ειναι Sata ή IDE, αλλα τι ΜΑΡΚΑ ειναι για να παει να κατεβασει απο το site της ΜΑΡΚΑΣ του δισκου καποιο utility για Full Scan + Repair...
johnykim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Είναι laptop με sata σκληρό, έχει δώσει και το Link πιο πάνω.[..] Ο Georgeman ηθελε να μάθει απο ποια εταιρεία είναι ο δίσκος,oχι αν είναι Sata η IDE. Υπάρχει κ ένα εργαλείο το οποίο είναι συμβατό με όλους του δίσκους: CBL Data Shredder. edit:Με πρόλαβες george...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Πρεπει να ειναι σχεδιασμενο ομως να δουλευει bootable γιατι αλλιως ειναι αχρηστο.
antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ο Georgeman ηθελε να μάθει απο ποια εταιρεία είναι ο δίσκος,oχι αν είναι Sata η IDE. Υπάρχει κ ένα εργαλείο το οποίο είναι συμβατό με όλους του δίσκους: CBL Data Shredder. edit:Με πρόλαβες george... Σε τι θα βοηθούσε ένα τέτοιο πρόγραμμα (data shredder) για το πρόβλημά του; @GeorgeMan: Υπάρχει και σε bootable το παραπάνω αλλά...
deminho11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Γνωρίζει τελικά κανείς τι στο *ουτσο φταίει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.