Προς το περιεχόμενο

νεο pc μεχρι 500 ευρω

batistapao13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω διαθεσιμα 500 ευρω και θα ηθελα μια συνθεση με οθονη και λειτουργικο συστημα windows xp.μπορει να βοηθησει καποιος???η χρηση του θα ειναι κυριως για ιντερνετ και 2-3 παιχνιδια του 2005.

Δημοσ.

COOLERMASTER RC-332-KKP2 ELITE 332 BLACK 420WATT PSU >>click<<

INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 2.50GHZ LGA775 - 800 FSB - BOX

ASROCK G43TWINS-FULLHD

KINGSTON KVR800D2N5/2G 2GB PC6400 800MHZ VALUE RAM

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

LG GH22LS30 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK

WINDOWS XP HOME EDITION - GREEK DSP

SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW

537euro. Πιο πολύ δεν μπορώ να το συμπιέσω δυστυχώς. Θα σε καλύψει μια χαρά πάντως, με ποιοτική οθόνη, και αρκετές δυνατότητες αναβάθμισης στο μέλλον...

Δημοσ.
λοιπον εχω διαθεσιμα 500 ευρω και θα ηθελα μια συνθεση με οθονη και λειτουργικο συστημα windows xp.μπορει να βοηθησει καποιος???η χρηση του θα ειναι κυριως για ιντερνετ και 2-3 παιχνιδια του 2005.

Το λειτουργικό το θεωρείς απαραίτητη αγορά?

Δημοσ.

δυστυχως πρεπει να βαλω λειτουργικο γιατι εχω μονο τα vista τα οποια για μενα ειναι αχριστα εντελως.DANTE ευχαριστω για το συστημα.το τροφοδοτικο θα αντεξει???

α και τα παιχνιδια που παιζω ειναι far cry,need for speed carbon,zuma,fifa 2007..η onboard καρτα θα μπορει να τα παιξει ετσι????

Δημοσ.

Θα τα παίξει με κάποιους περιορισμούς (και μικρότερη ανάλυση), αλλά ultimately αν παίζεις πολλά και καινούρια παιχνίδια θα χρειαστείς κάρτα γραφικών στο μέλλον...ειδικά για την ανάλυση που αγοράζεις (1680x1050).

Δημοσ.

To zuma πάντως θα το παίξεις μια χαρά.Δεν έχει πλάκα αυτό που λένε ''το θέλω για λίγα παιχνίδια'' και καταλήγουν αυτά να είναι το Crysis και το COD 4?

Δημοσ.

Eγώ κρατάω τεράστιες αμφιβολίες για το κατά πόσο τα παραπάνω games θα είναι playable ακόμα και με κουτσουρεμένα details με την onboard X4500.

Aν γλυτώσεις τα λεφτά του λειτουργικού παίρνεις αυτή, και έχεις (σχετικά) το κεφάλι σου ήσυχο στον παράγοντα games.

Δημοσ.

Φιλε μου λειτουργικο μη βαζεις αν δεν εισαι γραφειο.

Ειναι και Απογορευμενο να σου δωσω ενα χρησιμο λινκ.

Ελα πριβε αν ειναι.

Δημοσ.

φιλαρακια ευχαριστω πολυ ......το συστημα θα το παρω σε 10 μερες οποτε υπομονη.....να ρωτησω με την μητρικη που εχει και μια καλη ψυκτρα θα αντεξει overclocking???

Δημοσ.

Aν πας σε καλή μητρική, λογικά θα αναγκαστείς να πάρεις και κάρτα γραφικών, γιατί overclockable μητρική με onboard vga δύσκολα θα βρεις.

Οπότε, ή με τα λεφτά που γλυτώνεις παίρνεις την asrock μαζί με την κάρτα γραφικών που σου είπα πριν και ξεχνάς o/c, ή ανεβάζεις λίγο το budget ώστε να πάρεις και μητρική και κάρτα.

edit: Ένας καλός συνδιασμός είναι αυτή η μητρική με την κάρτα που σου πρότεινα πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...