Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
]Τo μέγεθος της αποτυχίας των Windows Vista, ειναι ξεκάθαρο: legendary fail. Δεν ξεπερνούν ούτε κατα 3 φορές το μερίδιο του OS X.

Να υποθέσω λοιπόν ότι το Mac OS X είναι triple legendary fail?

bullshit crits Thresh for 234093842098 damage

Thresh dies

ROFL :P

Δημοσ.
Να υποθέσω λοιπόν ότι το Mac OS X είναι triple legendary fail?

σε καμία περίπτωση! όταν ο Ηρακλής βγαίνει Ουέφα, ειναι πάντα επιτυχία. κανεναν δεν απασχολεί, με πόσους βαθμούς πίσω απο τον ΠΑΟ τερμάτισε. :-)

Δημοσ.
οχι το combat log δεν υποστηρίζει ελληνικά

Okayzzz

σε καμία περίπτωση! όταν ο Ηρακλής βγαίνει Ουέφα, ειναι πάντα επιτυχία. κανεναν δεν απασχολεί, με πόσους βαθμούς πίσω απο τον ΠΑΟ τερμάτισε. :-)

Όταν ο Ηρακλής(Apple) έχει Χατζηπαναγή(MacOS) κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟ(Windows) και τους βαθμούς(ποσοστό) του. :-)

Δημοσ.
Αν όμως τα ποσοστά κρίνουν το πόσο success ή fail είναι ένα piece of software, τότε ο Internet Explorer είναι αριστούργημα.

Καλά εννοείται,παράδειγμα ο Opera,στον πάτο αλλά ίσως ο καλύτερος browser

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα το πήρα "πρέφα" gnsX

δεν είδα όμως να σχολιάζεται ( δεν εννοώ εδώ ), και γι' αυτό έγινε το ποστ.

http://voices.washingtonpost.com/securityfix/

In a technical note quietly published to its support site on Nov. 21, Apple issued the following advice:

"Apple encourages the widespread use of multiple anti-virus utilities so that virus programmers have more than one application to circumvent, thus making the whole virus writing process more difficult."

This is news to me. Just under three months ago, I asked an employee at our local Apple store whether I needed anti-virus for my MacBook, and was told not to bother, that it was not necessary. I wonder if this means Apple will stop running television ads saying Mac users don't have to worry about malicious software?

για να μη λέμε ότι θέλουμε ! :mrgreen:

.

Επεξ/σία από gtroza
Δημοσ.

Βρε καλά έκανες δεν είπα τπτ,έχει πολύ καιρό που είχα διαβάσει σε είδηση απο ξένο site ότι η Apple συνιστά να χρησιμοποιούνται αντι-ιικά,συνιστάται η χρήση anti-οτιδήποτε,πιστεύω όχι γιατί χρειάζονται αλλά γιατί οι εταιρίες anti-κατι βλέπουν μια ανεκμετάλευτη αγορά και θέλουν να την οργώσουν.Εταιρίες είναι συνεργασίες λογικά ΘΑ παίζουν

Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι mac έκδοση για να προστατεύεις το Windows partition κτλ ή αν είναι για mac όπως πχ το iantivirus που σε προστατεύει και απο τους 0 ιούς που κυκλοφορούν για macos. :-D

BitDefender 2009 for Mac Beta Available

Δημοσ.
Ωραίος,βάζεις και τις "με το ζ'ορι" άδειες vista που ερχόντουσαν με κάθε laptop;

Μην ξεχναμε οτι και τα προηγουμενα laptops που ειχαν xp, προεγκατεστημενα ερχοταν, και λογικα η διαφορα ποσοστου των laptops που κυκλοφορουν με xp με αυτων που κυκλοφορουν με vista (προεγκατεστημενα και τα δυο)θα ειναι τεραστια.

Δημοσ.

Εγώ ενώ τον πρώτο καιρό ήμουν ενθουσιασμένος και ήθελα να τους πείσω όλους να πάρουν Mac, τώρα το έχω μετανιώσει και ανησυχώ για το ρεύμα που υπάρχει (που το δημιούργησα εγώ απ' ότι φαίνεται :P), γιατί άμα γίνουμε πολλοί, τότε θα υπάρξει πρόβλημα με τους ιούς.

Ας κρατήσουν οι άλλοι τα Windowx τους κι ας μας αφήσουν ήσυχους, μια χαρά είμαστε. Άλλωστε να πέσουν οι τιμές δεν το βλέπω, ακόμα κι γίνουμε πολλαπλάσιοι, οπότε κανένα όφελος.

Δημοσ.

Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι mac έκδοση για να προστατεύεις το Windows partition κτλ ή αν είναι για mac όπως πχ το iantivirus που σε προστατεύει και απο τους 0 ιούς που κυκλοφορούν για macos. :-D

BitDefender 2009 for Mac Beta Available

Το antivirus στο mac δεν έχει το νόημα της προστασίας του ίδιου του συστήματος, αλλά υπάρχει για να προστατεύτει τους υπόλοιπους windows υπολογιστές που βρίσκονται συνδεδεμένοι online με τον mac. Π.χ. μπορεί εσένα να σου έρθει ένα mail με ιό, να το ανοίξεις κανονικά και να μην πάθεις (καταλάβεις) τίποτα. Το mail αυτό όμως θα το προωθήσεις σε κάποιον με windows pc, και τότε τον βάζεις σε κίνδυνο.

Με λίγα λόγα, ακόμα και τα mac antivirus λειτουργούν για χάρη της προστασίας των windows. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...