mkyprian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχω το TOSHIBA A300-15B και μου κανει τα εξεις: οταν πατησω το start/shut down μου βγαζει σαν προτεινομενη επιλογη το sleep(δεν ξερω αν παιζει ρολο) και το βαζω να κανει shut down και κανει restart αντι να κλεισει. αν του αποσυνδεσω ομως το ποντικι,το εξωτερικο σκληρο και την ethernet(καλωδιο) τοτε αμα πατησω το shut down θα κλεισει κανονικα, ε λοιπον..εστω και αν ειναι κλειστο για ωρες το λαπτοπ μολις βαλω το καλωδιο της ethernet θα ανοιξει κανονικα το λαπτοπ χωρις να πατησω το κουμπακι για να ανοιξει το λαπτοπ. Τι ειναι αυτα τα περιεργα πραματα ρε παιδια ? πως διορθονονται? παλια δεν μου τα εκανε αυτα,παρα μονο καποτε που ειχα συνδεδεμενο ενα μοχλο που παιζω παιχνιδια,πατουσα shut down και εκανε restart παλι αντι να κλεισει,αν εβγαζα το μοχλο τοτε εκλεινε κανονικα. ευχαριστω για το χρονο σας,βρειτε μου καμια λυση αμα ξερετε τιποτα.
antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στο BIOS μήπως είναι ενεργοποιημένη καμιά επιλογή Wake on LAN. Σίγουρα το pc κάνει shut down κι όχι sleep;
mkyprian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ε παντως δεν το ακουω να δουλευει. στο BIOS που λες,πως θα το βρω αυτο ? περισσοτερες οδηγιες γινεται να μου δωσεις γιατι δεν τα ξερω και τοσο καλα αυτα.
antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Στο BIOS μπορείς να μπεις αν κατά την έναρξη του υπολογιστή πατήσεις DEL (ή όποιο άλλο πλήκτρο σου λέει εκείνη τη στιγμή). Μετά θα πρέπει να ψάξεις για τη σχετική επιλογή (Wake on LAN / WOL ή κάπως έτσι). Όταν είναι σε sleep mode δεν ακούγεται κάτι. Κι αν πατάς το παρακάτω κουμπί, ΔΕΝ κάνει shutdown (από default) αλλά sleep.
mkyprian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 αφου μετα απο αυτο το κουμπι μου βγαζει επιλογες,sleep,shut down,restart κτλ. μου εχει αρχικα ως sleep ενω παλια μου ειχα αρχικα το shut down, ε τοτε εγω επιλογω shut down και ο υπολογιστης κανει restart. θα κοιταξω για εκεινο που λες και θα σου πω. με το F2 μπαινει εμενα στα BIOS. -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 02 : 25 : 52----- φιλε,βρηκα αυτο που λες Wake up on LAN και ηταν enable και τωρα το εκανα disable. οταν το κανω shut down πλεον ΔΕΝ κανει restart με ενωμενα ολα τα παραπανω που ειπα και οταν ειναι κλειστο αμα βαλω την ethernet και την 'παίξω' μεσα στη θυρα ΚΑΠΟΤΕ ξεκιναει ο υπολογιστης. θα ανεβασω και μια φωτογραφια που εβγαλα με το κινητο τα BIOS να δεις πως ειναι τωρα και να μου πεις αν πρεπει να αλλαξω κατι αλλο. -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 02 : 31 : 51----- http://img512.imageshack.us/img512/2654/dsc06674ud5.jpg ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ BIOS/ADVANCED ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΩΡΑ
21century Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Kαλο ειναι να ελελγξεις και αλλες ρυθμισεις απο το bios, δεν αποκλειεται να θελει και ενα φλασάρισμα με αναβάθμιση...
mkyprian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 του εκανα αναβαθμιση με το προγραμμα TEMPRO. αμα εχω ξανα προβλημα θα επανελθω. ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.