Προς το περιεχόμενο

SOS! Πρόβλημα με Imac!

focus4405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι και πριν απο λίγο δούλευε κανονικά. Σε κάποια φάση χρειάστηκα το pages και αφού μετά απο αρκετές προσπάθειες δεν το έκανε launch, έκανα restart μήπως και διορθωθεί κάτι.

Απο εκείνη την στιγμή δεν ανοίγει παρα μόνο το μηλαράκι στην αρχή και μένει εκεί....

Το έχω στην δουλειά μου και είναι μεγάλο πρόβλημα!

Μπορείς κάποιος να βοηθήσει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω κάνει το Hardware test (σύντομο) και δεν βρίσκει πρόβλημα.

Δοκίμασα με εκκίνηση με πατημένο C ώστε να κάνω boot απο το Installation CD1. To διαβάζει, δεν κάνει κάτι και το βγάζει.

Δοκίμασα με option+command+p+r, βάζω πάλι το CD αλλά το βγάζει χωρίς να κάνει boot.

Καμιά ιδέα;;

Κανε boot κρατωντας το alt και θα σου πει απο που θες να ξεκινησεις (απο δισκο η dvd)

Αν εχεις το installation disk 1 μεσα και δεν σου βγαζει την επιλογη του dvd-rom τοτε θα εχει προβλημα το dvd drive.

κανε και ενα reset power management να εισαι σιγουρος ( βγαζεις ολα τα καλωδια απο το imac και περιμενεις 1 λεπτο μετα ξανασυνδεεις το power cable)

Για περαιτερω πληροφοριες παρε τηλ στον ελληνικο αριθμο υποστηριξης της Apple 00800 44145417 ο οποιος ειναι ΔΩΡΕΑΝ

Υ.Γ. Ο αριθμος αυτος δεν εχει καμμια σχεση με το κ0λ0χ@νει0 που λεγεται Rainbow

Για περαιτερω πληροφοριες παρε τηλ στον ελληνικο αριθμο υποστηριξης της Apple 00800 44145417 ο οποιος ειναι ΔΩΡΕΑΝ

φιλε τα παιδια εκει ειναι απίστευτα αυτο θα πει support!!!!!!!!!!!

καλη τυχη.

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...