Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Web Stats για Webmasters

wre2wre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

Απλά φτιάξαμε ένα δωρεάν εργαλείο και θεώρησα καλό να σας ενημερώσω.

Ειλικρινά πιστεύω πως το εργαλείο αυτό παρέχει πολλές πληροφορίες τόσο στον ιδιοκτήτη της σελίδας όσο και στους επισκέπτες του. Η ακρίβεια των στατιστικών, η μεγάλη ευελιξία στο ΤΙ και ΠΩΣ θέλει ο ιδιοκτήτη της σελίδας να τα προβάλει είναι πλεονέκτημα. Όλη η ενημέρωση είναι ζωντανή χωρίς καμία καθυστέρηση.

Μου φένεται,ή ο κύριος wre2wre έκανε εγγραφή για να διαφημίσει λιγάκι;

Λιγάκι μόνο!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

;)

Με το καινούργιο αυτό εργαλείο μπορείς να επιλέξεις να δείχνεις στη σελίδα σου ποιοι ήταν οι τελευταίοι σου επισκέπτες , από ήρθαν κ.τ.λ.

Επίσης με τα νέα εντυπωσιακά γραφικά μπορείς να έχεις μια πλήρη εικόνα της κίνησης στη σελίδα σου.

Κανε τη σελίδα σου ακόμα πιό ευχάριστη

Κατέβασε το στοweb Stats.

Καλή διασκέδαση

Δημοσ.

Πολυ διαφημηση πεφτει....

Αν το site φτιαχτηκε για την ψυχη καποιου και δεν θα βγαλεις εσυ και αλλοι τοτε δεν θα επεφτε τοση διαφημιση αυτο μονο εχω να πω.

Περα απο αυτο αντιθετα με αλλα site το κυρος του Google δεν μπορει να αμφισβητηθει.

Δημοσ.
Πολυ διαφημηση πεφτει....

Αν το site φτιαχτηκε για την ψυχη καποιου και δεν θα βγαλεις εσυ και αλλοι τοτε δεν θα επεφτε τοση διαφημιση αυτο μονο εχω να πω.

Περα απο αυτο αντιθετα με αλλα site το κυρος του Google δεν μπορει να αμφισβητηθει.

:lol:

Δεν επίθημα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.

Απλά να σε ρωτήσω κάτι από τα λεγόμενα σου:

Είσαι κάπως επιθετικός με τα Ελληνικά sites ή μου φαίνεται? Μήπως είσαι και σύ κουκουλοφόρος εμπρηστής?

Δημοσ.

Απλα δεν μπορω να ακουω πως ειναι δωρεαν δωρεαν δωρεαν και να αφηνεις να ενοηθει πως ολο αυτο το κανετε απλα για το καλο των συνανθρωπων σας και οχι για το δικο σας. Δεν μαρεσει η υποκρησια αυτο ειναι ολο.

Δημοσ.
Απλα δεν μπορω να ακουω πως ειναι δωρεαν δωρεαν δωρεαν και να αφηνεις να ενοηθει πως ολο αυτο το κανετε απλα για το καλο των συνανθρωπων σας και οχι για το δικο σας. Δεν μαρεσει η υποκρησια αυτο ειναι ολο.

Και τελικά φίλε μου είναι ΔΩΡΕΑΝ.:mrgreen:

Δημοσ.
Ειναι ΔΩΡΕΑΝ αλλα κατι θα βγαζετε και γιαυτο το κανεις διαφημιση, αυτο λεω.

Data mining, unique tracking cookies, πωληση των κινησεων του καθε χρηστη σε διαφημιστικες etc. Οτι κανει και το Google, απλα σε ελληνικο επιπεδο.

Δημοσ.

Πέρα από G.A. που είναι κορυφή το αμέσως απόμενο καλό counter που έχω βρει είναι

http://www.histats.com Προσφέρει τα ίδια με του φίλου μας περίπου σε καλύτερο επίπεδο. Παρόλα αυτά κάποιες ώρες <κολάει> αλλά σε μικρότερο ποσοστό από όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει. Δείτε την λειτουργία του στο Telemenu κάτω αριστερά.

Όσον αφορά την <διαφήμιση> πιστεύω ότι αρκετοι χρήστες που έχουν κάποια ιστοσελίδα και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να την υποστηρίξουν οπότε δεν είναι κακό να την αναφέρουν ειδικά αν προσφέρει κάτι ενδιαφέρον. Μην καταδικαζουμε τέτοιες προσπάθειες αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια. Και έλεος.. το Internet δεν προσφέρει κανένα πακτωλό χρημάτων! Περισσότερο χόμπυ είναι ειδικά για τους περισσότερους στην Ελλάδα που είμαστε πεντοκοσμικοί! Στο Telemenu ακόμα και η διαφήμιση του Pizza Fan τσάμπα είναι προς το παρόν! Καλά που βρέθηκαν και κάποιοι χορηγοί και δίνουν δώρα στους παίχτες οι οποίοι είναι και οι μόνοι πραγματικά κερδισμένοι. Ελπίζω το insomnia να βγάζει κάτι που έχει την ιδια διαφήμιση.

Δημοσ.

Φιλε μου αλλο απλα να διαφημισεις κατι στο μπαμ μπαμ και αλλο να προσπαθησεις να το ανεβασεις σε καποια επιπεδα που απλα δεν παει οσο και να το σπρωχνεις, εγω σε αυτο ειμαι αντιθετος οχι στο να ερθει και να πει πως ναι καναμε μια νεα προσπαθεια στο http://www..... και αν θελετε ελατε να την δειτε.

Δημοσ.
Φιλε μου αλλο απλα να διαφημισεις κατι στο μπαμ μπαμ και αλλο να προσπαθησεις να το ανεβασεις σε καποια επιπεδα που απλα δεν παει οσο και να το σπρωχνεις, εγω σε αυτο ειμαι αντιθετος οχι στο να ερθει και να πει πως ναι καναμε μια νεα προσπαθεια στο http://www..... και αν θελετε ελατε να την δειτε.

Σημασία έχει η προσπάθεια.

Και μην ξεχνάς ότι τα πάντα αλάζουν, ακόμα και οι απόψεις ορισμένων.....:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...