wre2wre Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, Απλά φτιάξαμε ένα δωρεάν εργαλείο και θεώρησα καλό να σας ενημερώσω. Ειλικρινά πιστεύω πως το εργαλείο αυτό παρέχει πολλές πληροφορίες τόσο στον ιδιοκτήτη της σελίδας όσο και στους επισκέπτες του. Η ακρίβεια των στατιστικών, η μεγάλη ευελιξία στο ΤΙ και ΠΩΣ θέλει ο ιδιοκτήτη της σελίδας να τα προβάλει είναι πλεονέκτημα. Όλη η ενημέρωση είναι ζωντανή χωρίς καμία καθυστέρηση. Μου φένεται,ή ο κύριος wre2wre έκανε εγγραφή για να διαφημίσει λιγάκι; Λιγάκι μόνο!
wre2wre Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε το webseomasters.com και δεν θα χάσεις με τιποτε μονο να κερδίσεις .............
wre2wre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Τα νέα γραφικά είναι επίσης μια διαφορά
wre2wre Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Με το καινούργιο αυτό εργαλείο μπορείς να επιλέξεις να δείχνεις στη σελίδα σου ποιοι ήταν οι τελευταίοι σου επισκέπτες , από ήρθαν κ.τ.λ. Επίσης με τα νέα εντυπωσιακά γραφικά μπορείς να έχεις μια πλήρη εικόνα της κίνησης στη σελίδα σου. Κανε τη σελίδα σου ακόμα πιό ευχάριστη Κατέβασε το στοweb Stats. Καλή διασκέδαση
HellasVagabond Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πολυ διαφημηση πεφτει.... Αν το site φτιαχτηκε για την ψυχη καποιου και δεν θα βγαλεις εσυ και αλλοι τοτε δεν θα επεφτε τοση διαφημιση αυτο μονο εχω να πω. Περα απο αυτο αντιθετα με αλλα site το κυρος του Google δεν μπορει να αμφισβητηθει.
wre2wre Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πολυ διαφημηση πεφτει.... Αν το site φτιαχτηκε για την ψυχη καποιου και δεν θα βγαλεις εσυ και αλλοι τοτε δεν θα επεφτε τοση διαφημιση αυτο μονο εχω να πω. Περα απο αυτο αντιθετα με αλλα site το κυρος του Google δεν μπορει να αμφισβητηθει. Δεν επίθημα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Απλά να σε ρωτήσω κάτι από τα λεγόμενα σου: Είσαι κάπως επιθετικός με τα Ελληνικά sites ή μου φαίνεται? Μήπως είσαι και σύ κουκουλοφόρος εμπρηστής?
HellasVagabond Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Απλα δεν μπορω να ακουω πως ειναι δωρεαν δωρεαν δωρεαν και να αφηνεις να ενοηθει πως ολο αυτο το κανετε απλα για το καλο των συνανθρωπων σας και οχι για το δικο σας. Δεν μαρεσει η υποκρησια αυτο ειναι ολο.
wre2wre Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Απλα δεν μπορω να ακουω πως ειναι δωρεαν δωρεαν δωρεαν και να αφηνεις να ενοηθει πως ολο αυτο το κανετε απλα για το καλο των συνανθρωπων σας και οχι για το δικο σας. Δεν μαρεσει η υποκρησια αυτο ειναι ολο. Και τελικά φίλε μου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
HellasVagabond Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ειναι ΔΩΡΕΑΝ αλλα κατι θα βγαζετε και γιαυτο το κανεις διαφημιση, αυτο λεω.
ferongr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ειναι ΔΩΡΕΑΝ αλλα κατι θα βγαζετε και γιαυτο το κανεις διαφημιση, αυτο λεω. Data mining, unique tracking cookies, πωληση των κινησεων του καθε χρηστη σε διαφημιστικες etc. Οτι κανει και το Google, απλα σε ελληνικο επιπεδο.
smartdeal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πέρα από G.A. που είναι κορυφή το αμέσως απόμενο καλό counter που έχω βρει είναι http://www.histats.com Προσφέρει τα ίδια με του φίλου μας περίπου σε καλύτερο επίπεδο. Παρόλα αυτά κάποιες ώρες <κολάει> αλλά σε μικρότερο ποσοστό από όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει. Δείτε την λειτουργία του στο Telemenu κάτω αριστερά. Όσον αφορά την <διαφήμιση> πιστεύω ότι αρκετοι χρήστες που έχουν κάποια ιστοσελίδα και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να την υποστηρίξουν οπότε δεν είναι κακό να την αναφέρουν ειδικά αν προσφέρει κάτι ενδιαφέρον. Μην καταδικαζουμε τέτοιες προσπάθειες αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια. Και έλεος.. το Internet δεν προσφέρει κανένα πακτωλό χρημάτων! Περισσότερο χόμπυ είναι ειδικά για τους περισσότερους στην Ελλάδα που είμαστε πεντοκοσμικοί! Στο Telemenu ακόμα και η διαφήμιση του Pizza Fan τσάμπα είναι προς το παρόν! Καλά που βρέθηκαν και κάποιοι χορηγοί και δίνουν δώρα στους παίχτες οι οποίοι είναι και οι μόνοι πραγματικά κερδισμένοι. Ελπίζω το insomnia να βγάζει κάτι που έχει την ιδια διαφήμιση.
HellasVagabond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου αλλο απλα να διαφημισεις κατι στο μπαμ μπαμ και αλλο να προσπαθησεις να το ανεβασεις σε καποια επιπεδα που απλα δεν παει οσο και να το σπρωχνεις, εγω σε αυτο ειμαι αντιθετος οχι στο να ερθει και να πει πως ναι καναμε μια νεα προσπαθεια στο http://www..... και αν θελετε ελατε να την δειτε.
wre2wre Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου αλλο απλα να διαφημισεις κατι στο μπαμ μπαμ και αλλο να προσπαθησεις να το ανεβασεις σε καποια επιπεδα που απλα δεν παει οσο και να το σπρωχνεις, εγω σε αυτο ειμαι αντιθετος οχι στο να ερθει και να πει πως ναι καναμε μια νεα προσπαθεια στο http://www..... και αν θελετε ελατε να την δειτε. Σημασία έχει η προσπάθεια. Και μην ξεχνάς ότι τα πάντα αλάζουν, ακόμα και οι απόψεις ορισμένων.....
HellasVagabond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μπα δεν ασχολουμαι με τετοια οταν μπορω με αποδεδειγμενες, εγκυρες και δωρεαν λυσεις να κανω πολυ καλυτερα την δουλεια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.