xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερίζω...κ καλό μήνα. Έχω τα βιστα ένα χρόνο τώρα,αλλά ποτέ μου δν κατάφερα να κάνω ανασυγκρότηση δίσκων..Όποτε παω να κάνω,παίρνει αιώνες δν τελειώνει ποτέ.Και δν δείχνει καμία μπάρα να βλέπω τί γίνεται...Έχω vista home premium en sp1. Ακόμα,από χτες,τα πράγματα που είχα στην gadget bar,χάθηκαν...δν φαίνονται κ δν ξέρω γιατί...Όπως και δν φαίνεται το κεντρικό παράθυρο του mcafee:shock:.(τν οποίο εγκατέστησα τν κυριακή) Ρίξτε μια ματιά, http://img384.imageshack.us/my.php?image=ddzn7.jpg Τί παίζει,ολική επαναφορά να πούμε...με έχει τρελάνει τ pc 2 μέρες τώρα.. ΥΓ,το φόντο το έχω βγάλει,επειδή έτρεχα το dreamscene.
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Γενικότερα κάτι παίζει με την ανασυγκρότηση στα Vista... Σε 3 συστήματα γνωστών μου δε γίνεται με τίποτα ανασυγκρότηση με το O&O (συγκεκριμένα τα αρχεία του λειτουργικού).
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Εμ εμ...Είναι τ μόνο που δν πάει καλά με τ βίστα μ. Και με τ εικονίδια τ παίζει έτσι ξαφνικά;
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποια πατέντα για να χεις ένα στοιχειώσες gui με το εγγενές defragmentation tool των Vista (μέσω command) αλλά δε θυμάμαι κάτι παραπάνω :/ Αν θες κάτι απλό και free, δες το Auslogics Disk Defrag. Έχε υπόψη πως το partition που θες να κάνεις defrag θα πρέπει να χει σχετικά αρκετό ελεύθερο χώρο (10% κι ακόμα παραπάνω για καλύτερα/ταχύτερα αποτελέσματα).
lefi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποια πατέντα για να χεις ένα στοιχειώσες gui με το εγγενές defragmentation tool των Vista (μέσω command) αλλά δε θυμάμαι κάτι παραπάνω :/Αν θες κάτι απλό και free, δες το Auslogics Disk Defrag. Έχε υπόψη πως το partition που θες να κάνεις defrag θα πρέπει να χει σχετικά αρκετό ελεύθερο χώρο (10% κι ακόμα παραπάνω για καλύτερα/ταχύτερα αποτελέσματα). Προτείνω συνδιασμό πρώτα το πάνω και μετά τα Vista. Εγώ χρησιμοποιώ το JkDefrag και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Τα Vista κάνουν ώρα που τείνει στο άπειρο για αρκετά εώς πολύ "μπερδεμένους" δίσκους. Πολύ προσοχή στα system restore point την έχουν πατήσει πολλοί μαζί με εμένα. Ααα και για γραμμή εντολών ένα απλό Defrag /? Και κατατοπίζεσαι πολλή καλύτερο από την κλασική επιλογή στο μενού έναρξη. Ελπίζω να βοήθησα.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Προτείνω συνδιασμό πρώτα το πάνω και μετά τα Vista. Εγώ χρησιμοποιώ το JkDefrag και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Τα Vista κάνουν ώρα που τείνει στο άπειρο για αρκετά εώς πολύ "μπερδεμένους" δίσκους. Πολύ προσοχή στα system restore point την έχουν πατήσει πολλοί μαζί με εμένα. Ααα και για γραμμή εντολών ένα απλόDefrag /? Και κατατοπίζεσαι πολλή καλύτερο από την κλασική επιλογή στο μενού έναρξη. Ελπίζω να βοήθησα. Βοηθήσατε παίδες!Το πρόγραμμα που λες antonl θα τ ψάξω.. http://img113.imageshack.us/my.php?image=defqs2.jpg Αλλά τ θέμα είναι,ότι έχω χάσει τις εικόνες από τν gadget bar και από κάποια προγράμματα τ γραφικό περιβάλλον τους...
lefi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρόμαστε που σε βοηθήσαμε το Auslogics Disk Defrag είναι εύχριστο, γρήγορο στους μεγάλους κατακερματισμούς αποτελεσματικό αλλά δεν κάνει "μαζέματα".
nadware1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (Χωρίς να το έχω ψάξει αρκετά ...) Στα vista η διαδικασία ανασυγκρότησης εκτελείται κανονικά, αλλά έχει μεγάλη διάρκεια και δε φαίνεται κάπου η πρόοδος. Οπότε πρέπει να αφήσουμε το pc ανοικτό για αρκετές ώρες (εμένα μου πήρε 4-5 ώρες σε δίσκο 200gb, πρόσφατα διαμορφωμένο), για να τελειώσει με επιτυχία. Υπομονή λοιπόν ή διαλέξτε κάποιο άλλο software που κάνει παρόμοια δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.