Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα ηχου

phadomas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω ενα pc με :

cpu:intel p4 3.0ghz (478 socket)

mobo DFI 661fx-mlv

gpu:Ati radeon 1950 pro

hdd:200+250 gb wd

sound:creative audigy 2 platinum

Ενω ολα λειτουργουσαν καλα,κλεινω το pc ενα βραδυ κ παω το πρωι να το ανοιξω κ κολλαει στο σημειο π δειχνει οτι φορτωνουν τα windows xp.μετα απο πολλες προσπαθειες (chkdsk,fixmbr) δ εγινε τπτ..οποτε κ εκανα φορματ.Παρεπιμτωντος πριν κανω φορματ ειχα windows xp sp2.Ετσι λοιπον κανω φορματ κ βαχω windows xp sp3.ολα καλα μεχρι την ωρα που παω να εγκαταστησω τους drivers της καρτας ηχου...εκει λοιπον νεκρωνει το pc(παγωνει η οθονη).σκεφτηκα μηπως εφτεγαν οι drivers της καρτας γραφικων κ τους εβγαλα αλλα παλι τα ιδια..τελικα δ καταφερα τπτ κ τωρα ειμαι με την onboard...

Μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να φταιει?μηπως το sp3?δ ξερω τι..

παρακαλω βοηθηστε γτ ειναι ελεος με την onboard..:P

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Το λοιπόν.

Αν έβαλες καμμία "πονηρή" XPSP3 έκδοση, υπάρχει πιθανότητα να περιείχε κάποιο driverpack, και να έχει γίνει κάποιο conflict με τους drivers που πήγες να περάσεις εσύ.

Tην πάτησα πρόσφατα, και είχα τα ίδια αποτελέσματα όταν πήγα να περάσω drivers για μία wireless PCi.

Aν δεν είναι σε μορφή .exe oι drivers, δοκίμασε να τους κάνεις update από device manager.

Aν είναι .exe, κάτι θα σκεφτούμε... :P

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Απο εκει κ περα..

antonl ναι εχω δοκιμασει κ αυτους τους drivers.

liopyr χμμ.τι να σου πω..εγω εχω βαλει τα win xp sp3 π βρηκα απο ενα site.φυσικα ειναι μονο τα win κ οχι προεγκατεστημενα progs κ drivers..Απο εκει κ περα το μονο π εχω να πω σαν παρατηρηση ειναι το εξης..Οταν ειχε βγει το sp3 προσπαθησα να το βαλω μονο του(οσο ειχα το sp2),δλδ να το περασω απο πανω,κ δ γινοταν με τπτ..δλδ το εβαζα κ οταν εκανα restart το pc παντα εδειχνε οτι υπηρχε το sp2 πανω κ οχι το sp3..Εγω για αυτο ειχα πει στο πρωτο Post μηπως φταιει το sp3 κ γινεται καποιο conflict..Αλλα κ ετσι να ειναι τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?

Δημοσ.
on board καρτα ηχου δεν εχει?

Αν διαβαζες πιο καλα θα ηξερες αν εχω onboard καρτα ηχου ή οχι.Τεσπα επειδη δ το ειδες σου λεω οτι εχω,αλλα με αυτην την καρτα που εχω ειναι πολυ ξενερα να μην λειτουργει....ψαξε κ δες ποσο εχει μια αντιστοιχη κ θα καταλαβεις τι εννοω..κ φυσικα δ το λεω μονο για το θεμα τιμης..εννοειτε οτι η ποιοτητα ηχου ειναι πολυ καλυτερη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...