skoner Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 καλισπέρα ψάχνω ενα πρόγραμα που με το που μπαίνει ενα flashaki στο pc να κάνει βαckup απο μόνο του το flashaki αυτόματα.γνωρίζει καπιος κανενα?
skoner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 σε αυχαριστώ γιια την απαντιση κατι τετιο ψαχνω αλα να δουλευει σαν keylogger δλδ να μην ειναι φανερό και να μην βγάζει error όταν βγαίνει το flashaki
random Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ψάχνουμε δηλαδή ενα πρόγραμμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πχ. ενας ιδιοκτήτης νετ καφέ (ή ο admin μιας σχολής, εταιρίας, γενικά μερικών κοινόχρηστων υπολογιστών), για να αντιγράφει τα αρχεία απο τα usb sticks των χρηστών, χωρις να γίνεται αντιληπτό; έτσι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, για να ξέρουμε αν κατι τέτοιο υπάρχει, και να προστατευτούμε αναλόγως, έτσι; ΟΚ, αν βρώ κάτι, θα σφυρίξω κλέφτικα. stay tuned.
skoner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 το usb thief είναι για να παιρνει pass εγώ θέλω να κάνει backup ολο το usb flash στο pc
parsifal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα είναι τόσο ανήθικο όσο ο μπαλτάς του χασάπη μου είναι δυνητικά φονικό όπλο. Δεν είναι παράλογο να ζητά κάποιος από πρόγραμμα που θα κάνει backup με τον τρόπο που θέλει ο OP να είναι και διακριτικό. Ίσως συνειρμικά στραβώσατε με την εμφάνιση του όρου "keylogger" στο διευκρινιστικό post του. Carry on...
micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, δεν στράβωσα από το keylogger αλλά από το ότι πρέπει να δουλεύει κρυφά και να μην βγάζει μηνύματα λάθους. Δηλαδή, θα μου φέρνει κάποιος ένα στικάκι να του βάλω μέσα ένα τραγούδι και από πίσω (και ενώ θα καθυστερώ να βρω το τραγούδι) θα αντιγράφονται όλα τα περιεχόμενα από το stick στο pc χωρίς ο κάτοχος να το γνωρίζει, αλλιώς για ποιο λόγο να είναι τελείως κρυφό. Να πω κι άλλη περίπτωση; Το χώνω σε ένα κοινόχρηστο pc σε κάποια σχολή και "κλέβει" τα δεδομένα από όποιον βάλει στικάκι. Συγνώμη, αλλά αυτό είναι ανήθικο. Υ.Γ. Εκτός αν εγώ είμαι στραβός κι όχι ο γιαλός.
parsifal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Τα παραδείγματα είναι καλά, αλλά το παρακάτω: "Τέτοιο backup utility μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανήθικους σκοπούς" == "Ο original poster σίγουρα θέλει τέτοιο backup utility για να το χρησιμοποιήσει για ανήθικους σκοπούς" ...απαιτεί λογικό άλμα που δε δικαιούμαστε να κάνουμε. Όποιος γνωρίζει και θέλει να απαντήσει, το κάνει. Όποιος έχει υποψίες, όχι. Απλά τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.