Προς το περιεχόμενο

M2N-E SLI +amd 4800 x2

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι βάλε 667, να ξέρεις οτι στους Athlon x2 η ταχύτητα της μνήμης πάει ανάλογα με τον cpy και όχι με το fsb, με το δικο μου είναι 3206/6 = 533, άρα 533*2 = 1066 και αν ρίξω τις μνήμες στα 667 θα είναι 3206/7 = 458. Εσενα ο διαιρέτης μπορεί να ειναι διαφορετικος επειδη έχεις άλλο cpu

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα και απο μενα,εχω εναν 6400 black edition.απο οσο ξερω αυτος εχει ξεκλειδωτο multiplier και εχει μεγαλες δυνατοτητες overclocking..μαμα νομιζω ειναι στα 3,2 ghz.τον εχω με μια zalman 9700.ποσο μπορει να παρει με αυτη την ψυκτρα με ασφαλεια??ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα...

αξιζει να ασχοληθω(?) γιατι ψιλοσκεφτομουν να τον πουλησω...

καλησπερα και απο μενα,εχω εναν 6400 black edition.απο οσο ξερω αυτος εχει ξεκλειδωτο multiplier και εχει μεγαλες δυνατοτητες overclocking..μαμα νομιζω ειναι στα 3,2 ghz.τον εχω με μια zalman 9700.ποσο μπορει να παρει με αυτη την ψυκτρα με ασφαλεια??ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα...

αξιζει να ασχοληθω(?) γιατι ψιλοσκεφτομουν να τον πουλησω...

Aν σκεφτεσαι να τον πουλησεις εγω εδω ειμαι...πες μια λογικη τιμη για μεταχειρισμενο κ τον πηρα..(τον επεξεργαστη).

Πούλα πούλα, υπάρχει λαός!

Πέρα από την πλάκα πάντως παρόλο που είναι ξεκλείδωτος είναι ήδη πολύ ψηλά ειδικά για ΑΜΔ. Πιστεύω πηγαίνεις μέχρι 3,4, το πολύ 3,5.

χαχα,αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα pm και βλεπουμε...

mihalaki εκει πιστευεις οτι το οριο του ειναι 3,5??γιατι στο amd geeks ειχα δει 6400 στα 3,9 Ghz.παιζει να ηταν με υδροψυξη?

έχω ένα amd 4800 μήπως ξέρετε μέχρι ποσο μπορώ να τον ανεβάσω?

Με ίδιο επεξεργαστή και ίδια μητρική εφτασα στα 3,2 ώστε να bootαρει ενω με πειράγματα σε μνήμες, ρεύματα, timmings και πολυ τύχη το ειχα σταθερό στα 3,125(250*12,5). Αυτα απο το καλοκαιρι μιας και τωρα ειναι στα default.

Πέρα από την πλάκα πάντως παρόλο που είναι ξεκλείδωτος είναι ήδη πολύ ψηλά ειδικά για ΑΜΔ. Πιστεύω πηγαίνεις μέχρι 3,4, το πολύ 3,5.

Συμφωνω με τον Μιχαλακη, αυτοι οι επεξεργαστές δεν πανε πολυ ψηλά, αφού είναι εύκολο να τον κανεις overclock απλα με το multiplier δοκιμασε :P

-----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 05 : 41 : 56-----

καλά πάμε?για δείτε...τώρα είμαι στα 3,00....τι λέτε να συνεχίσω?

Είσαι με 1.3 τάση ακόμα? Ως τα 3.2 πρέπει να πας! δοκίμασε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...