Προς το περιεχόμενο

M2N-E SLI +amd 4800 x2

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να πας πάνω από 3,0γηζ...Δοκίμασε λίγο λίγο κάθε φορά αλλά μην τρέφεις πολλές ελπίδες... Το παλλικάρι μου 4400χ2 από 2,3 κατάφερε 2,9 αλλά μέχρι εκεί. Έχει μουλαρώσει και δεν θέλει να πάει παραπάνω. Και σένα κάπου εκεί σε βλέπω

Δημοσ.

Φιλε εγω την cpu της υπογραφης μου με την mobo της υπογραφης μ τον εφτασα στα 3.2 και ανοιγε οριακα...τωρα τον εχω σταθερο στα 3.00...Ομως εχω καλο psu..

Εσυ πιστευω θα φτασεις τα 3.00 max κ θα εισαι καλα στα 2.8 περιπου..

Δημοσ.
Φιλε εγω την cpu της υπογραφης μου με την mobo της υπογραφης μ τον εφτασα στα 3.2 και ανοιγε οριακα...τωρα τον εχω σταθερο στα 3.00...Ομως εχω καλο psu..

Εσυ πιστευω θα φτασεις τα 3.00 max κ θα εισαι καλα στα 2.8 περιπου..

ίδιο τροφοδοτικό έχω με σένα και μητρική ίδια με του φίλου παραπάνω...Με τι ρεύμα δουλέυεις στα 3,0? Μέχρι 1.4 έχω δώσει αλλά αποφεύγω παραπάνω ταρζανιές...Brisbane δεν είναι και ο δικός σου?

Δημοσ.

Του δινω ρευμα 1,37 ομως η mobo μου ειναι για τα ελατα και δεν με αφηνει να αλλαξω ουτε πολλαπλ/στη ουτε ρευμα ουτε τπτ...Για να καταλαβεις οταν αυξανω το fsb μου λεει οτι ανεβαινει ταυτοχρονα με αυτοματο τροπο κ το ρευμα...

Δεν την παλευω με AMD αλλο..

Δημοσ.

λοιπόν...τελικά μέχρι 3.00 έφτασα και σταθερές θερμοκρασίες 40-50 λέω να μείνω εκεί :P παραπάνω έχουμε errors..

-----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 01 : 50 : 40-----

με τα timing στις μνήμες τι να κάνω μπορείτε να μου πείτε?μονο το fsb άλλαζα και έφτασα μέχρι 3,00 όπως καλά είπατε.

Δημοσ.

Εμένα με αφήνει να αλλάξω πολλαπλασιαστή και άλλα πολλά, αλλά όποτε τον κατεβάζω, ο υπολογιστής για κάποιο λόγο αρνείται πεισματικά να πάρει μπρος. Ακόμα και ακλοκάριστος....don't get it...Thanks anyway

Δημοσ.

Έχω κιεγώ ενα Amd 4400+ και τον πηγα στα 3,2. Μια χαρα δουλεύει, μπορεί να σε κόβει η μητρικη και καποιες φορες χρειάζετε να αυξησεις τα volts του hyper transport για να δουλέψει σταθερά πάνω απο 3ghz

clocksbc8.jpg

Δημοσ.
λοιπόν...τελικά μέχρι 3.00 έφτασα και σταθερές θερμοκρασίες 40-50 λέω να μείνω εκεί :P παραπάνω έχουμε errors..

-----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 01 : 50 : 40-----

με τα timing στις μνήμες τι να κάνω μπορείτε να μου πείτε?μονο το fsb άλλαζα και έφτασα μέχρι 3,00 όπως καλά είπατε.

Βασικά στα 3,0 σου φόρτωσε. Το θέμα είναι να αντέξει κιόλας...Μια καλή δοκιμή θα ήταν να τρέξεις prime95 ή orthos και στους πυρήνες (για όσο περισσότερο μπορείς. Αν μπορείς να το αφήσεις και για κανένα 2ωράκι ακόμα καλύτερα) να δεις αν θα σου βγάλει σφάλματα. Αν σου βγάλει δοκίμασε να κατεβάσεις και το hypertransport (ΗΤlink). Απο 5 κάνε το 4. Επίσης για να αποκλείσεις και το ενδεχόμενο κάποια κολλήματα να προέρχονται από μνήμες, κατέβασε και τη συχνότητά τους γιατί καποιες φτηνές δεν χαίρονται οταν ανεβάζουν συχνότητες (μαζί με τον επεξεργαστή η μπάλα παίρνει και τις μνήμες). Αν με όλα αυτά εξακολουθεί να σου βγάζει σφάλματα, δώσε λίιιιγο ρεύμα παραπάνω (πχ εγώ από 1.35 τον πήγα μέχρι 1.375).Αν αρχίσεις να δίνεις αβέρτα ρεύμα κινδυνεύεις να πάρεις τον επεξεργαστή στο χέρι...

Δημοσ.

Οταν ανεβασες το fsb δεν εριξες τις μνημες καθολου?

Δημοσ.
Έχω κιεγώ ενα Amd 4400+ και τον πηγα στα 3,2. Μια χαρα δουλεύει, μπορεί να σε κόβει η μητρικη και καποιες φορες χρειάζετε να αυξησεις τα volts του hyper transport για να δουλέψει σταθερά πάνω απο 3ghz

clocksbc8.jpg

Έχεις διαφορετικό stepping και revision από μένα.Έχω BH-G1 και εσύ BH-G2. Άλλαξες και πολλαπλασιαστή; Είμαι στο 11,5. Ρεύμα έδωσες;

@theos_gr. Μπορεί να χρειαστεί να τις ρίξεις αν δεν είσαι σταθερός. Καλό θα είναι να το κάνεις για να αποκλείσεις την πιθανότητα κάποιο κόλλημα να οφείλεται σε αυτές.

Δημοσ.

Ναι τον πολλαπλασιαστη τον εριξα για να μπορεσω να ανεβασω το hyper transport πανω απο 1000, ταση έχω 1.425 για να είναι σταθερός.

Για να ρίξεις τις μνημες πρέπει να υπάρχει επιλογή σε μενού που λέγετε dram configuration η κατι τέτοιο, αν κολλάει απο τις μνήμες θα έχεις μπλέ οθόνες :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...