greg_m Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μια από τις καλύτερες περσινές σειρές, επιστρέφει στις 7 Ιανουαρίου! Η σειρά όπως αναφέρουν πηγές θα συνεχιστεί για τουλάχιστον δύο κύκλους ακόμη με 13 επεισόδια για τον κάθε κύκλο. Marcia Gay Harden:-) William Hurt:-) Timothy Olyphant;) οι προσθήκες στο είδη εξαιρετικο καστ.
greg_m Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 έπαιξε το πρώτο εξαιρετικό επεισόδιο. νομίζω οτι μόνο εγώ το βλέπω, έτσι;
tzinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εχω δει την πρωτη σεζον, μου αρεσε, αιγουρα αξιολογη σειρα, αλλα οχι τοσο ωστε να την βαλω σε top priority. Εχω και το 2χ01, μολις βρω χρωνο θα το δω.
yanc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 έπαιξε το πρώτο εξαιρετικό επεισόδιο.νομίζω οτι μόνο εγώ το βλέπω, έτσι; Nομιζεις...
kostas_dr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Η σειρά ήταν πολύ καλή, αν και οι συνεχείς ανατροπές κάπου με κούρασαν. Συνέχεια ήταν όλοι με όλους και όλοι εναντίον όλων. Κλασική ιστορία αμερικανικής παράνοιας. Εξαίρετες στους ρόλους τους και η Glenn Close και η Rose Byrne. Ελπίζω η σειρά να μην ξεχειλώσει τραβώντας μια περιορισμένη υπόθεση (διαφθοράς) στα όριά της. Είδα στο imdb ότι ετοιμάζουν και 3ο κύκλο!!
NOMIKOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Επαναφέρω και συνεχίζει τρίτο κύκλο μια πραγματικά αξιόλογη σειρά.
john1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγω σκεφτομουν χθες οτι μονο εγω το βλεπω ακομα Παντως κατεμε η πρωτη σαιζον ειναι ανωτερη απο τη δευτερη..
NOMIKOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγω σκεφτομουν χθες οτι μονο εγω το βλεπω ακομα Παντως κατεμε η πρωτη σαιζον ειναι ανωτερη απο τη δευτερη.. Το βλέπω φανατικά,πράγματι υπάρχει μια μικρή υπεροχή της 1ης έναντι της 2ης σαιζον αλλά και αυτή τα σπάει,πολύ καλή.
john1987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Φαινεται επειδη ειμαστε νομικοι. Παντως η σκηνοθεσια ειναι το μεγαλο ατου της σειρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.