Προς το περιεχόμενο

Any Vista "MUST" Addons & Helpful Programs?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά Ινσόμνιακς!

Λοιπόν, είμαι νεο θύμα των Vista (χ64) και έλεγα μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κανένα Addon ή κάποιο πρόγραμμα που θα ΑΞΙΖΕ κατα τη γνώμη και εμπειρία σας να εγκαταστήσω στο Λειτουργικό μου..!

Δεν εννοώ A/V, F/W ή Internet Browser! Αλλα εννοώ κάποια addons που είχαν και τα XP και σου έκανε διάφορες διευκολύνσεις (Όπως π.χ ένα update που μπορούσες να κάνεις 2πλο κλίκ σε ανοιχτό πρόγραμμα/φάκελο και να το βάλει στο TRAY! Αυτο θέλω πιο πολύ απ'όλα απ'το Topic ;p) σε μικρές λεπτομέριες που ήταν σημαντικές! :-)

Επίσης εαν υπάρχουν τίποτα ψαγμένα addons για Themes/Cursors/Sounds που είναι φημισμένα οτι ΔΕΝ βαρένουν πολυ περισσότερο το σύστημα -γιατί πάνε τα 4GB RAM :P- θα ήταν τέλεια!

Ότι άλλο που "βάζω χέρι" στο λειτουργικό και αξίζει......είμαι όλη αφτιά! ;)

Αυτά! Είχα κάνει παρόμιο Thread με τα XP κάποτε, και μου μίλησαν για ενα Addon που είχε βάλει 100 updates στα XP μου, και το λάτρεψα! Ευελπιστώ να υπάρχει κάτι παρόμοιο και για τα Vista λοιπόν! :o

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

/Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.
.... Είχα κάνει παρόμιο Thread με τα XP κάποτε, και μου μίλησαν για ενα Addon που είχε βάλει 100 updates στα XP μου, και το λάτρεψα! ...

Δοκιμασε να ψαξεις το ιδιο pack αλλα για τα Vista. Πολυ πιθανον να το εχουν βγαλει

και για το "νεο" λειτουργικο.. ;)

Δημοσ.

Για τα Vista ποιό Firewall προτείνεται??

Είμουν πάντα του Kaspersky, αλλα φίλοι μου μου λένε να μη το βάλω στα Vista γιατί είναι που είναι βαριά, εαν μπεί και το KIS8 θα σέρνομαι! :fear:

Υπάρχει ολοκληρομένο Protection Suite, που να είναι εύχρηστο και ελαφρή? (Και να είναι για OS: Vista x64!)

Thanks!

/Maraki..

Δημοσ.

Πολύ ελαφρύ και δυνατό είναι το Firewall του Comodo,από πολλούς το αποδοτικότερο αυτή τη στιγμή.Και είναι και free.

Πλέον βγαίνει σαν Comodo Internet Security,αλλά έχει επιλογή στο install να εγκαταστήσεις μόνο το Firewall.Εδώ η τελευταία version,αν σ'ενδιαφέρει.

Δημοσ.
eset smart security 64bit.

Πολύ καλό, το έβαλα και όντως είναι και ελαφρή και εύχρηστο. Thanks.

Και συνεχίζω..

Πριν το Format μου, standard είχα βάλει Codecs για τα Video! Τώρα ξαναεγκατέστησα τα ffdshow και DivX Codecs, και μου φαίνονται όλα καλα στην Οθόνη μου..

Αλλα όταν κάνω Clone για να δω (με καλώδιο S-Video) στη TV, τα Video κάνουν κάτι παράλληλες γραμμές! Τι μπορεί να φταίει??

Κάτι θα πρέπει να εγκαταστήσω παιδιά, σωστά? :rolleyes:

/djNio

Δημοσ.

Οι κακές συνήθειες δύσκολα σκοτώνονται.

Codecs κτλπ ειναι παντελώς άχρηστα από την στιγμή που υπάρχουν Players με πλήρης ενσωματωμένη υποστήριξη όπως οι..Videolan,GOM Player, KMPlayer. Firewalls ειναι παντελώς άχρηστα από την στιγμή που τρέχεις ήδη 2 κιόλας, του modem/router και τον ενσωματωμένο τον Vista. Antivirus είναι παντελώς άχρηστα απο την στιγμή που μπορείς να ανεβάσεις οποιοδήποτε αρχείο για online scanning με 35 AV's στο Virustotal.com. Nero/Roxio είναι παντελώς άχρηστα απο την στιγμή που υπάρχει δωρεάν το Imgburn. και αλλα πολλα... με λίγα tweaks στα Vista 64 θα μπορέσεις να τα κάνεις να ξεπεράσουν την ταχύτητα των XP στα πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...