mikeharitakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 εδω και 20 μερες περιπου εχω βαλει double play τις τελλας και τισ τελευταιες 15 μερες περιπου στα καλα καθουμενα αρχιζει τις αποσυνδεσεις μπορει και 2 στο καπακι..με αποτελεσμα να ειναι πολυ εκνευριστικο..συνηθως γινεται κατα τις 8-10 η ωρα το βραδυ αλλα απροσμενα και τις αλλες ωρες της ημερας...το ρουτερ ειναι αυτο εδω System Type: SpeedStream 4200-Series Config Part #: 003-6045-G0L Firmware Part #: 004-D241-A69 θελει να αλλαξω firmware?φταιει η tellas? τι μπορω να κανω?α για να μην το ξεχασω το ρουτερ συγχρονιζει στα 5μbps και αυτο γιατι ειμαι μακρυα απο το κεντρο περιπου 3κμ..
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμαζεις αλλο firmware .αλλο ρουτερ,μπορει να φτεει ο χαλκος.απλα γραψε και τα στατιστικα της γραμμης.margin attenuation .γραψτα και το πρωι οταν παιζεις οκ αλλα και οταν σου κανει παξενα.ισως γ γραμμη να κανει κουφα.φιλτρακια να εχεις παντου και στον συναγερμο αμα εχεις.ισως κατι με τον χαλκο μαλλον.
mikeharitakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 τα στατιστικα ειναι αυτα DSL Status ATU-C Current Tx Rate (bits/sec) ATU-R Current Tx Rate (bits/sec)UP 5597000 752000 SNR εχω 2 kai ATTENTUATION 46.5....ειμαι μακρια απο το κεντρο 3 κμ περιπου..οταν ειχα ομως 4νετ πριν 1.5 χρονο με ενα ρουτερ us robotics δεν γινοταν αυτο το χαλι...επισης firmware update καινουργιο απο το δικο μου που θα βρω?? εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω!!
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 τα στατιστικα ειναι αυτα DSL Status ATU-C Current Tx Rate (bits/sec) ATU-R Current Tx Rate (bits/sec)UP 5597000 752000 SNR εχω 2 kai ATTENTUATION 46.5....ειμαι μακρια απο το κεντρο 3 κμ περιπου..οταν ειχα ομως 4νετ πριν 1.5 χρονο με ενα ρουτερ us robotics δεν γινοταν αυτο το χαλι...επισης firmware update καινουργιο απο το δικο μου που θα βρω?? εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω!! με snr 2 ειναι λογικο να κανει αποσυνδεσεις.δεν το κοβω να φτεει το ρουτερ αλλα μαλον η γραμμη σαν χαλκος δηλαδη ειναι μπαχαλο.δεν νοειται 2 margin.η δοκιμασε με κανα πιο σταθερο ρουτερ πχ speedtouch αμα βρεις αλλιως ζητα με καποιο τροπο να σου ριξουν την ταχυτητα ωστε στην πραξη να ανεβει το margin για να γινει πιο σταθερη η γραμμη.γιατι να το φτιαξει ο οτε χλωμο το κoβω
mikeharitakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ο οτε δεν εχει σχεση σχεση με αυτο...Double Play τις Τελλας εχω..να ριξει την ταχυτητα ποσο ακομα??στα 5-5.5 σινδεομαι...να δοκιμασς να βαλω το παλιο US Robotics που είχα με forthnet?απλα δεν ιποστηριζει ADSL 2..θα εχω προβλημα με αυτεσ της ταχυτητες?
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ο χαλκος ειναι του οτε.με τετοιο margin δεν γινετε κατι αλλο.αν εχεις margin Κατω απο 4 τοτε δεν προκειται να παιξει καλα η γραμμη.οποτε η θα μπει βλαβη στον οτε να σου αλλαξει ζευγαρι η θα βαλεις πιο σταθερο ρουτερ μηπως παιξει καλυτερα πχ speedtuch η αλλιως αλλαγη margin απο isp.
mikeharitakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 το speedtouch 4200 εχω της τελλας...για να μου αλλαξει ζευγαρι ο οτε κομματακι δυσκολο δεν ειναι?πρεπει να το πω στην τελλας για να το διλωσει στον οτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.