tempo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα, έχω ένα PSP (το fat) το οποίο είναι σε αριστότατη κατάσταση. Είναι "σπασμένο", έχω δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην φόρτιση/αποφόρτιση της μπαταρίας και γενικά λειτουργεί άψογα. Λόγω του γεγονότος ότι το "έσπασα" απο την πρώτη ημέρα που το πήρα δεν έχει δουλέψει σχεδόν καθόλου και το drive του με αποτέλεσμα να μην έχει επιβαρυνθεί καθόλου. Το ερώτημα είναι: να το ανταλλάξω με ένα xbox360 (μεταχειρισμένο φυσικά)? η τιμή και των δύο καινούργια είναι πάνω-κάτω η ίδια. Εσείς τι θα κάνατε? Αξίζει η ανταλλαγή?
jonakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγω θα το εκανα...Βεβαια ειναι αναλογως το τι ψαχνεις...Ασχολεισαι με το PSPακι ή το εχεις βαρεθει?Πιστευεις οτι θα ασχολεισαι περισσοτερο με το XBOX? Εγω επειδη εχω και εγω PSP το phat to 1ο θα το εκανα...
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα....Αυτό νομίζω πάει ανάλογα και για τι το χρειάζεσαι.Π.χ. το θες για όταν λείπεις στη δουλειά;
tempo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 το έχω ψιλοβαρεθεί! απο την μία είναι η φορητότητα, απο την άλλη πολύ καλύτερα παιχνίδια. Αν το αποφασίσω με παίρνει να ζητήσω ανταλλαγή χωρίς χρήματα απο καμια μεριά;
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αφού το βαρέθηκες...Άντε τσάκωσε το x-box να αλλάξεις λίγο,και μετά αν σου "λείψει",ψάχνεις για κανένα σπασμένο psp απο e-bay
steve62742 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 παντως αν εχεις βρει καποιον ποθ να ενδιαφερετε για καπια τετια ανταλλαγη και εσυ τελικα δεν το κανεις στηλτον σε εμενα να του δοσω το δικο μου...
basilis5 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 να το κανεις, αλλα δεν παιζει να βρεις κανεναν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.