marampou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Διάβασα ότι για την άδεια ενός ιντερνετ καφέ Οι Η/Υ δεν επιτρέπεται να διαθέτουν κερματοδέκτες γνωρίζετε αν υπάρχει πιθανότητα κατάσχεσης μετά από καταγγελία?
dermitzos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 στην περιοχή μου πάντως είναι ένα internet cafe με κερματοδέκτες και δεν έχει γίνει τίποτα.
mpentenis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 μηπως ισχυει απο καποιο πληθος Η/Υ και ανω?και εδω εχω δει αρκετα ιντερνετ καφε με κερματοδεκτες, αν και πιστευω πως αν 8ες να βαλεις αρκετα μηχανηματα μαλλον ειναι καλυτερα με προγραμμα
dermitzos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 μηπως ισχυει απο καποιο πληθος Η/Υ και ανω?και εδω εχω δει αρκετα ιντερνετ καφε με κερματοδεκτες, αν και πιστευω πως αν 8ες να βαλεις αρκετα μηχανηματα μαλλον ειναι καλυτερα με προγραμμα +1 με αυτή την πρόταση
alexandr0s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αν μπορείς να βάλεις πρόγραμμα βάλε πρόγραμμα (ένα διάσημο είναι το CafePro, υπάρχει και ένα άλλο δεν θυμάμαι πώς λέγεται). Αν θες να βάλεις κερματοδέκτη βάλε αλλά έχε πρόχειρο κανέναν δικηγόρο.
navar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 είχε γίνει παλιότερα ένα θέμα μιας και οι διωκτικές αρχές μπερδεύονταν και υπερέβαλαν εαυτό και έκαναν μαγκιές ακόμα και σε ιντερνετ καφε που είχαν κερματοδέκτες ! τέσπα το σίγουρο είναι οτι ακόμα δεν υπάρχει πρόβλημα με τα νετ καφες ακόμα και αν η χρέωση είναι με κερματοδέκτες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.