psychedelic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα Παιδιά εχω ενα προβλημα σχετικά με την συγκεκριμένη σελίδα. Παρήγγειλα 2 PS3 ενω είχα πει να μου τα στείλουνε με την UPS τα στείλανε με την EMS (Στην ελλάδα ΕΛΤΑ πορτα πορτα) με αποτελεσμα όπως μου λένε να τα πιάσει το τελωνείο και να μην τα αφήνουνε εαν δεν πλήρωνα. πλήρωσα άλλα 240 € και μου λεει σήμερα οτι δεν πλήρωσα έγκαιρα και εχεί πρόστιμο ακόμη 50€ τι να κάνω τώρα να πληρώσω??? Ξερεί κανέις την σελίδα είναι εγκύρη?? η μου φάγανε τα χρήματα και με δουλέυουνε? Περιμενω απαντήσεις plz
mihalakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω πως να σου το πω αλλά μάλλον σου τα έφαγαν τα λεφτά... Εδώ κάνεις παραγγελία και δεν είναι καν secure page Επίσης όταν βλέπετε τραγικές τιμές σε κινέζικο ανορθόγραφο σαητ δεν σημαίνει οτι τσιμπήσατε ευκαιρία.... Λίγη προσοχή παιδιά Το σαητ δεν το ξέρω και ελπίζω να κάνω λάθος αλλά βρωμερό φαίνεται
tectonator Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κλασσικό μουφό site!!! Με τι τρόπο πλήρωσες?Με western union?Αν ναι, και σε άλλα με υγεία...
chrismfz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν έστειλες λεφτα με Western Union έχεις 3 με 4 μέρες μαξ που μπορείς να τα πάρεις πίσω αλλά χωρίς τα τέλη-έξοδα, μόνο το καθαρό ποσό. Αν είσαι εντός των ημερών, πήγαινε και ζήτα ακύρωση... Το σιτε είναι μούφα...
psychedelic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Την μια πληρωμη την εκανα την παρασκευή να παω να παρω τα χρηματα μου πίσω?
doctorkostis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Sorry,μια διευκρινηση.Που σου ζητανε να πληρωσεις?Στο site η στο τελωνειο? Αν σου ζητανε στο τελωνειο δε φταιει το site απλα εισαι ατυχος και το δεμα σου θα περασει τελωνειο.Οτιδηποτε μενει στο τελωνειο πανω απο 2-3 μερες(δε θυμαμαι ακριβως) πληρωνει κοστος αποθηκευσης κλπ κλπ. Η σελιδα δεν εχει καμια σχεση με το ελληνικο τελωνειο.Αν σε ειδοποιησε το τελωνειο να πληρωσεις εχει καλως.Αλλιως τι σχεση εχει ο κινεζος με το ελληνικο τελωνειο?????
Sotosgl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 This website takes precautions to protect its customers' information. When you submit sensitive information via the website, your information is protected both online and offline. Xαχαχαχα ειναι σαν να σου λεει σου ορκιζομαι οτι δεν θα σε κλεψει κανεις μα Τον Θεο! Τωρα αν οντως στα εχουν στειλει και ειναι στο τελωνειο πηγαινε μια βολτα απο το αεροδρομιο και κοιτα και μονος σου αλλωστε τα εξοδα εκτελονισμου μπορεις να τα πληρωσεις και εσυ αν πας π.χ. στην DHL Eλπιζω ολα να πανε καλα αλλα με αυτη την τιμη που το ειχε το PS3 δεν την ψιλιαστικες?
mihalakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Φιλόδοξοι πάντως. για 2010 μου φάνηκε στην αρχή...τώρα το πρόσεξα... Και μια κινέζικη παροιμία από το about us....Τι λεει ο κινέζος; We promise each safety of customer's data with keep secret, you can get into a member center to look into and modify personal registration information at any time, we would also immediately of according to your latest data and you keep unimpeded of communication . Και το μότο τους (ότι και αν σημαίνει πάλι τούτο) We will give you the satisfy serveres! Αν δεν σε έχουν ειδοποιήσει απο εδώ τελωνείο, καλύτερα να πας να πάρεις τα λεφτά σου πίσω
chrismfz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν έστειλες λεφτα με Western Union έχεις 3 με 4 μέρες μαξπου μπορείς να τα πάρεις πίσω αλλά χωρίς τα τέλη-έξοδα, μόνο το καθαρό ποσό. Αν είσαι εντός των ημερών, πήγαινε και ζήτα ακύρωση... Το σιτε είναι μούφα... Πηγαινε με το χαρτι της western εκεινο που γράφει τα στοιχεια σου με το iqdn number ή οπως λεγεται δεν θυμαμαι, μη τους πεις τίποτα του στυλ "θα μπορουσα να παρω τα $$$ μου πισω?" κατευειαν καλημερα σας, θελω τα λεφτα μου πισω. Υπάρχει μια περίοδος "ασφαλείας" μέχρι να βεβαιωθεις. Αυριο πουρνο πουρνο πήγαινε εκει που κατεθεσες τα χρήματα και ισως αν όχι όλα, να πάρεις πισω τα τελευταια που τους έστειλες...
psychedelic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 μου λένε οτι τα ps3 είναι στο τελωνείο του Πεκίνου. και τάχα να στείλω σε αυτούς τα χρήματα ξανά και να τα πληρώσουνε αυτοί
doctorkostis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τρεξε στη Western και οτι σωσεις εσωσες!Τι δουλεια εχει το τελωνειο του Πεκινου?Εσυ τους τα εστειλες?
psychedelic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μου λένε οτι είνια κλειδωμένα στο τελωνείο του Πεκίνου. Δηλαδη μπορώ να πάρω 100% τα χρήματα μου πίσω τα προηγούμενα χλωμο όμως ε?? γιατι έχει πάνω απο 1 εβδομάδα. δηλαδη τι πρέπει να κάνω?? να πάω και να πω ήρθα να πάρω τα χρήματα μου πίσω??
Sotosgl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 μου λένε οτι τα ps3 είναι στο τελωνείο του Πεκίνου.και τάχα να στείλω σε αυτούς τα χρήματα ξανά και να τα πληρώσουνε αυτοί Ωχ....Φιλε μου λυπαμαι που στο λεω αλλα πανε τα λεφτουδακια σου. Εδω site απο την Ελλαδα δεν εμπιστευομαστε ευκολα θα μπλεξουμε με ΚΙΝΑ? Τουλαχιστον προσπαθησε να σωσεις οτι μπορεις κανε και καμοια καταγγελια οπου βρεις να μην την πατησουν και αλλοι... Το site τους ειναι τοσο κακοφτιαχμενο που βγαζει ματι ας μην αναφερω και για τις τιμες. Κουραγιο κανε οικονομιες και να μαθεις να εκτιμας την εγχωρια αγορα παρα τις τιμες της(Τουλαχιστον σε τετοια προιοντα που οι διαφορες στις τιμες ειναι της ταξης του 5€ου) Κλειδωμενα στο τελωνειο?Γιατι τι σου εστελναν?Ρουκετες και πολυβολα και τους επιασαν?
chrismfz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, μαζι με τη χαρτουρα και οτι σου έχουνε δώσει... Οτι προλάβεις πρόλαβες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.