FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Santa Claus! old news http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1181920 270 euro μέχρι να βγει ο phenom 2 που λες να έχει φτάσει? trick question και επίσης έκανες την "τσατσια" να αναφέρεις διπλα χρήματα ενώ ξέρεις ότι για τον 920 αυτό δεν ισχύει.... (αν ισχύει και το if του fudzilla) άρα μην κλέβεις η κανεις explicit statements η όχι. γενικολογίες εδώ δεν υπάρχουν Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2008 από FarCry
Mourgolikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) old news http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1181920 270 euro μέχρι να βγει ο phenom 2 που λες να έχει φτάσει? trick question και επίσης έκανες την "τσατσια" να αναφέρεις διπλα χρήματα ενώ ξέρεις ότι για τον 920 αυτό δεν ισχύει.... (αν ισχύει και το if του fudzilla) άρα μην κλέβεις η κανεις explicit statements η όχι. γενικολογίες εδώ δεν υπάρχουν Web Offer? Oh! 280€ πάλι δεν είναι ο 920 από το κατάστημα; So where are the Old news? Άσε που θα σε απογοητεύσω γιατί εγώ έβαλα την boxed έκδοση. Αφού δεν ισχύει το διπλά για τον 920 που είναι η φθηνή λύση της Intel (πάλι ο Phenom 2 είναι πιο φθηνός), για τους άλλους 2 τα κάνουμε γαργάρες; Έχουμε το 67% τψν επεξεργαστών να υπερκαλύπτουν το χ 2! Δεν έπαιζες ποτέ το η πλειοψηφία κερδίζει; Όσο για το if του fudzilla στις HD4xxx και στις GT2xx έπεσε μέσα.. Oh Lucky (γλυκούλης... Άρα θα σου απαντήσω με το ίδιο: μην κλέβεις η κανεις explicit statements η όχι. γενικολογίες εδώ δεν υπάρχουν Αφού δεν ισχύει το διπλά για τον 920 που είναι η φθηνή λύση της Intel (πάλι ο Phenom 2 είναι πιο φθηνός) next time wish to Santa a fast big price drop (250€) ! Α! και για μείνω ontopic πέρα του ότι δεν κάθομαι άλλο να σχολιάζω amd vs intel (απλως δεν αντεχα να ακούω τόσο καιρό προκατειλημμένες κατινιές, τα έχοσα κάπου sorry κιόλας για του υπόλοιπους), Ναι οι i7 θα είναι καλύτερη επιλογή για τα Windows 7 λόγω τοθ 4.1 σετ που έχουν όπως μας είπε η παραθυροφτιάχτρια, αλλά μόνο για πολύ απαιτητικούς χρήστες, καθώς δεν πιστεύω να δούμε καμιά σοβαρή διαφορά (π.χ. dx10 με aero που στην ουσία ήταν εμπορικό trick περισσότερο).. CU Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2008 από Mourgolikos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 αυτό έλειπε να μην ήταν πιο ακριβός ο Core i7 920... o Deneb όπως αναμένεται θα έχει επιδόσεις Quad Core Penryn πάνω κάτω, φυσιολογικό το βλέπω να είναι φτηνότερος... και μην ξεχνάμε ότι ο 920 @ 2.66mhz είναι ισάξιος του QX9770 @ 3.2ghz... άρα κατά πάσα πιθανότητα ο μεγαλύτερος Phenom II δεν πρόκειται να φτάνει καν τον μικρότερο Nehalem...
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Web Offer? Oh! συγγνώμη λες να έχει πρόβλημα κάποιος να αγοράσει από το web κάτι? και ο box είναι 274. σιγά τα αυγά . μου αρέσει πάντως που κανεις διακρίσεις μεταξύ τιμών καταστήματος και web τόσοι που παραγγέλνουν από eshop λες να έχουν πρόβλημα? ξέρει καλύτερα η intel με την πολιτική τις. πάντα κερδισμένη βγαίνει σε θέματα τιμολογιακής πολιτικής . "γιαυτο" και έχει τόσο μεγάλη διαφορα ο 920 από τον 940. περίμενε μέχρι να βγει ο phenom 2. ο santa έρχεται αργά για σένα blame amd for that -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 03 : 32 : 12----- με την προϋπόθεση ότι βγει καλός σε επιδόσεις....αλλιώς θα χτυπάς πουλια με τι σφεντόνα
tritonas00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 δλδ τι εννοει ο καλλιτέχνης; οτι μεσα στα παραθυρια η καρτα γραφικών απλά θα κάθεται και θα φορτώνουμε ακόμα περισσότερο τον επεξεργαστή; Αν δλδ ο ταπεινος διπύρηνός μου δουλεύει υπερωρίες για να συμπιέσει βίντεο πχ, θα πρέπει να επωμιστεί και το βάρος της επεξεργασίας των γραφικών με συνέπεια να καθυστερεί στο κυρίως έργο του; Ή μήπως αυτό θα ισχύει μόνο για τους υπολογιστές που δεν θα εχουν απαραίτητο 3d hardware? Προφανως το δευτερο.Ηδη εχουν δειξει οτι στα windows 7 οτι βλεπουμε (desktop) και οτι κινειται ειναι στην καρτα γραφικων πλεον. -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 11 : 11 : 04----- ας δουμε πρωτα πως θα πανε τα 7 στα low end συστηματα (αν θα τα γονατιζουν οπως τα vista) και υστερα εδω ειμαστε να δουμε τι καταφεραν οχι μονο στον συγκεκριμενο τομεα, αλλα και γενικοτερα. Ακομα δεν το εχεις δει εσυ?Που ζεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Mourgolike http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=3008#post25536 στο Vantage πάντως, no koukou
Mourgolikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Mourgolike http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=3008#post25536 στο Vantage πάντως, no koukou Βασικά καλό είναι να μεταφερθεί αλλού η όλη συζήτηση.. Brand ID 13 και περιμένεις να έχει τύχη απέναντι στον ανταγωνισμό; Γιατί στο cpu-z του ο τύπος δεν μας λέει ημερομηνία για το bios του; Ok για το μοντέλο μητρικής (μην κάνει διαφήμιση ) αλλά bios; To τεστ είναι σε AM2+ να υποθέσω ε; To vantage συμπαθεί λίγο περισσότερο τα σετ εντολών της intel και αυτό το ξέρουμε Δεν μας είπε τελικά όμως ο φίλος μας. Οι ram είναι DDR3 ή 2; Εγώ μπερδεύτικα..Στο δεύτερο παράθυρο cpu-z τις λέει για 3 (?), στο τρίτο φαίνεται καθαρά το 2. Έκανα όσο το δυνατόν καθάρισμα και zoom στο photoshop αλλά μάλλον έχω δίκιο. (**και κάτι που είδα ρε υπάρχουν pc2-6400 με cl6 ακόμα;;; και τι όνομα κατασκευαστή είναι αυτό; δεν μας δίνει και το Week/Year..) Αρκετά ασχολήθηκα... Πάω να σκίσω με τον Windsor μου κανένα game! Δεν βαριέσαι fake ή όχι εμεις εμπιστευόμαστε M$ και κοιτάμε την βαθμολογία της στον επεξεργαστή! 1.0 ftw! (τι unrated μας λέει, ξέρουμε πως τα έχουν κάνει πιτσουνάκια με την Intel η Μ$ ) Εγώ είμαι πιστός μόνο στο fudzilla.com ************************** Θα πάρω Phenom 2 και με τα λεφτά που θα γλιτώσω από i7 και νέα μητρική θα πάρω Xbox και Wii! Όση παραπάνω ώρα θα θέλει για το winrar εγω θα παίζω στην νέα μου κονσόλα! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2008 από Mourgolikos
dop Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Απλά η MS τρέχει να προλάβει την εξέλιξη (πρωτοφανές για την MS αυτό είναι η αλήθεια) που θέλει manycore chips και τέρμα οι εξειδικευμένοι επεξεργαστές ήχου/γραφικών/δικτύωσης/φυσικής/κλπ Σημ: για το Linux δεν υπάρχει καμία απολύτως τέτοια προσπάθεια από όσο ξέρω, εδώ και 1.5 μήνα παιδεύομαι να πείσω τους ανθρώπους στη MesaGL ότι υπάρχει ανάγκη να κάνουμε παράλληλη έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα