freskas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 same here: Χρησιμοποιουσα 71xx μεχρι και σημερα, αλλα μετα το update του xorg, δεν ελεγε να ξεκινησει ο X server, οποτε γυρισα στον nv Εχει direct rendering απ οτι λεει η : glxinfo | grep direct αλλα κανει σπασιματα (που δεν εκανε) στο video ο mplayer που και που. Ο nv χρειαζεται το dri module ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ώρες - ώρες, η ΑΤΙ δε μου φαίνεται και τόσο άθλια στο θέμα drivers. Νομίζω ότι και ο Catalyst έχει κάποια θεματάκια με τον X.org 7.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Έχουν αναφέρει πως θα φτιάξουν και τους 71.χχ drivers ώστε να είναι συμβατοί με το τελευταίο xorg. We plan on updating the 71.86.xx family of legacy graphics driver releases for X.Org 1.5, but unfortunately, this will likely not happen in the near future. http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=122436 Και στη σειρά 96.xx με το ζόρι βγάλανε μια beta έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ότι και ο Catalyst έχει κάποια θεματάκια με τον X.org 7.4. Αυτό που θέλω να πω ότι η ΑΤΙ σε αντίθεση με τη NVidia δεν κάνει drop τους drivers για τις παλιές κάρτες για να μας αναγκάσει να πάρουμε τις πιο νέες. Σου βγάζουν ένα driver για όλες τις κάρτες (με όποια προβλήματα έχει) και σου δίνουν και τα specs για να γράψεις δικούς σου drivers, open source. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.