Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο e-shop..

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Θελω να κανω καποια αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα ομως επειδη ειναι μεγαλο το ποσο δεν θελω τα τα δωσω ντουκου!Καπου λεει για e-shop visa και μεχρι 6 ατοκες δοσεις..Ρε παιδια τι παιζει με αυτη την καρτα ειναι κανονικη πιστωτικη??Εχει βγαλει κανενας να μου πει?Γενικα τι παιζει με τις πιστωτικες και αγορες μεσω internet απο τα γνωστα καταστηματα?Ενδιαφερομαι γιατι βρισκεις αρκετες ευκαριες αλλα φοβαμαι κιολας να μπλεξω με πιστωτικες γιατι εχω ακουσει και πολλα..Οποιος γνωριζει ας μου πει..Thanks!!

Δημοσ.

Προπληρωμενη?Γινεται στο Πλαισιο με δοσεις μεσω προπληρωμενης καρτας?Εχουν ολες οι τραπεζες?Μια διευκρινιση,ειμαι απο επαρχια και δεν εχει καταστημα Πλαισιο εδω...Οποτε μονο μεσω internet...

Δημοσ.
ειναι πιστωτικη.. μακρια .. βγαλε μια προπληρωμενη δικια σου και τραβα στο πλΑισιο να κανεις την δουλεια σου..

+1 μακρια απο το eshop αμα γινη στραβη την εκατσες. plaisio και παλι plaisio.

κατα την γνωμη μου

Δημοσ.

Σιγα ρε παιδια,ολος ο κοσμος αγοραζει με πιστωτικες...Εμενα με βολευει παρα πολυ σε διαφορες αγορες online.Το μονο που θελει ειναι συνεση.Δηλαδη,αγοραζω μονο μεχρι εκει που με παιρνει,δε φορτωνω την καρτα ενω δεν εχω λεφτα.Το καλυτερο ειναι να εξοφλειτε τους λογαριασμους σας μολις ερθουν στο συνολο τους.Με αυτο τον τροπο,η πιστωτικη δεν εχει ουτε τοκους ουτε τιποτα,ειναι το ιδιο με μετρητα.

Δοσεις πλεον γινονται σχεδον μονο μεσω πιστωτικης.Δεν ασχολειται κανεις με γραμματια κλπ.Ατοκες μεσω πιστωτικης ειναι λιγο δυσκολο,εκτος αν βγαλεις πιστωτικη απο το ιδιο το καταστημα(προσωπικα δε θα το εκανα).Εχω μια Visa Electron για τις online αγορες,ολα τα αλλα σε μετρητα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...