CosmoPlayer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ασύρματη Σύνδεση 2 router Καλησπέρα Έχω Conn-X στο σπίτι με ασύρματο Router. Στο σαλόνι έχω ένα xbox αλλα επιδή το router είναι σε άλλο όροφο, δέν μπορώ να τραβήξω καλώδια κλπ. Έχω ένα άλλο ασύρματο router. Υπάρχει τρόπος να βάλω το Δεύτερο router δίπλα στο xbox να συνδεθεί ασύραματα με το router του Conn-X και να το συνδέσω ενσύρματα πλέον το δέυτερο στο xbox ???? Δηλαδή, Router ConnX-->Router B ασύρματα --> Xbox Ενσύρματα. Thnx
@topos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Oταν λες σε αλλο οροφο,πανω η κατω? Αν ειναι προς τα πανω το xbox και κοντα στο μερος που βρισκετε στο ρουτερ ισως να μπορεσεις με μια αυτοσχεδια κεραια(πατα στο you tube "wifi extender" εχει αρκετα βιντεακια...) να κανεις δουλεια χωρις να χρειαστει να αγορασεις αλλο ρουτερ/access point.
CosmoPlayer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Το ΧΒοχ Είναι Στον επάνω Οροφο, Αλλα Το router to έχω. Οποτε.... ρωτάω για να δώ αν μπορώ να το εκμεταλευτώ.
StavrosD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα wireless ethernet bridge. Το συνδέεις στο xbox και επικοινωνεί ασύρματο με το router.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 απειρα θεματα για αυτο εχουν ανοιχτει.οπως εχουμε πει για να δωσεις ασυρματα απο το πρωτο ρουτερ στο δευτερο πρεπει το δευτερο να παιξει σαν wds η σαν repeater η σαν wireless bridge.αναλογως το ρουτερ που εχεις μπορει να παιζει κατι η να μην παιζει τιποτε απο ολα.τα περισοτερα δεν παιζουν.κατι φτηνο με 40 ευρω ειναι ενα repeater της belkin.εκανα αυτο που θες και εσυ απλα αντι για xbox ηταν ενας αποδικοποιητηας.απο τa multirama tο πηρα αλα δεν ξερω αν το εχουν ακομαη αν το δινουν. στο site της belkin θα το βρεις λογιλα.δεν νομιζω να εχουν πολα τετοια.εχει μια ethernet και ειναι repeater οχι wds διοτι τ οwds πολες φορες θελει αντιστοιχο πρωτο ρουτερ που να παιζει και αυτος wds.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.