FUNKER_3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 δεν ηξερα που να το βαλω και το εβαλα εδω λοιπον θελω να μου πειτε κανενα μαγαζι με π.μ. που να κανει σταμπες σε καλες τιμες.....ειμαι απο τον νομο πελλης αλλα αν ειναι κανενα καλλο μαγαζι δεν θα με πειραζε και ας ειναι και απο σαλονικα εχω ενα σχεδιο αλλα μαλλον δεν ειναι το τελικο
we_will_rise Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Στάμπα σε μπλουζάκι εννοείς ; Υπάρχουν πολλά φίλε..!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 http://www.mplouzakia.gr/ Μπορείς να παραγγείλεις μεσω ιντερνετ Να πάρεις αυτό:
FUNKER_3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 θελω φουτερ μπλουζα γινεται να βαλεις το σχεδιο που θελεις σε αυτην την ιστοσελιδα? εω ξαναπροσπαθησει αλλα ...........δεν βρηκα τιποτα
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Nαι γίνεται εχει και φουτερ αν θυμαμαι καλα.
FUNKER_3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 μπορει καποιος να με βοηθησει επειδη δεν μπορω να το δουλεψω αυτο το σιτε τωρα φευγω .............το βραδυ θα σας δειξω και το σχεδιο αν το εχω -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 06 : 15 : 07----- οποιος μπoρει να βαλει σχεδιο στο μπλουζακια.gr να με στειλει πμ να του δωσω το σχεδιο να το βαλει
pournaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Σιγουρα θα υπαρχει και στην πολη σου, ειναι πλεον ευκολες δημιουργιες, οποτε αρκετοι βαζουν. Θα βρεις σε καταστηματα που φτιαχνουν επιγραφες και αυτοκολητα γραμματα για βιτρινες, οποτε παρε τους δρομους και τα στενα, και οποιο μαγαζι δεις να γραφει "Επιγραφες Καρτες κλπ", μπες και ρωτα. Συνηθως θα εχουν καποια μπλουζακια κρεμμασμενα στη βιτρινα.
FUNKER_3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.......... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν βαριέσαι να κατεβείς Σαλονίκη, έχει ένα καλό στην Γούναρη. Κατεβαίνοντας από την καμάρα προς την πλατεία ναβαρίνου, μετά την Αλ. Σβώλου το πρώτο στενάκι αριστερά (από τα κρεπάδικα). Νομίζω λέγεται Γονατά η οδός. Είναι ένα μικρό μαγαζάκι ημιυπόγειο.
Achilles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Στυλιανού Γονατά λέγεται η οδός. Και αν κατέβεις μέχρι εκεί στα 100 μέτρα πιο πέρα και συγκεκριμένα Αλ. Σβώλου με Απέλλου γωνία είναι ένα πολύ καλό μαγαζί. Επί της Σβώλου περνάς την Γούναρη πηγαίνοντας προς Αγία Σοφία, 2ο μαγαζί μετά την Απέλλου, στο αριστερό σου χέρι.
FUNKER_3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΗ' EMAIL ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΤΖΑΜΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.