Προς το περιεχόμενο

Μαγαζί για στάμπες

FUNKER_3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ηξερα που να το βαλω και το εβαλα εδω

λοιπον

θελω να μου πειτε κανενα μαγαζι με π.μ. που να κανει σταμπες σε καλες τιμες.....ειμαι απο τον νομο πελλης

αλλα αν ειναι κανενα καλλο μαγαζι δεν θα με πειραζε και ας ειναι και απο σαλονικα

εχω ενα σχεδιο αλλα μαλλον δεν ειναι το τελικο

Δημοσ.

θελω φουτερ μπλουζα

γινεται να βαλεις το σχεδιο που θελεις σε αυτην την ιστοσελιδα?

εω ξαναπροσπαθησει αλλα ...........δεν βρηκα τιποτα

Δημοσ.

μπορει καποιος να με βοηθησει επειδη δεν μπορω να το δουλεψω αυτο το σιτε

τωρα φευγω .............το βραδυ θα σας δειξω και το σχεδιο αν το εχω

-----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 06 : 15 : 07-----

οποιος μπoρει να βαλει σχεδιο στο μπλουζακια.gr

να με στειλει πμ να του δωσω το σχεδιο να το βαλει

Δημοσ.

Σιγουρα θα υπαρχει και στην πολη σου, ειναι πλεον ευκολες δημιουργιες, οποτε αρκετοι βαζουν.

Θα βρεις σε καταστηματα που φτιαχνουν επιγραφες και αυτοκολητα γραμματα για βιτρινες, οποτε παρε τους δρομους και τα στενα, και οποιο μαγαζι δεις να γραφει "Επιγραφες Καρτες κλπ", μπες και ρωτα. Συνηθως θα εχουν καποια μπλουζακια κρεμμασμενα στη βιτρινα.

Δημοσ.

Αν δεν βαριέσαι να κατεβείς Σαλονίκη, έχει ένα καλό στην Γούναρη. Κατεβαίνοντας από την καμάρα προς την πλατεία ναβαρίνου, μετά την Αλ. Σβώλου το πρώτο στενάκι αριστερά (από τα κρεπάδικα). Νομίζω λέγεται Γονατά η οδός. Είναι ένα μικρό μαγαζάκι ημιυπόγειο.

Δημοσ.

Στυλιανού Γονατά λέγεται η οδός. Και αν κατέβεις μέχρι εκεί στα 100 μέτρα πιο πέρα και συγκεκριμένα Αλ. Σβώλου με Απέλλου γωνία είναι ένα πολύ καλό μαγαζί. Επί της Σβώλου περνάς την Γούναρη πηγαίνοντας προς Αγία Σοφία, 2ο μαγαζί μετά την Απέλλου, στο αριστερό σου χέρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...