cd2matheos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ανελαβα να εξοπλισω ενα χωρο με 5 λαπτοπ. εχω καταληξει να τα παρω απο το msystems.gr γιατι εχει ποικιλια που στα γνωστα και πολυδιαφιμισμενα e-shop,plaisio δεν βρηκα.οι τιμες του επισης ειναι το ιδιο ανταγωνιστικες με τα παραπανω. Επειδη ομως δεν εχω ξανασυνεργαστει με το εν λογο καταστημα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας οσοι γνωριζετε οσον αφορα το κυρος και την τεχνικη υποστηριξη δεδομενου οτι για την παραπανω αγορα θα φερω την οποιαδηποτε ευθυνη σε περιπτωση προβληματος. Σας ευχαριτω προκαταβολικα....
alexandr0s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Είχα αγοράσει από αυτούς παλιά ένα δίσκο και ευτυχώς δεν χρειάστηκε τεχνική υποστήριξη. Εξυπηρετικοί κατά τα άλλα.
vassilisred Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ειχα αγορασει απο εκει ενα λαπτοπ LG πριν 2 μηνες περιπου. Πολυ καλη εξυπηρετηση και σχεδον αμεση παράδοση (σε 2 μερες). Οσον αφορα την τεχνικη υποστηριξη, για τα επώνυμα λαπτοπς (π.χ. LG) σε περίπτωση προβληματος, λογικα, απευθυνεσαι στην εταιρεια και οχι στο καταστημα
fraggiskos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε κι εγώ έχω πάρει πολλά πράγματα αλλά απο το μαγαζί τους μιας και είναι κοντά στο σπίτι μου και όχι μέσω ίντερνετ. Σε γενικές γραμμές είναι Οκ αν και δεν χρειάστικα ποτέ τεχνική υποστίρυξη
yassan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 έχω πάρει επεξεργαστή , αντικαταβολή σε επαρχία , όλα μιά χαρά. από service , δεν ξέρω / δεν χρειάστηκε.
cd2matheos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ok παιδια thanks!!!! παρειγγειλα και ειδωμεν επωνυμα προιοντα πηρα οποτε αν γινει κατι μιλαμε και με τις εταιριες. Καλο ειναι να στηριζουμε και τους πιο μικρους για να γινονται οι μεγαλοι ακομη καλυτερη. Μπραβο στην ποικιλια που εχουν οσοσν αφορα τα λαπτοπ τουλαχιστον. σας ευχαριστω!!!
tectonator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ αγόρασα από εκεί το laptop μου πριν από δύο χρόνια. Το είχαν κατά 30e φθηνότερα από άλλα γνωστά e-shops. Το προϊόν ήρθε στην ώρα του, πλήρωσα με αντικαταβολή και όλα ήταν μια χαρά. Σωστοί επαγγελματίες η δική μου γνώμη.
madsc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Από τους μετρημένους επαγγελματίες που έχουν απομείνει στον χώρο της ΙΤ λιανικής είναι οι συγκεκριμένοι. Προχώρησε άφοβα σε όποια συνεργασία επιθυμείς μαζί τους. /sc
Tuko Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό πίστευα και εγώ μέχρι που προσπάθησαν να με ρίξουν με την εγγύηση κάρτας γραφικών και ΕΠΕΜΕΝΑΝ κι όλας, ότι σε περίπτωση αντικάταστασης της κάρτας με ΝΕΑ, ισχύει μόνο το υπόλοιπο της εγγύησης και μου πουλούσαν 1 κάρο παραμύθια, καθώς και χαζά παραδείγματα με...αυτοκίνητα (αν σου χαλάσει το αυτοκίνητο θα ανανεώνεται συνεχώς η εγγύηση; όχι βέβαια... κλπ κλπ). Μετά απο επικοινωνία με ΙΝΚΑ κλπ τους είπε και η Quest ότι τελικά έχω κανονικά 3ετη εγγύηση ξανά και τέλος. Απο τότε, ούτε καλώδιο απο αυτούς. Και είχα κάνει ως τότε αγορές της τάξης των 3,000+ αλλά δεν είχα χρειαστεί ποτέ κάποιο Service. Οπότε, αυτά περι επαγγελματιών κλπ τα ακούω βερεσέ, χωρίς παρεξήγηση με τον Madsc. Ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και μόλις χρειάστηκα Service, ορίστε τι έγινε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.