kflabouris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα ψαχνω να αγορασω ενα λαπτοπ για δωρο τα χρηματα που διαθετω ειναι απο 500 μεχρι 550 ευρω το πολυ! κρητιρια: Επεξεργαστης Intel Core 2 Duo 2.ghz < μνημη ram 2Gb< καρτα γραφικων?οτι καλυτερο οθονη 15-17 εχω βρει αυτον εδω και θελω την γνωμη σας http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908052 επισης βρηκα και αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909209 ομως ειναι με περισσοτερο cache,mhz αλλα λιγοτερη ram,ποιος αξιζει περισσοτερο? επισης θελω να μαθω αν συνθεσω καποιον δικο μου θα μου στοιχεισει λιγοτερα?
koprodogis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλος ο asus Που λες αλλα δες και τον αντιστοιχο lenovo εδω. Η μνημη θεωρω οτι ειναι μια χαρα στα 2γιγα και γενικα για 400 ευρω παιρνεις ενα παρα πολυ καλο μηχανημα. Το asus εχει ισως καλυτερη εμφανιση,μπαταρια, περισσοτερη μνημη και 2 χρονια εγγυηση αλλα χανει στα γραφικα. Το Innovator αστο καλυτερα
haHa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εδω εισαι: http://www.skroutz.gr/s/60427/Lenovo-ThinkPad-R61i-T8100.html
kflabouris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιο και το lenovo παιδια και 100ευρω λιγοτερα,ο επεξεργαστης ειναι ιδιος η μνημη 2γβ αλλα στα 667 απο καρτα γραφικων τι λεει?ποια απο τις 2 ειναι καλυτερες?Σαν εταιρια τι λεει η lenovo?το you ειναι το μονο καταστημα αντιπροσωπος?υπαρχουν καθολου παραπονα? τι με συμφερει απο αυτα τα 2 λαπτοπ? -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 07 : 59 : 55----- επιησης λες διαφορα μπαταριας επειδη δεν βλεπω να γραφει για τι διαφορα μιλαμε?ποση ωρα ποσα mah? -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 01 : 21 : 11----- Kαποιος ρε παιδια αν μπορεi να απαντηση στις ερωτησεις μου! Αν και απο προχειρο ψαξιμο στο google για το Lenovo δεν βρηκα τιποτα ουτε καν στην εταιρια δεν υπαρχει ενω για το asus εχουν και καποια reviews γενικα ειναι πιο γνωστο στο net,δεν ξερω τι να κανω
kosnik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Lenovo=IBM (απορω τι ψαξιμο εκανες) εχουν περασει 2 απ τα χερια μου και ειναι σκυλια μαυρα.Θα ξαναπαιρνα με κλειστα ματια.Για την καρτα γραφικων μια χαρα ειναι,εκτος αν θες να παιζεις τα σουπερ ντουπερ παιχνιδια οποτε ετσι κι αλλιως πας για παραπανω φραγκα.
telnet05 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εγω πηρα το Lenovo και ειναι απο ποιοτητα κατασκευης και επιδοσεις αριστο. Για τα λεφτα του πολυ καλο.
kflabouris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Lenovo=IBM (απορω τι ψαξιμο εκανες) εχουν περασει 2 απ τα χερια μου και ειναι σκυλια μαυρα.Θα ξαναπαιρνα με κλειστα ματια.Για την καρτα γραφικων μια χαρα ειναι,εκτος αν θες να παιζεις τα σουπερ ντουπερ παιχνιδια οποτε ετσι κι αλλιως πας για παραπανω φραγκα. sοrry kosnik δεν μπορω να τα γνωριζω ολα Το θεμα μου ειναι πως απο μια απλη αναζητηση σε αυτα τα 2 μοντελα στο google για το lenovo δεν βρηκα τιποτα αν και δεν ηξερα πως ειναι ibm,και με φοβησε διοτι λεω ετσι και κανω εστω πως χανω τους drivers την εκατσα!! Οποτε λετε να το τσιμπησω ε?και απο τιμουλα σκιζει!
kflabouris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ελεγα να παω να το παρω αυριο μεθαυριο και ειδα σημερα πως το εβγαλαν απο το site:( Πιστευω να ξαναφερουν η να εχει ξεμεινει σε κανενα υποκαταστημα!
honeyed_bee Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ελεγα να παω να το παρω αυριο μεθαυριο και ειδα σημερα πως το εβγαλαν απο το site:(Πιστευω να ξαναφερουν η να εχει ξεμεινει σε κανενα υποκαταστημα! για ποιό μοντέλο μιλάμε;
tsomoloko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σου φιλε μου. Είμαι εδώ και 2 μήνες κάτοχος ενός Toshiba Satellite. Εμένα με κάλυψε πλήρως, με βάση τα χρήματα που έδωσα και δίνεις... Μπορεί να μην είναι Intel ο επεξεργαστής, είναι όμως 2πύρηνος AMD 64μπιτος... Toshiba-Satellite-L300D-10B 2 GB μνήμη. 160 GB σκληρός δίσκος. Ati Radeon x1200 κάρτα γραφικών. http://www.skroutz.gr/s/55239/Toshiba-Satellite-L300D-10B.html?keyphrase=L300D-10B
kflabouris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ευτυχως το ξανα εβαλαν στο site! Κατι τελευταιο οι καρτες γραφικων σε αυτα τα 2 μοντελα που εγραψα στην αρχη εχουν μεγαλη διαφορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.