stefplak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 9volt στον πειραια 50 eyrv και ξεκλειδωνει τα παντα.εγω εφερα ενα απο ταιβαν.καλα τι λετε του ανθρωπου ειναι δυνατον να μην ξεκλειδωνει ενα iphone. φιλε μου εγω οταν ποσταρω κατι ξερω και λεω οτι λεω,αλλα σε καμια περιπτωση δεν θελω να το παιξω ξερολας.Οπως σου αναφεραν και οι παραπανω φιλοι iphone 3g απο Αμερικη ή Αγγλια,η sim ξεκλειδωνει μονο με ειδικες καρτες(yessim,turbosim,...)και δεν εχει κυκλοφορησει κατι σε SOFTWARE ακομη, οπως στο παλιο iphone(ziphone,...).Συντομα, ομως θα κυκλοφορησει απο την devteam.Ο ανθρωπος που αναφερεις στον Πειραια το πιθανοτερο ειναι να τα ξεκλειδωνει με τις καρτες που ανεφερα παραπανω....
kpartsi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον έφερες τον κλώνο του από Taiwan και στο ξεκλείδωσαν Πιο πολύ θα κόστισε το ξεκλείδωμα από το ίδιο το τηλέφωνο!!!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Εγω ξερω για το 3g το winpwn για jailbrake αλλα δεν ξερω αν κανει unlock
Snolly Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Unlock στο 3G χωρίς TurboSIM, YesSim κλπ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ._
varvag1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Unlock στο 3G χωρίς TurboSIM, YesSim κλπ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ._ Ωραια εγω που εχω ας πουμε turbo sim απο το πρωτης γενιας iphone που το χα και το δωσα και τωρα θελω να παρω το 3G ξερει κανεις απο που που μπορω να το παρω σφραγισμενο στο κουτι του σε τιμες αμερικης; Πολλα ζηταω ε; Μονο αν μου το στειλει καποιος ε;
shadowmann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 μια ερώτηση.. θα βγει κάποια στιγμή κάποιο πρόγραμμα για να ξεκλειδώσει το iphone 3g? αν ναι ποτε περίπου? σύντομα η σε κάνα χρόνο ...? xD απλά γιατί έρχεται ένας φίλος από εξωτερικό και του είπα να μου φέρι το 2g αλλα δεν υπάρχει πουθενά...και σκέφτομαι τελικά να του πω να μου φέρι το 3g και όταν βγει το πρόγραμμα το ξεκλειδώνω..
kpartsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια εγω που εχω ας πουμε turbo sim απο το πρωτης γενιας iphone που το χα και το δωσα και τωρα θελω να παρω το 3G ξερει κανεις απο που που μπορω να το παρω σφραγισμενο στο κουτι του σε τιμες αμερικης; Πολλα ζηταω ε; Μονο αν μου το στειλει καποιος ε; Οι τιμές Αμερικής είναι ίδιες στο περίπου με τιμές Ελλάδας εκτός αν βρεις κάποιον άλλον να πληρώνει το πάγιο Αμερικής για την αγορά του δικού σου κινητού.... Αν επιπλέον προσθέσεις ότι Αμερική-κλειδωμένο Ελλάδα-ξεκλείδωτο οι τιμές Αμερικής είναι πανάκριβες!!!! Δεν ζητάς πολλά... Αυτό που ζητάς βρίσκεται ήδη στο κατάστημα Vodafone της γειτονιάς σου. μια ερώτηση..θα βγει κάποια στιγμή κάποιο πρόγραμμα για να ξεκλειδώσει το iphone 3g? αν ναι ποτε περίπου? σύντομα η σε κάνα χρόνο ...? xD απλά γιατί έρχεται ένας φίλος από εξωτερικό και του είπα να μου φέρι το 2g αλλα δεν υπάρχει πουθενά...και σκέφτομαι τελικά να του πω να μου φέρι το 3g και όταν βγει το πρόγραμμα το ξεκλειδώνω.. Εδώ και τρεις μήνες ακούω ότι το dev team είναι πολύ κοντά στο ξεκλείδωμα της συσκευής αλλά ακόμα τίποτα.... Άγνωστο το μέλλον, το ξεκλείδωμα μπορεί να παρουσιαστεί αύριο, μπορεί και σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο...
varvag1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Οι τιμές Αμερικής είναι ίδιες στο περίπου με τιμές Ελλάδας εκτός αν βρεις κάποιον άλλον να πληρώνει το πάγιο Αμερικής για την αγορά του δικού σου κινητού.... Αν επιπλέον προσθέσεις ότι Αμερική-κλειδωμένο Ελλάδα-ξεκλείδωτο οι τιμές Αμερικής είναι πανάκριβες!!!! Δεν ζητάς πολλά... Αυτό που ζητάς βρίσκεται ήδη στο κατάστημα Vodafone της γειτονιάς σου. Δεν καταλαβαινω πως τα 500+ ευρα που κανει το iphone στην ελλαδα ειναι τα ιδια με τα 399 δολαρια της αμερικης. Και αφου με turbo sim ξεκλειδωνει τι ακριβως θες να μου πεις;
kpartsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν καταλαβαινω πως τα 500+ ευρα που κανει το iphone στην ελλαδα ειναι τα ιδια με τα 399 δολαρια της αμερικης. Και αφου με turbo sim ξεκλειδωνει τι ακριβως θες να μου πεις; Νόμιζα ότι έλεγες για το πακέτο στα 199$. Στα 399$ θα προσθέσεις τον φόρο (περίπου 10%, εξαρταται από την πολιτεία), οπότε φτάνουμε τα 440$ περίπου και το ενδεχόμενο ότι με την Turbo Sim (εξαρτάται ποιά θα χρησιμοποιήσεις) δεν θα δουλέψει καθόλου ή θα σου δημιουργήσει πολλάααααα προβλήματα. Επιπλέον μην ξεχνάς ότι εδώ δεν πρόκειται να έχεις και εγγύηση!!!!! Επίσης στην Ελλάδα δεν κάνει 500+ αλλά 499 ευρώ. Τελικά η διαφορά Ελλάδας-Αμερικής στην τιμή δεν είναι τόσο μεγάλη, όμως στην Ελλάδα αγοράζεις ένα προϊόν πλήρως εκμεταλλεύσιμο που για μενα δικαιολογεί και παραπάνω την διαφορά στην τιμή. Αυτό ακριβώς θέλω να πώ. Άμα θέλεις να μάθεις περισσότερα κοίτα στο wiki iphone 3g που τα λέει αναλυτικά.
varvag1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Νόμιζα ότι έλεγες για το πακέτο στα 199$. Στα 399$ θα προσθέσεις τον φόρο (περίπου 10%, εξαρταται από την πολιτεία), οπότε φτάνουμε τα 440$ περίπου και το ενδεχόμενο ότι με την Turbo Sim (εξαρτάται ποιά θα χρησιμοποιήσεις) δεν θα δουλέψει καθόλου ή θα σου δημιουργήσει πολλάααααα προβλήματα. Αυτό ακριβώς θέλω να πώ. χωρις παρεξηγηση αλλα ακριβως τα ιδια λεγονταν οταν ειχα παρει το 1.1.2 ΟΤΒ απο αμερικη και εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα... Ο φορος που κολλαει; για τελωνεια εννοεις; και παλι 440$ ειναι πολυ καλυτερη τιμη σε σχεση με ελλαδα...
kpartsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 χωρις παρεξηγηση αλλα ακριβως τα ιδια λεγονταν οταν ειχα παρει το 1.1.2 ΟΤΒ απο αμερικη και εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα... Ο φορος που κολλαει; για τελωνεια εννοεις; και παλι 440$ ειναι πολυ καλυτερη τιμη σε σχεση με ελλαδα... Ο φόρος κολλάει γιατί προστίθεται στην καθαρή αξία του προϊόντος την στιγμή που το αγοράζεις και σου δείχνει την πραγματική τιμή. Τα λεφτά είναι δικά σου και τα ξοδεύεις όπως θέλεις απλά προσπαθώ να σου δείξω ότι δεν υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή ενώ το αγορασμένο από Αμερική στην Ελλάδα θα παρουσιάσει προβλήματα ενώ δεν θα έχεις και εγγύηση... Δεν θέλω να ανοίξω flame, την γνώμη μου λέω. Κοίτα άμα θέλεις και στο wiki iphone 3g του insomnia να κατατοπιστείς καλύτερα. Φιλικά πάντα.
varvag1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ο φόρος κολλάει γιατί προστίθεται στην καθαρή αξία του προϊόντος την στιγμή που το αγοράζεις και σου δείχνει την πραγματική τιμή. Τα λεφτά είναι δικά σου και τα ξοδεύεις όπως θέλεις απλά προσπαθώ να σου δείξω ότι δεν υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή ενώ το αγορασμένο από Αμερική στην Ελλάδα θα παρουσιάσει προβλήματα ενώ δεν θα έχεις και εγγύηση... Δεν θέλω να ανοίξω flame, την γνώμη μου λέω. Κοίτα άμα θέλεις και στο wiki iphone 3g του insomnia να κατατοπιστείς καλύτερα. Φιλικά πάντα. οχι ρε ! τι flame; ολα καλα! κουβεντα κανουμε!
kpartsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 οχι ρε ! τι flame; ολα καλα! κουβεντα κανουμε! Έτσι, σωστά. Απλώς επειδή γνωρίζω τα πολλά προβλήματα που δίνουν οι διάφορες Turbo Sim στο 3G για αυτό σου λέω να το σκεφτείς καλά... Καμία σχέση με τις διάφορες Turbo Sim στο 2G που οι περισσότερες δούλευαν άψογα.
wizy1955 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση...διάβασα γενικότερα στο internet και βρήκα σε ένα site πληροφορίες σχετικά με το ξεκλείδωμα του iPhone 3G...αναφέρει κάτι για "yellowsn0w" και ότι με το jailbreak και unlock η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Γνωρίζει κάποιος κάτι περί αυτού του θέματος? Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα η τιμή της συσκευής είναι περίπου στα 600 ευρώ...εδώ κοστίζει £392 (δηλαδή 419 ευρώ) ...μιλάμε πάντα για τιμή συσκευής, όχι με σύνδεση και πάντα για το 16Gb! Απλά είναι κλειδωμένο στην Ο2 (το αγοράζεις ως καρτοκινητό) και δεν δουλεύει με άλλη σύνδεση! Κάτι ακόμα...Ελληνικά θα έχει??? Αν όχι , υπάρχει τρόπος να βάλω?
Hal9000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα σε όλους.Ήθελα να κάνω μια ερώτηση...διάβασα γενικότερα στο internet και βρήκα σε ένα site πληροφορίες σχετικά με το ξεκλείδωμα του iPhone 3G...αναφέρει κάτι για "yellowsn0w" και ότι με το jailbreak και unlock η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Γνωρίζει κάποιος κάτι περί αυτού του θέματος? Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα η τιμή της συσκευής είναι περίπου στα 600 ευρώ...εδώ κοστίζει £392 (δηλαδή 419 ευρώ) ...μιλάμε πάντα για τιμή συσκευής, όχι με σύνδεση και πάντα για το 16Gb! Απλά είναι κλειδωμένο στην Ο2 (το αγοράζεις ως καρτοκινητό) και δεν δουλεύει με άλλη σύνδεση! Κάτι ακόμα...Ελληνικά θα έχει??? Αν όχι , υπάρχει τρόπος να βάλω? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.