Προς το περιεχόμενο

HOL (θελω γνωμη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κaλησπερα παίδες.

ειμαι εδω και 3 χρόνια στην vivodi και σχετικά ευχαριστημένος.

ψάχνομαι ομως για πακέτο τηλ+adsl και μου γυάλισε της HOL.

thn vivodi την αποκλείω γιατι εχει ο γείτονας μου και η ποιότητα τηλ ειναι χάλια.

εκανα ενα search εδω και δεν βρικα και πολλες γνώμες για HOL.

θα χαιρόμουν πολυ αν μπορείτε να μου πείτε

- θετικά ,αρνητικά, προβλήματα ,διακοπές adsl και εμπειρίες σας με την HOL

ειμαι απο σαλονικα (ισος παίζει ρολο για αυτο το αναφέρω)

thx

Δημοσ.
σε ποιά περιοχή? για δες τι γίνεται γύρω σου από άποψης ταχύτητας? εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

ειμαι στην Νεάπολη , θεσσ/νικης

τι εννοείς συγκεκριμένα?

Δημοσ.

Κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι, dslam Εδμόνδου Ροστάν, κανένα πρόβλημα γενικά. Δες και στο subforum "σταθερή τηλεφωνία", νομίζω έχει συζητηθεί κάποιες φορές.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ γραφτηκα στις 31-12-2008. Η ποιότητα ήχου είναι καλή. Είμαι στο πακέτο lite. Αλλά το ADSL ενώ έπρεπε να τρέχει έως 6 Mb δεν πάει πάνω από 800Kb. Πριν είχα conn-x στο 1Mb και τα επιανε πάντα τέλεια. Αρα δεν είναι πρόβλημα γραμμής. Η HOL βέβαια σε βάζει και κάνεις το δικό της speed test το οποίο με βγάζει παραπάνω αλλά η πραξη δείχνει άλλα. Επίσης στην τεχνική υποστήριξη απαντάνε αμέσως

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HOL.

Η ποιότητα τηλεφωνίας μου είναι χάλια, ο συναγερμός δεν λειτουργεί, τα τηλέφωνα πρέπει να είναι όλη την ώρα συνδεδεμένα στο ρουτερ αλλιώς δεν πιάνω αναγνώριση κλήσεων, και το ιντερνετ το πολυ να πιασω 7-8 mbps. Μένω στα Μελίσσια

Να φανταστείτε, με ρώτησε σήμερα ένας τεχνικό απ'το ΠΛΑΙΣΙΟ (που είχε έρθει για επισκευή του η/υ μου), ποιον πάροχο έχω. Του λέω HOL και μου απαντάει "Τραυματική εμπειρία,ε;". Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Επίσης, μου είπε μετά τον ΟΤΕ η καλύτερη κατά την γνώμη του είναι η Forthnet

Δημοσ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HOL.

+1 Παθών.....και χάλια μαύρα.Πίκρα,μακριά .......

Επίσης στην τεχνική υποστήριξη απαντάνε αμέσως

Ναι ,μετά από 40 λεπτά.....

Δημοσ.

Ρεκόρ μου στην αναμονή για υποστήριξη είναι 1 ώρα και 35 λεπτά....

Και με είχαν αφήσει και 2 βδομάδες χωρίς τηλέφωνο

Δημοσ.
Έχω HOL double play εδώ και 3 μήνες.

Μέχρι στιγμής είχα μόνο ένα πρόβλημα με την τηλεφωνία (δε μπορούσα να κάνω εξερχόμενες κλήσεις)' date=' το οποίο διορθώθηκε μέσα σε 24 ώρες.

Με το Internet δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κλειδώνω στα 17-18mbps, τα οποία πιάνω πάντα και προς προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Εξίσου θετική εμπειρία έχω με Vivodi και Otenet (και Altecnet μέχρι το μεγάλο μπαμ).

Πάντως αν ήθελα να είμαι σίγουρος και δε με ενδιέφερε το κόστος θα επέλεγα ΟΤΕ, καθώς από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι έχει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτηση πελατών. Είναι αυτονόητο ότι σε κάθε τομέα το επίπεδο όλων των εταιριών που παρέχουν υπηρεσίες σε τόσο χαμηλές τιμές δεν θα είναι το ίδιο και ανησυχώ για το ενδεχόμενο να συναντήσω προβλήματα διαρκείας, όπως είχε συμβεί με την Forthnet (2-3 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο).[/quote']

Η ποιότητα του ήχου είναι χειρότερη από αυτή του OTE, αλλά δεν ενοχλεί ούτε δυσχεραίνει την επικοινωνία (σε μένα τουλάχιστον).

Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, κάποιοι από τους συνδρομητές της HOL συνδέονται ακόμη με VoIP αντί με POTS, το οποίο μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Δημοσ.
Εγώ με VoIP συνδέομαι...τι είναι αυτό το POTS;

POTS=Plain Old Telephone Service, η κλασική τηλεφωνική σύνδεση

VoIP=Voice Over IP, κλήση μέσω γραμμής ιντερνετ (δουλεύει μέσω router)

η HOL ξεκίνησε όπως όλες δίνοντας VoIP αλλά από όσο ξέρω τώρα τα τηλέφωνά της είναι POTS, ίσως να έχει μετατρέψει και τους παλιούς συνδρομητές της (όπως εγώ) σε POTS, αλλά δεν έχω ρωτήσει.

Δημοσ.

MAKΡΙΑΑΑΑΑ απο ΗΟL

Eγω ψαχνομαι να την κανω πως και πως............με 24Μbps να πληρωνω , εχω μολις 3 !!! στην Κηφισια !!!!!!

Δεν τολμω να κοψω τον ΟΤΕ γιατι τοτε κλαφτα Χαραλαμπε......

Προτιμω την σιγουρια του και ας πληρωνω κατι παραπανω !!!

Αλλα για ιντερνετ ειμαι προβληματισμενος ....δεν ξερω που να καταληξω !!!

Δημοσ.

Η δική μου σύνδεση είναι VOIP και μέχρι τώρα όλα καλά (τηλεφωνία, ιντερνετ, εξυπηρέτηση), πέρα από μικρο διακοπές λόγο τεχνικών εργασιών.

Δεν θα πρότεινα την VOIP σε ηλικιωμένους και σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη τεχνολογία και απλά θέλουν μόνο την τηλεφωνία.

Προσπαθούσα να εξηγήσω στη γειτόνισσα ότι η σύνδεση είναι VOIP και ότι είναι απαραίτητο το μόντεμ να είναι στη πρίζα και ποια λαμπάκια θα πρέπει να είναι αναμμένα..... Δεν άντεξα να συνεχίσω για UPS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...