makelaris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα laptop γυρω στα 1000Ε που να εχει καλο CPU, να ειναι αξιοπρεπες στα παιχνιδια και αρκετα δυνατο. Τι λετε ειναι καλη επιλογη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900448
alexander437 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Xaxa kai egw bika simera gia na zitisw gnomes gia auto to laptop pou skeftomai na agorasw. Pisteuw oti einai poli kalo foveri analogia epidosewn - timis. To mono pou me xalaei ligo einai to xrwma(elpizw na bgenei kai se mauro) kai i eggiisi pou einai 1 xrono ( alla to e-shop prosferei epektasi sta 3 xronia).
Daimon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 παρα πολύ ωραίο μηχάνημα, εγώ έχω τω 1160 (η μονη διαφορα είναι ότι έχω CPU στα 2.53) και έχω να σου πω πως τα σπάει. απεγκατεστισε προγράμματα που σου είναι άχρηστα και προγράμματα εκκίνησης και θα πετα τo μηχάνημα
Fronimitis Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 παρα πολύ ωραίο μηχάνημα, εγώ έχω τω 1160 (η μονη διαφορα είναι ότι έχω CPU στα 2.53) και έχω να σου πω πως τα σπάει. απεγκατεστισε προγράμματα που σου είναι άχρηστα και προγράμματα εκκίνησης και θα πετα τo μηχάνημα Φίλε μου επειδή έχω το ίδιο μηχάνημα με εσένα μπορείς να μου πείς ποια προγράμματα εκκίνησης έσβησες εσύ;Φοβάμαι μην σβήσω κανένα χρήσιμο πρόγραμμα και μετά έχω πρόβλημα.
pantelis1976 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Έχει κυκλοφορήσει το DV5-1299 στην ίδια περίπου τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.