p_under Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καταρχην καλο μηνα παιδια....Θελω να ρωτησω το εξης.Εχω μια 8600 απο την gigabyte κ με το vga utiluty προσπαθω να την o/c λιγο..Αλλα δεν με αφηνει να ανεβασω το 3D core clock πανω απο 679 MHZ μπορω αν κανω κατι αλλο? -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 01 : 39 : 53----- αλλαζοντας ενα ενα με αφηνει τωρα αλλα οχι για πολυ μεχρι 481...
Delirium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Atitool (latest 0.27 Beta 4) http://majorgeeks.com/ATITool_d4109.html http://files6.majorgeeks.com/files/fdc1cc1ffc5fda8244ff5c49cc8aa57a/video/ATITool_0.27b4.exe http://download.softpedia.ro/dl/aca2ae3ff2c5a00cdd2856a305d93359/49342462/100008466/software/TWEACK/ATITool_0.27b4.exe
p_under Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον εχω το v-tuner 3 απο την καρτα την ιδια κ ανεβαζω τον πυρηνα κ προσπαθω κ με το ati tool κ δεν μπορει να χρονιστει τοσο οσο το v tuner.Επισης αλλη θερμοκρασια λεει το ενα αλλη το αλλο........ασε που το ατι μου δειχνει υπερβολικα arti..(κιτρινα σημαδια..)κ μου κολλαει το pc..κανεις για βοηθεια με nvidia 8600 gt?
outlaw star Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον εχω το v-tuner 3 απο την καρτα την ιδια κ ανεβαζω τον πυρηνα κ προσπαθω κ με το ati tool κ δεν μπορει να χρονιστει τοσο οσο το v tuner.Επισης αλλη θερμοκρασια λεει το ενα αλλη το αλλο........ασε που το ατι μου δειχνει υπερβολικα arti..(κιτρινα σημαδια..)κ μου κολλαει το pc..κανεις για βοηθεια με nvidia 8600 gt? σκέφτηκες ότι μπορεί να έχεις φτάσει την κάρτα στα όριά της όσον αφορά το o/c capability της??ακόμη στο o/c thread θα δεις ότι υπάρχουν πολύ κατατοπιστικά posts σχετικά με τις vga απο παιδιά που δούλεψαν και κάνανε πολύ καλή δουλειά ώστε να είναι κατανοητά απο όλους
p_under Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 σκέφτηκες ότι μπορεί να έχεις φτάσει την κάρτα στα όριά της όσον αφορά το o/c capability της??ακόμη στο o/c thread θα δεις ότι υπάρχουν πολύ κατατοπιστικά posts σχετικά με τις vga απο παιδιά που δούλεψαν και κάνανε πολύ καλή δουλειά ώστε να είναι κατανοητά απο όλους δεν με βοηθας ομως...
outlaw star Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 δεν με βοηθας ομως... τι να σου πω δηλαδή??αν είχες διαβάσει κάποιον απο τους οδηγούς δε θα είχες πρόβλημα... anyway ..λοιπόν με το ati tool ανέβασε πρώτα τον πυρήνα(κάθε φορά γύρω στα 10 mhz) και τσέκαρε για artifacts κανά μισάωρο....μετά το ίδιο..όταν σου εμφανίσει artifacts κατέβα γύρω στα 10 mhz και ξανατσέκαρε...αν εμφανίσει πάλι κατέβα λίγο ακόμη μέχρι να μη σου εμφανίζει καθόλου...όταν γίνει αυτό θα ορίσεις αυτή τη συχνότητα πυρήνα ως νέα..το ίδιο μετά θα κάνεις και με τις μνήμες...προσοχή να ρυθμίσεις το fan της κάρτας γιατί το test αυτό σηκώνει θερμοκρασίες...και γενικά να προσέχεις τις θερμοκρασίες
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν με το ati tool ανέβασε πρώτα τον πυρήνα(κάθε φορά γύρω στα 10 mhz) και τσέκαρε για artifacts κανά μισάωρο....μετά το Mισάωρο?? (προσωπικά το αφήνω κάνα 5λεπτο, κι αν).
p_under Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 δεν ειναι απολυτα συμβατο με την καρτα γραφικων μου το εχω κανει αυτο..γτ απο λιγο ανεβασμα με γεμιζει arti..ενω το v tuner δεν εχω αυτο το προβλημα..απο οτι φαινεται δεν εχεισ διαβασει παραπανω τι λεω...
outlaw star Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 δεν ειναι απολυτα συμβατο με την καρτα γραφικων μου το εχω κανει αυτο..γτ απο λιγο ανεβασμα με γεμιζει arti..ενω το v tuner δεν εχω αυτο το προβλημα..απο οτι φαινεται δεν εχεισ διαβασει παραπανω τι λεω... το έχω διαβάσει αλλά το ότι γεμίζει artifacts δε σημαίνει ότι δεν είναι συμβατό το ati tool αλλά μάλλον ότι απλά δεν ανεβαίνει παραπάνω... -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 07 : 24 : 30----- Mισάωρο?? (προσωπικά το αφήνω κάνα 5λεπτο, κι αν). μαζί σου αλλά όταν προσπαθούσα να ανέβω με μια 8800gt απο τα 690 στα 700 μου πέταξε artifacts μετά απο κανά τέταρτο..οπότε για αυτό είπα τόσο...
Delirium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 δεν ειναι απολυτα συμβατο με την καρτα γραφικων μου το εχω κανει αυτο..γτ απο λιγο ανεβασμα με γεμιζει arti..ενω το v tuner δεν εχω αυτο το προβλημα..απο οτι φαινεται δεν εχεισ διαβασει παραπανω τι λεω... Mη γραφεις ο,τι υποθετεις: μια χαρα συμβατο ειναι Οπου βγαζει artifacts, εκει σταματας το ανεβασμα. Τελεια. Εκτος και θελεις απλως να 'χαιρεσαι' πως την ανεβασες Και πανω >680 Core, διχως voltmod/pencilmod, δυσκολο.
p_under Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια μου κολλαγε το cp μετα τα artifacts...κ αλλη θερμοκρασια ελεγε το ati tool k αλλη το v tunner3
Delirium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Το Atitool, θα βγαζει μεγαλυτερες θερμοκρασιες, γιατι "στρεσαρει" την καρτα Αν ειχες δωσει O/C MHz, στα οποια δεν αντεχει το "στρεσαρισμα", θα κολλησει... [Και] ετσι σου κανει απολυτως ξεκαθαρο, που μπορεις να φτασεις τη καθε vga!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.