Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για HD4850....

Αρχέλαος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το σύστημα που βλέπετε στην υπογραφή μου.Σκέφτομαι να αγοράσω μια HD4830 η μία HD4850(μάλλον τη δεύτερη καθώς δεν έχουν μεγάλη διαφορά στα χρήματα).Κάθως η ταπεινή μου HD3650 δείχνει να δυσκολεύεται λίγο...:cry: Υπάρχει περίπτωση να φάω bottleneck με το συγκεκριμένο επεξεργαστή?Θα μπορέσει να σηκώσει τη νέα κάρτα το τροφοδοτικό μου?Μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρω μία HD4670 που είναι και ποιο φτηνή? Επίσης ποιός είναι ο καλύτερος ανάμεσα σε αυτούς τους 2 επεξεργαστές: Core 2 Duo 6400 και AMD athlon 64 Χ2 4800+???

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά δυστυχώς απο τροφοδοτικά δεν το κατέχω το άθλημα...Δεν έχω ιδέα τι Amprere δίνει το τροφοδοτικό και άλλα τέτοια.Πάντως κάτι μου λέει ότι επειδή το τροφοδοτικό είναι καλής ποιότητας(νομίζω...) θα την αντέξει την HD4850.Τώρα τι να πώ δε ξέρω....Η ανάλυση που θέλω να παίζω είναι 1280Χ1024....

• Super Moderators
Δημοσ.

αν ανοίξεις το tower λογικά θα έχει πινακάκι πάνω στο τροφοδοτικό που θα λέει τα Amperes για όλες τις τάσεις

4850 για 1280χ1024 είναι "too much" πιστεύω (βάλε μέσα και το πιθανό bottleneck), checkαρε μερικά reviews και δες αν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις μια 4670 όπως είπε ο @topos, είναι στα επίπεδα μιας 3850

Δημοσ.
Πάντως επειδή η HD3650 δεν είναι και τελείως πεθαμένη, νομίζω ότι θα απογοητευτείς αν πας σε 4670...

συμφωνώ νομίζω ότι η πιο φτηνή υλοποίηση της 4850 είναι η καλύτερη λύση για σένα...πιστεύω ότι αυτή η ανάλυση είναι η minimum η οποία σε συνδιασμό με τα διάφορα φίλτρα αρχίζει να εξαρτάται απο την gpu

Δημοσ.
Πάντως επειδή η HD3650 δεν είναι και τελείως πεθαμένη, νομίζω ότι θα απογοητευτείς αν πας σε 4670...

συμφωνώ νομίζω ότι η πιο φτηνή υλοποίηση της 4850 είναι η καλύτερη λύση για σένα...πιστεύω ότι αυτή η ανάλυση είναι η minimum η οποία σε συνδιασμό με τα διάφορα φίλτρα αρχίζει να εξαρτάται απο την gpu

Παιδια η 3650 ηταν πεθαμενη πριν βγει...Ιδιες επιδοσεις με 2600xt που ακομα και τοτε δεν ηταν καταλληλες για σοβαρο gaming.Η 4670 ειναι μιλια μπροστα...

Για να μην παρεξηγηθω,δεν υπονοω πως οι 4850 ειναι κακες,απλα ισως λιγο υπερβολη...

Ριξε και καμια ματια στις αγγελιες για καμια 8800gt που ειναι και η μεση λυση...

Ρε παιδιά, το HEC 425W, είναι αρκετό για το σύστημά μου αν πάω κι εγώ στην 4850;

Και να μην ειναι,δυστηχως θα σου ειναι λιγος και ο επεξεργαστης σου για τετοια καρτα...

Ισως η 4670 να ταιριαζε στο συστημα σου αλλα δεν ξερω αν θα εχεις ικανο οφελος ωστε να δικαιολογει την συγκεκριμενη αναβαθμιση.

Δημοσ.
αντί για 8800GT μπορεί να δει και την 4830 :-)

η διαφορά όμως στην τιμή είναι δηστυχώς πολύ μικρή με την 4850...20 ευρά οπότε δεν είναι (ακόμη) και τόσο συμφέρουσα αγορά...:-(

Δημοσ.

bottleneck και bottleneck και bottleneck..

αυτο συμβαινει σε ακρέες περιπτωσεις!

δηλ.τωρα,

στα χαρακτηριστικα του cpu θα πρεπει να λεει,

τι καρτες vga θα υποστηριζει?:P

μην τρελαθω :mad:

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα την 4830,μόνο και μόνο επειδή θα'ναι κρίμα να τρώει bottleneck η 4850 απ'τον επεξεργαστή σου.

PS,τον Ε6400 απο που θα τον βρεις ωρέ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...