Προς το περιεχόμενο

Yahoomail, Googlemail = προβληματικά?

DonFustikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει τα εξής:

Στο YahooMail:

Να μου λένε "διάβασες το μαιλ που σου έστειλα", χωρίς ποτέ να έχει έρθει μαιλ στα εισερχόμενα και ούτε να έχει ειδοποιηθεί ο άλλος για Delivery Failure.

Και στα δύο Μαιλ:

Να στέλνω συννημένα(όχι και πολλα, 5-10 ΜΒ) αρχεία τα οποία να μη φτάνουν ποτέ

και να μη μου έρχεται Delivery Failure.

Αυτά τα φαινόμενα μπορεί να έχουνε συμβεί 5-6 φορές σε 3-4 χρόνια, δεν είναι λίγο όμως και μία φορά είναι αρκετή για να κάνει ζημιά.

Θέλω να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανένας παρόμοια προβλήματα σε αυτά τα δύο μαιλ και στο hotmail.com ή live.com το οποίο θα χρησιμοποιώ από τώρα μιας και τα άλλα δωρεάν μαιλ(In.gr κτλπ) δεν υποστηρίζουν να τραβάω από το Outlook τα μαιλ παρα μόνο στις Premium εκδόσεις που θα πρέπει να πληρώνω.

Δημοσ.

εδω και καποιες μερες οποτε προσπαθησω μεσω του hotmail na steilo μειλ σε μια διευθυνση yahoo μου επιστρεφεται delivery status relay failure Diagnostic-Code: smtp;550 relaying denied for [email protected].προσπαθησα να στειλω και μεσω gmail και το ιδιο...ακομα και πριν 3 λεπτα που προωθησα ενα μειλ σε φιλους,οσοι εχουν υαηοο...δεν το πηραν με αναφορα παλι στο εξης σφαλμα....το θεικο ειναι αν προσπαθησω καμια 10 αρα φορες να το στειλω στο τελος μαλλον παει γιατι δεν μου ερχεται μυνημα απο τον ποστμαστερ οτι δεν παραδοθηκε...ειλικρινα δεν ξερω ...και δεν ξερω πως να το φτιαξω!

Δημοσ.

Χαιρετίσματα στη Yahoo, το πιο σημαντικό είναι ότι δε σου έρχεται μαιλ και δεν ειδοποιείται ο άλλος ότι δεν το πήρες. Τέρμα το Yahoo. Βγήκε άχρηστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...