Tzimmys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση, μιας και σε λίγο περιμένω τον καινούριο 8500 και έχω σκοπό να τον ζορίσω. Το vid τι ακριβώς είναι? Είναι το default ρεύμα του cpu? Και αν ναι, αυτό στην πράξη τι σημαίνει? Υπάρχουν κάποια όρια που θα το πάω πάνω ή κάτω από αυτό το ρεύμα? Κοίταξα στην intel αλλά δεν λέει και πολλά. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Voltage_Identification_Digital Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δε κατάλαβα Χριστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Vid ειναι το λεγομενο vcore. Vtt ειναι αλλο πραμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει παιδιά αφήστε το το vid. Πριν από κανα 3ωρο μου ήρθε ο 8500, μεταχειρισμένος. Εννοείται πως δεν θα πω από ποιον το πήρα. Ήταν τίγκα στην πάστα. Άντε λέω, δεν έγινε τίποτα. Τον καθαρίζω και είχε αρκετές γρατσουνιές και ένα χτυπηματάκι. Πήρα τηλέφωνο στο παλικάρι που μου τον πούλησε, ήταν λέει στη δουλειά και θα μιλήσουμε μετά. Τον έβαλα πάνω για δοκιμή και πείτε μου λίγο πώς σας φαίνονται οι θερμοκρασίες, αλλά μου φαίνονται πολύ υψηλές και επίσης οι πυρήνες έχουν 4 βαθμούς διαφορά θερμοκρασία ο ένας από τον άλλον. CPU Cooler: Xigmatek red scorpion Core Voltage: 1.3 CPU Frequency: 3895 Idle: 51 47 Full Load: 85 81 Η ψήκτρα πατάει καλά 1000 %. Πείτε λίγο σας παρακαλώ πώς το βλέπετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 H διαφορα (μεταξυ των πυρηνων) ειναι φυσιολογικη. Δες θερμοκρασιες με το Core Temp 0.99.3 γιατι ολα τα αλλα λενε αρλουμπες. Εμενα με Thermalright Ultra 120 Extreme ο Ε8400 ειναι στους 53-54 full load (με την ιδια ψυκτρα σε αλλο κουτι με κακιστη ροη αερα ηταν στους 73). Και επισης το core voltage δεν ειναι αναγκη να ειναι τοσο ψηλα αν τον εχεις σε στοκ συχνοτητες... Ε λιγο λαθος να βαλες τη παστα, λιγο κακη ροη αερα να χει το κουτι... Το 85ρι μοιαζει φυσιολογικο. Αλλα βαλε και το Coretemp να δουμε τι θα πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 εμενα μου φαινονται λιγο αυξημενες?Τι ψυκτρα εχεις? -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 06 : 52 : 25----- H διαφορα ειναι φυσιολογικη. Δες θερμοκρασιες με το Core Temp 0.99.3 γιατι ολα τα αλλα λενε αρλουμπες. Εμενα με Thermalright Ultra 120 Extreme ο Ε8400 ειναι στους 53-54 full load (με την ιδια ψυκτρα σε αλλο κουτι με κακιστη ροη αερα ηταν στους 73). Και επισης το core voltage δεν ειναι αναγκη να ειναι τοσο ψηλα αν τον εχεις σε στοκ συχνοτητες... σωστος ο φιλος μετραει κ αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 εμενα μου φαινονται λιγο αυξημενες?Τι ψυκτρα εχεις? Το λέω, xigmatec Red Scorpion Και επισης το core voltage δεν ειναι αναγκη να ειναι τοσο ψηλα αν τον εχεις σε στοκ συχνοτητες... Βρε George, αφού το λέω ότι τρέχει στα 3895. Με πιο χαμηλό voltage είχα errors στο orthos. H διαφορα (μεταξυ των πυρηνων) ειναι φυσιολογικη. Δες θερμοκρασιες με το Core Temp 0.99.3 γιατι ολα τα αλλα λενε αρλουμπες. Εμενα με Thermalright Ultra 120 Extreme ο Ε8400 ειναι στους 53-54 full load (με την ιδια ψυκτρα σε αλλο κουτι με κακιστη ροη αερα ηταν στους 73). Ε λιγο λαθος να βαλες τη παστα, λιγο κακη ροη αερα να χει το κουτι... Το 85ρι μοιαζει φυσιολογικο. Αλλα βαλε και το Coretemp να δουμε τι θα πει. Οι θερμοκρασίες που λέω είναι με core Temp. Το κουτί είναι το Armor Full, είναι άψογα διαμορφωμένο και έχει φοβερή ροή αέρα. Αν μου λες ότι ο δικός σου full load είναι στους 53-54, ε, έχω πρόβλημα. Edit, προσθήκη εικόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τοτε 2 τινά συμβαινουν. 1) Εχεις βαλει πολλη παστα (υπενθυμιζω, απαιτειται ΕΛΑΧΙΣΤΗ ποσοτητα). 2) Εχεις βαλει κακα τη ψυκτρα. Αν ειναι με κλιψακια, ξαναβαλε την. Κι εγω ετσι ελεγα οταν εβλεπα σε αλλον s775 cpu, αλλα τελικα δεν ειχε μπει σωστα. Οσο για τα 3,9GHz, σορρυ, αβλεψια μου χεχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τοτε 2 τινά συμβαινουν. 1) Εχεις βαλει πολλη παστα (υπενθυμιζω, απαιτειται ΕΛΑΧΙΣΤΗ ποσοτητα). 2) Εχεις βαλει κακα τη ψυκτρα. Αν ειναι με κλιψακια, ξαναβαλε την. Κι εγω ετσι ελεγα οταν εβλεπα σε αλλον s775 cpu, αλλα τελικα δεν ειχε μπει σωστα. Οσο για τα 3,9GHz, σορρυ, αβλεψια μου χεχ! Μόνο αυτά τα 2 παίζουν ε George? Πάστα έχω βάλει σίγουρα σωστή ποσότητα, δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζω ψήκτρα. Τον 6750 τον είχα idle στους 30 και full στους 55 με stock ψήκτρα και στα 3,4. Τι να πω ρε γαμώτο. Να μην έκατσε όντως καλά? Θα τη ξαναβάλω να δω. Το ότι έχει γρατσουνιές και το χτύπημα που λέω παραπάνω δεν παίζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ποσους βαθμους να ανεβασουν πια οι γρατζουνιες? Ξαναπροσπαθησε. Τωρα τι αλλο να πω δε ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ok, I will tomorrow. Σε ευχαριστώ George -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 11 : 31 : 47----- Λοιπό, η ψήκτρα τελικά έχει ένα προβληματάκι με ένα πόδι της. Την ξαναέβαλα και τώρα είναι full load στους 64-64. Είμαι καλά, έτσι δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.