giannour Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον παιδια εχω ενα προβληματακι (διαβασα και τα παρομοια θεματα που ανοιχτηκαν αλλα δεν ταιριαζουν με το δικο μου). Εδω και 1 χρονο οποτε ανοιγω τον υπολογιστη μου κανει απο μονο του reboot καμια 6-7 φορες, με βγαζει στην οθονη με τις επιλογες που εχει οταν πατας και το F8 , αλλα οταν παταω οποιαδηποτε επιλογη π.χ Κανονικη εναρξη Windows , Ασφαλης Λειτουργια και ολα τα υπολοιπα ξανακανει reboot, καποια στιγμη βεβαια μετα απο 10 reboot μπαινει στα windows κανονικα (αλλα μερικες φορες εκει που ανοιγω ενα προγραμμα π.χ excell ξανακανει reboot). Exω παρατηρησει οτι οταν ξαναγραφω τα windows μετα απο Φορματ μπαινει κανονικα, μεχρι που ξεκιναω τις αναβαθμισεις. Ειδικα οταν βαζω SP2 ή SP3 ξαναρχιζει το ιδιο προβλημα που προανεφερα. Εχετε καποια αποψη του τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω.
giannour Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου ειναι λιγο παλιο το pc, απο το 2001 to εχω. ειναι K7 ALBATRON KX400-8XV PRO -LAN/AUDIO
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ..αν λοιπόν δεν είναι hardware το πρόβλημα, χτύπα άλλο ένα φορμάτ, και εγκαταστάσεις προσγραμμάτων λάου-λάου - όχι όλες μαζί (ή κάνε μία παράλληλη εγκατάσταση windows και ξεχαρμάνιασε σ' αυτήν), μέχρι να εντοπίσεις μετά από ποιό πρόγραμμα πέφτει μπλέ οθόνη (...γιατί αν ΔΕΝ πεφτει στιγμιαία μπλε οθόνη, έχεις άλλα ζητήματα - ίσως θερμοκρασίας). Αν είναι θέμα software, το πιο πιθανό λέω 'γω είναι να το κάνει μετά την εγκατάσταση του SP3, σε συνδυασμό με κάποιο άλλο πρόγραμμα).
geowv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 λογικα σου χτυπαει καποιο driver.αν σου το ξανακανει πηγενε στα events απο administrative tools να δεισ τι χτυπησε και εκανε reboot το pc σου, η προσπαθησε με καποιο τροπο να δεισ ποιο αρχειο χτυπαει,και πεσ το εδω...
giannour Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πρεπει να ειναι το CD-Rom χαλασμενο απο οτι βλεπω. Επισης οταν ξεκιναει ακουγεται 2-3 μπιπ απο το κουτι, σαν να εχει καποιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.