@topos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Βιντεακι απο youtube:free internet wifi Ξερει κανεις συμφοφουριτης πως γινετε κατι τετοιο? Απο οτι φαινετε και στο βιντεακι ο τυπακος εχει ενα linksys ,οποτε μαλλον με open wrt firmware? Εχω στα χερια μου 3 wifi router : 1)billion 7401 VGP-M v.560 (φλασαρισμενο micronet απο το i-call που εδινε η altec) 2)Fon!Box WLAN 7140 Annex A, Firmware version 39.04.34 3)Philips CGA5722N Yπαρχει περιπτωση να καταφερω να κανω κατι αντιστοιχο με καποιο απο τα παραπανω(ιδανικα με το billion)? H εστω να σεταρω καποιο απο αυτα ως reapeter(απο οσο ξερω τα συγκεκριμενα υποστηριζουν wds-που για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω καταλαβει 100% τι σημαινει-)? :cool:
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 αν παιζει καποιο απο ολα αυτα σαν repeater ναι αμα βρεις ενα ασυρματο ανοιχτο τοτε δινεις ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο στο pc σου.για το wds wireless distribution system νομιζω ειναι παλι το ιδιο αλλα πολλες φορες για να παιξει το wds πρεπει να ειναι ιδια μαρκα και να εχει ανοιχτο το wds και το αλλο.opote to ξεχνας.μονο το Fon!Box WLAN 7140 Annex A, Firmware version 39.04.34 αν θυμαμε σωστσα μπορει να παιξει σαν wds η σαν repeater κατι απο τα 2.νομιζω wds παιζει.για το bilion δεν ξερω αλλα αμα το υποστηριζει θα το γραφει το manual και θα υπαρχει και αντοιστιχη καρτελλα μεσα στο ρουτερ στο wireless οπως εχει το speedtouch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.