Προς το περιεχόμενο

Οπτικής ίνας πρόβλημα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα...Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου έχω κάνει αίτηση στη Forthnet για double play (περιοχή Ιωάννινα).Μέσα από το status στο site τους έβλεπα την εξέληξη κανονικά, μέχρι που σήμερα με πήραν από τα κεντρικά τηλέφωνο λέγοντας μου το εξής (κατ'εμέ) κουφό...δεν μπορώ να έχω μου είπαν internet επειδή η γραμμή μου είναι πάνω σε οπτική ίνα (μην φανταστεί κανείς μέχρι το σπίτι!!!!).Για να προχωρήσουν πρέπει να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για υποβάθμιση σε χαλκό.

Το μέγα ερώτημα τώρα είναι κάνω την αλλαγή και ότι βρέξει από ταχύτητες ή μένω ως έχω και πάω για conn-x με το ενδεχόμενο να έχω καλύτερες ταχύτητες λόγω ίνας;;;;; Αν κάποιος φίλος είχε παρόμια περίπτωση ας βοηθήσει...ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

φιλε μου, καλυτερα ειναι να πας κατευθειαν με conn-x για να τελειωνεις.... απο οτι το κοβω θα αργησουν παρα πολυ να σου δωσουν γραμμη λογω γραφειοκρατειας κ εργασιων, αλλα κ επειδη οπως παντα "φταει ο Ο.Τ.Ε."....

Δημοσ.

συμφωνώ με αυτό που λες...πήρα τηλέφωνο για conn-x και ούτε ο ΟΤΕ μπορεί να βάλει αν δεν γίνει υποβάθμιση της γραμμής!!!!

Αυτό μόνο Ελλάδα πιστεύω...να'χεις ίνα και να μην μπορείς να έχεις net!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

κλασική περίπτωση ONU (δλδ ΚΑΦΑΟ με οπτικές ίνες)

ως γνωστόν η adsl παίζει πάνω σε χαλκό και κλασικά στην Ελλάδα δεν έχουμε τον εξοπλισμό (από όσο θυμάμαι) για να παίξει η adsl πάνω σε ONU...

δεν ξέρω αν θα μπορείς να παίξεις με adsl OTE πάνω σε ONU έτσι κατά πάσα πιθανότητα η λύση είναι αυτή που σου είπαν...

edit: οκ εφόσον στο είπαν από ΟΤΕ πήγαινε σε conn-x

Δημοσ.

το παραξενο ειναι οτι εχω δει σπιτι πουθ συνδεεται σε Onu και ειχε adsl.τωρα αν γυραγε με καποιο μηχανημα η γραμμη απο optiki σε χαλκο δεν ξερω.

Δημοσ.

τελευταία μου πληροφορία (ανεπιβεβαίωτη) είναι ότι ο ΟΤΕ ίσως δεν έχει τελικά πρόβλημα και βάλει ADSL χωρίς υποβάθμιση σε χαλκό, πάνω στην οπτική ίνα δηλαδή.Σε λίγες μέρες (μόλις αποδεσμευτώ από την Forthnet) ελπίζω να το μάθω και να σας το μεταφέρω.ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Δημοσ.

παντως στην μιχαλακοπουλου ψηλα στην αγιου θωμα ενα σπιτι επαιζε πανω σε Onu κανονικα.δηλαδη στο escalit αντι να γραφει px κκ 312 εγραφε Onu.

Δημοσ.

δεν εχει σημασια με ποιον παροχο παιζει.οτι παροχο και να εβαζε θα επαιζε αφου χαλκος κατεληγε εκει.με forthnet επαιξε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...