mypinkfloyd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ψάχνω για laptop και βρήκα το "SONY VAIO VGN-NS11M/S" το οποίο έχει την εξής κάρτα γραφικών: "Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD" Τι λέει σαν κάρτα; Επειδή σαν άσχετος ξέρω μόνο τις nVidia GeForce... Ευχαριστώ!
Westplay Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Οι κάρτες τις Intel για τα Latptop δεν ειναι σπουδαίες, τώρα εξαρτάται για τι χρήση το θες. Τα Sony Vaio είναι ακριβά λόγω της μάρκας ενώ μπορείς να πάρεις καλύτερο με τα ίδια λεφτά. Τώρα αν θες για παιχνίδια το πάρε ενα με καρτα γραφικών Nvidia οπως είπες κιεσύ, πες για τη χρήση το θές να σου πούνε και οι υπόλοιποι διότι δεν πολυξέρω απο Laptops.
mypinkfloyd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, δεν θέλω τη κάρτα για παιχνίδια. Απλά ρωτάω άμα είναι καλές αυτές οι κάρτες διότι κάπου διάβασα ότι αυτές δεν έχουν δικό τους memory και παίρνουμε απ' τα κεντρικά RAM( και δεν ξέρω άμα μου γαμάει τον υπολογιστή αυτό. Τέσπα, παίζει να ναι και μ@#@κια αυτό που είπα και να μην κατάλαβα εγώ καλα. Ευχαριστώ πολυ!
@topos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Mια χαρα ειναι οι 4500 της intel. Απο την στιγμη που προσφερει hardware acceleration για hd δεν προκειτε να σου χρειαστει ποτε κατι καλυτερο(εφοσων δεν παιζεις Games). Kαι μιλωντας για geforce,λογικα θα βρισκετε στα επιπεδα μιας 7300Go. Tωρα για τα sony θα συμφωνησω με τον Westplay, αλλα περι ορεξεως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.