metatron Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 έχω otenet, έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις ασφαλέιας για τα port 1-1023 από το site, έχω ανοίξει την πόρτα στο router κ όμως όταν πάω στο site open port check tool κ τεστάρω το 21 μου το βγάζει κλειστό... τα άλλα ports για torrent, soulseek κτλ, τα βλέπει κανικά ανοικτά...! συνδέομαι ασύρματα με το philips που δίνει το connx, αν βοηθάει κάπου αυτό... θα τρελαθώ! τι συμβαίνει??? όποιος μπορεί να δώσει μια βοήθεια pls!
tsakonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Λογικά θα είναι προεπιλεγμένο σε κάποια επιλογή από default. Με λίγο ψάξιμο θα το βρείς.... Φυσικά ,μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο port για ftp, δεν είναι απαραίτητο το 21
ntg_net Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 8α μπορουσες να αλλαξεις την port 21 στον FTP Server σε 2121 και να κανεις portforward στην IP του FTP Server με port 2121 . Δοκιμασε το για να δεις αν φταει κατι αλλο.
metatron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά το πρόβλημα ήταν μάλλον στην otenet... μάλλον δεν "πιάνει" αμέσως η απενεργοποίηση του υψηλού βαθμού προστασίας που σύμφωνα με την otenet επιτυγχάνεται με το κλείσιμο των ports 1-1023 κτλ...! την επόμενη μέρα της δημοσίευσης του post κ ενώ είχα μείνει με τις προβληματικές ως τότε ρυθμίσεις, όλα δούλεψαν ως εκ θαύματος... τι να πω, τέλος καλό όλα καλά! -----Προστέθηκε 7/12/2008 στις 12 : 36 : 12----- 8α μπορουσες να αλλαξεις την port 21 στον FTP Server σε 2121 και να κανεις portforward στην IP του FTP Server με port 2121 . Δοκιμασε το για να δεις αν φταει κατι αλλο. με ενδιέφερε το port 21 για να μην χρειάζεται όποιος θέλει να μπει στον ftp μου επιπλέον software, να μπαίνει απλά από τον explorer του...!
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 οτι ρυθμισεις κανεις μην νομιζεις παντα οτι ενημερωνονται και οι βασεις τους απευθειας.και αυτην την αυξημενη ασφαλεια κλειστην τελειως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.