Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το κάπνισμα στους κλειστούς δημόσιους χώρους

paredwse

Συμφωνείτε στην αδειοδότηση καταστημάτων όπου θα επιτρέπεται το κάπνισμα;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Συμφωνείτε στην αδειοδότηση καταστημάτων όπου θα επιτρέπεται το κάπνισμα;

• Ναι
    • Όχι
    • Ναι υπό προϋποθέσεις [παρακαλώ εξηγείστε]
    • Δεν με απασχολεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ψηφοφορία αυτή προτάθηκε από το μέλος Lighter122 με αφορμή αυτό το μήνυμά του.

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία απάντηση.

Η επιλογή σας θα είναι εμφανής στα υπόλοιπα μέλη.

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, γιατί πολύ απλά θα αλλάξουν όλοι τις άδειες τους σε καπνιστών και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα εφαρμοστεί.

Όχι οτι τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες για το 2010...

Αλλα κάτι τέτοιο, αναιρεί τις όποιες κινήσεις θεωρητικά γίνονται κατα του καπνίσματος.

Δημοσ.
Όχι, γιατί πολύ απλά θα αλλάξουν όλοι τις άδειες τους σε καπνιστών και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα εφαρμοστεί.

Ακριβως!

Ακριβως για αυτο το λογο ψηφισα οχι.

Αν αρχισουν να δινονται τετοιες αδειες, τοτε ο νομος βασικα παει περιπατο.

Οπως λες βεβαια, οχι οτι με τον νομο αυτο θα αλλαξουν και τοσα πολλα, αφου οπως παντα οι νομοι στην Ελλαδα δεν εφαρμοζονται κατα γραμμα.

Δημοσ.

Όχι οτι τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες για το 2010...

Αλλα κάτι τέτοιο, αναιρεί τις όποιες κινήσεις θεωρητικά γίνονται κατα του καπνίσματος.

Συμφωνώ κι εγώ.

Δημοσ.

Παρά το ότι καπνίζω, διαφωνώ στο δυο λογιών μαγαζιά. Άλλωστε ειδικά στην Ελλάδα με το κλίμα που έχει δεν είναι τίποτα να βγαίνεις δυο λεπτά έξω με το ζακετάκι ακόμα και το χειμώνα και να κάνεις ένα τσιγάρο. Στη Γερμανία, που θέλει και κασκόλ, γάντια, σκούφο πάλι δε μου είναι ενοχλητικό.

Κατά τ' άλλα συμφωνώ κι εγώ με κλαηνμαην.

• Super Moderators
Δημοσ.
αχ λαθος ψηφισα.

μαχαίρι το τσιγαρο, στα σπιτια σας ολοι οι καπνιστες

άρα σωστά ψήφισες όχι... :P

Δημοσ.

Ευχαριστω paredwse. Μπηκες σε κοπο απλα για να ικανοποιησεις την περιεργεια μου.

Και παλι thanks :-)

Εγω ψηφιζω Ναι επειδη πιστευω οτι ειναι το μονο μετρο για να ειναι σχεδον ολοι ικανοποιημενοι και θα του εδινα αρκετες πιθανοτητες να "πιασει".

Δημοσ.

Εγω δεν ξέρω... :rolleyes: Απο τη μία θέλω να εφαρμοστεί το μέτρο και να κυνηγηθούν μέχρι θανάτου οι καπνιστές :-) αλλά απο την άλλη θα μπορούσαν να φτιάξουν μαγαζιά τύπου λέσχης καπνιστών η κάτι τέτοιο.

Αναποφάσιστος.

Δημοσ.

Δημιουργώντας ένα νόμο που μπορεί να τον καταχραστεί ο οποιοσδήποτε κάνουμε μια τρύπα στο νερό.Όχι λοιπόν.

Δημοσ.

Ίσως να είμαι από τους πιο αφελής εδω μέσα αλλά τρέφω ακόμα ελπίδες πως τουλάχιστον η πλειοψηφία των καταστηματαρχών θα τηρήσει το νεο μέτρο.

Δημοσ.
Ίσως να είμαι από τους πιο αφελής εδω μέσα αλλά τρέφω ακόμα ελπίδες πως τουλάχιστον η πλειοψηφία των καταστηματαρχών θα τηρήσει το νεο μέτρο.

Με την καμία.

Δημοσ.

Το έχω γράψει σε όλα τα σχετικά θέματα που έχω πάρει χαμπάρι. Λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο ο νόμος δεν μπορεί να προβλέπει μαγαζιά καπνιστών είναι ότι πρόκειται για καρκινογόνο περιβάλλον, ιδιαίτερα για τους εργαζομένους εκεί. Όπως λοιπόν δεν προβλέπεται η ύπαρξη ακτινολογικών εργαστηρίων, όπου η προστατευτική στολή να είναι προαιρετική ή η ύπαρξη γραφείων, στα οποία οι τοίχοι να περιέχουν αμίαντο, έτσι και τα καφέ/μπαρ για καπνίζοντες είναι αδιανόητο να υπάρχουν, από τη στιγμή που ξέρουμε ότι η εργασία σε αυτά αυξάνει τις πιθανότητες θανάτου από καρκίνο. Είναι τόσο απλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...