Alkis29 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά έχω μια τεράστια συλλογή mp3 και ψάχνω ένα πρόγραμμα που με "ένα κλικ" να εισάγει τα ID3 tags "Title" , "Album" και "Artist" , αυτόματα από τα ονόματα του folder structure που έχω και το οποίο είναι : [folder artist] - [folder album] - file.mp3 . Επειδή έχω πάνω από 500 φακέλους καλλιτεχνών με χιλιάδες υποφακέλους δίσκων θέλω το πρόγραμμα έχει μαζική id3 tags εισαγωγή για όλους τους φακέλους και όχι φάκελο φάκελο... Ευχαριστώ πολύ.
alex2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Έχει ξανασυζητηθεί αυτό στο insomnia αρκετές φορές, κάνε μία αναζήτηση. Εγώ παρεμπιπτόντως χρησιμοποιώ winamp, στο οποίο μπορείς να πετάξεις τους φακέλους μέσα και να κάνεις μαζικά auto-tag.
Alkis29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Έχει ξανασυζητηθεί αυτό στο insomnia αρκετές φορές, κάνε μία αναζήτηση.Εγώ παρεμπιπτόντως χρησιμοποιώ winamp, στο οποίο μπορείς να πετάξεις τους φακέλους μέσα και να κάνεις μαζικά auto-tag. Εκανα αναζήτηση αλλά βρήκα από tags σε φακέλους και όχι από φακέλους σε tags.. το winamp μπορεί να κάνει μαζικά tags από τους φακέλους ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.