Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να σκανάρω πολλές σελίδες μαζί (π.χ ένα βιβλίο) και να το αποθηκεύσω σε μορφή Pdf?? Έχω ένα πολυμηχάνημα HP Photosmart c4280 και παιδεύομαι, αλλά δε βρίσκω κάποιο τρόπο.

Δημοσ.

Προς το παρόν δοκίμασα το vuescan το οποίο στην trial έκδοση μου γεμίζει το σκαναρισμένο αρχείο με υδατογράφημα μερικών δεκάδων δολαρίων...οπότε άκυρο!Από αυτά που προτείνετε πάντως απ' ότι βλέπω κανένα δεν είναι freeware ε?? Λέω να δοκιμάσω το "Scan To PDF 3.1.4.0" τώρα. Και ο θεός βοηθός...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, κι εγώ ψάχνω κάποια free εφαρμογούλα για να μπορώ να σκανάρω απο ενα πολυμηχάνημα HP LaserJet M2727 MFP και να εξάγω σε pdf... (δικτυακά)

Γιατι απ το default πρόγραμμα που μου δίνει η HP (το solution δλδ) με το που πραγματοποιώ σκανάρισμα απ το feeder (πολλαπλά έγγραφα) στο pdf στο τέλος μου εμφανίζει, απ την 2η σελίδα και μετά, την απόλυτη μαυρίλα...

Και με τον postscript driver που δοκίμασα τζίφος... μια απ τα ίδια...

Καμια ιδέα κανείς? ?? :cry::cry::cry:

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γιάννη θα πας στην καρτέλα Έξοδος και εκεί θα κάνεις τα εξής:

1. Θα αποεπιλέξεις την έξοδο σε αρχείο tif και αρχείο jpg.

2. Θα επιλέξεις την έξοδο σε pdf.

3. Στο Μείωση μεγέθους PDF μπορείς να δοκιμάσεις είτε 1 (μεγάλο μέγεθος pdf αρχείου, πολύ καλή ποιότητα) είτε 2 (πιο μικρό μέγεθος, μικρή πτώση ποιότητας) είτε 3 (πιο μικρό μέγεθος, ανεκτή πτώση ποιότητας) κ.ο.κ. Πάνω από το 3 η πτώση ποιότητας είναι εμφανέστατη.

4. Το Συμπίεση PDF καλό είναι να είναι Ενεργό.

5. Στο Μέγεθος χαρτιού PDF θα επιλέξεις είτε Αυτόματο (διαστάσεις pdf σε Α4) είτε Μέγεθος εικόνας (το pdf θα έχει το μέγεθος της προς σάρωση εικόνας).

Εννοείται ότι θα έχεις καθορίσει τον φάκελο αποθήκευσης των pdf αρχείων στο Προκαθορισμένος φάκελος.

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη θα πας στην καρτέλα Έξοδος και εκεί θα κάνεις τα εξής:

1. Θα αποεπιλέξεις την έξοδο σε αρχείο tif και αρχείο jpg.

2. Θα επιλέξεις την έξοδο σε pdf.

3. Στο Μείωση μεγέθους PDF μπορείς να δοκιμάσεις είτε 1 (μεγάλο μέγεθος pdf αρχείου, πολύ καλή ποιότητα) είτε 2 (πιο μικρό μέγεθος, μικρή πτώση ποιότητας) είτε 3 (πιο μικρό μέγεθος, ανεκτή πτώση ποιότητας) κ.ο.κ. Πάνω από το 3 η πτώση ποιότητας είναι εμφανέστατη.

4. Το Συμπίεση PDF καλό είναι να είναι Ενεργό.

5. Στο Μέγεθος χαρτιού PDF θα επιλέξεις είτε Αυτόματο (διαστάσεις pdf σε Α4) είτε Μέγεθος εικόνας (το pdf θα έχει το μέγεθος της προς σάρωση εικόνας).

Εννοείται ότι θα έχεις καθορίσει τον φάκελο αποθήκευσης των pdf αρχείων στο Προκαθορισμένος φάκελος.

Ευχαριστω πολυ...Το δοκιμασα μια χαρα

Υποθετω οτι αν θελω αλλη φορα για φωτογραφια πρεπει να αντιστρεψω την διαδικασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...