evabb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια. εχω μια μικρη δουλιτσα να κανω και δεν ξερω πως.... εχω 5 μινι dvd απο καμερα και θελω να περασω το περιεχομενο τους σε 1 η 2 κανονικα dvd. το θεμα ειναι οτι για να γινει αυτο χωρις πολυ κοπο οπως μου ειπαν πρεπει να μετατρεψω τις ταινιες μεσα στα μινι dvd σε αρχεια βιντεο πχ .avi και μετα να τα αντιγραψω στα κανονικα dvd. το θεμα ειναι πως τα μετατρεπω χωρις να χασω την ποιοτητα;;;:-(:-( υγ αν εχετε καποιον αλλο τροπο να προτεινετε για να κανω την δουλεια μου πειτε τον. ειναι ευπροσδεκτος
parsifal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 DVD Shrink .info: Making a compilation with v3.1
parsifal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μα, στο link που έδωσα έχει κοτζάμ Wink screencast που δείχνει τη διαδικασία βήμα-βήμα! Τί παραπάνω χρειάζεσαι;
kastel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring. Εισάγεις τα dvds και δημιουργείς μενουδάκι για ποιο ωραίο αποτέλεσμα. Δες τον οδηγό "Δημιουργία menu σε DVD με το TMPGEnc DVD Author", από εδώ (Guides>DivX & DVD Guides).
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 οκ παιδες θα τα κοιταξω ολα αυτα... ευχαριστω για την ανταποκριση
Zer0cooL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βρε παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!!! Εχω τρια δισκακια απο καμερα Σονυ και τα αρχεια που βγαζει ειναι VRO.Αυτα δεν μπορω να τα εισαγω ουτε στο DVD Shrink ουτε στο TMPGEnc...Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται ουτε και με ποιον τροπο θα το λυσω...Αν μπορει να βοηθησει κανενας τι γινεται με αυτα τα αρχεια VRO's....
kastel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βρε παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!!!Εχω τρια δισκακια απο καμερα Σονυ και τα αρχεια που βγαζει ειναι VRO.Αυτα δεν μπορω να τα εισαγω ουτε στο DVD Shrink ουτε στο TMPGEnc...Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται ουτε και με ποιον τροπο θα το λυσω...Αν μπορει να βοηθησει κανενας τι γινεται με αυτα τα αρχεια VRO's.... θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις converter για να μετατρέψεις τα vro σε avi ή mpeg. Κάνε μια αναζήτηση στο google (vro to avi ή vro to mpeg).
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τα VRO περιέχουν video σε DVD-compliant MPEG-2 format, οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε reencoding. Δοκίμασε να εξάγεις video+ήχο σε ξεχωριστά αρχεία, περνώντας τα VRO από το VOBrator utility. Κατόπιν έχεις δύο επιλογές: 1. Να τα πολυπλέξεις πάλι, αλλά σε MPG ή VOB format αυτήν την φορά, με το ImagoMPEG-Muxer 2. Να κάνεις με αυτά author έναν βασικό VIDEO_TS κατάλογο με την free έκδοση του Muxman, ώστε να δουλέψεις στη συνέχεια με το DVD Shrink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.