Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Netgear DGN2000

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω thomson αν και λιγο ασχετο με το θεμα αλλακαι αυτο βραζει οταν ειναι σε οριζοντια θεση γιατι πολυ απλα δεν αφηνει πολυ αερα να μετακινηθει αναμεσα στις 2 πλευρες του που ειναι οι γρυλιες εξαερισμου.τα ποδαρακια οκ το κανουν λιγο πιο ψηλα αλλα με 35-40 εξω αττο δεν φτανει.και οπως ειπε και ο φιλος η καλυτερη λυση απλα να το γυρισεις καθετα.αεριζεται πολυ καλυτερα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια, απλά το μηχανάκι είναι σαράβαλο σε όλα τα τεστ. Το πάω πίσω αύριο (και δε ζητώ αντικατάσταση) και παίρνω κάποιο άλλο. Καμιά πρόταση;

Δημοσ.

και μένα με είχε παιδέψει πολύ στην αρχή και το μόνο που ήθελε ήταν restart το router....

πάντως είναι πολύ καλό router και γρήγορο..!

Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια, απλά το μηχανάκι είναι σαράβαλο σε όλα τα τεστ. Το πάω πίσω αύριο (και δε ζητώ αντικατάσταση) και παίρνω κάποιο άλλο. Καμιά πρόταση;

firmware εχεις περασει?ολοι λενε πολυ καλα λογια παντως για τον ρουτερ..κατι με το Pc η με to ethernet μυριζομαι αφου με το Laptop ειναι ολα οκ.

Δημοσ.

Firmware πέρασα το new ναι. Τελικά και στο laptop μου έριξε το lan στα 10mbps και ξενέρωσα. Είναι για να το πηγαίνω πίσω αύριο.

Δημοσ.

Ναι αυτό μια χαρά παίζει γενικότερα, αν και το μηχανάκι ζεματάει άσχημα. Φαντάζομαι μέσα τα parts τι θερμοκρασία έχουν....

Δημοσ.

Μα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των συσκευών βράζει. Το θέμα είναι ότι κάποια επηρεάζονται πολύ από την υψηλή θερμοκρασία και κάποια ελάχιστα εως καθόλου. Στη δεύτερη κατηγορία είναι σίγουρα το 2000

Δημοσ.

αν ζεστενεται πολυ υπαρχει παντα η λυση να το βαζεις καθετα για να αεριζεται καλυτερα.το εχω κανει στο 784 και πεφτει πολυ η θερμοκρασια.οταν το ξαπλωνω επειδη οι γριλιες εξαερισμου ειναι απο κατω ζεματαει το ρουτερ και το ξυλινο τραπεζι και δεν παιρνει πολυ αερα.τα ποδαρακια ουτε μισο ποντο δνε το σηκωνουν.οταν το βαζω καθετα ειναι σιγουρα 15 βαθμους λιγοτερο ζεστο γιατι η ζεστη φευγει ευκολα.οχι οτι παθαινε κατι με την ζεστη αλλα γιατι να το σκιζω.καλως η κακως εχουμε ζεστο καλοκαιρι και τα μηχανηματα πραγματι καινε αλλα αντεχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...