poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 εχω thomson αν και λιγο ασχετο με το θεμα αλλακαι αυτο βραζει οταν ειναι σε οριζοντια θεση γιατι πολυ απλα δεν αφηνει πολυ αερα να μετακινηθει αναμεσα στις 2 πλευρες του που ειναι οι γρυλιες εξαερισμου.τα ποδαρακια οκ το κανουν λιγο πιο ψηλα αλλα με 35-40 εξω αττο δεν φτανει.και οπως ειπε και ο φιλος η καλυτερη λυση απλα να το γυρισεις καθετα.αεριζεται πολυ καλυτερα.
eorisis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια, απλά το μηχανάκι είναι σαράβαλο σε όλα τα τεστ. Το πάω πίσω αύριο (και δε ζητώ αντικατάσταση) και παίρνω κάποιο άλλο. Καμιά πρόταση;
PETROS13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 και μένα με είχε παιδέψει πολύ στην αρχή και το μόνο που ήθελε ήταν restart το router.... πάντως είναι πολύ καλό router και γρήγορο..!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια, απλά το μηχανάκι είναι σαράβαλο σε όλα τα τεστ. Το πάω πίσω αύριο (και δε ζητώ αντικατάσταση) και παίρνω κάποιο άλλο. Καμιά πρόταση; firmware εχεις περασει?ολοι λενε πολυ καλα λογια παντως για τον ρουτερ..κατι με το Pc η με to ethernet μυριζομαι αφου με το Laptop ειναι ολα οκ.
eorisis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Firmware πέρασα το new ναι. Τελικά και στο laptop μου έριξε το lan στα 10mbps και ξενέρωσα. Είναι για να το πηγαίνω πίσω αύριο.
SlimData Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Προσωπικά με το 2000 είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος..
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 και οι περισσοτεροι νομιζω ειναι.εκτος αν του φιλου του κατσε προβληματικο.
eorisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 μου αντικατέστησαν τελικά το router, είχε πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 απλα ετυχες σε χαλασμενο.μικρο το κακο.συμβαινει αυτο.η πολυ απλα κατι επαθε στην πορεια.
eorisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ναι αυτό μια χαρά παίζει γενικότερα, αν και το μηχανάκι ζεματάει άσχημα. Φαντάζομαι μέσα τα parts τι θερμοκρασία έχουν....
SlimData Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των συσκευών βράζει. Το θέμα είναι ότι κάποια επηρεάζονται πολύ από την υψηλή θερμοκρασία και κάποια ελάχιστα εως καθόλου. Στη δεύτερη κατηγορία είναι σίγουρα το 2000
eorisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 λές ε ... για να δούμε τι θα δούμε. Πάντως αυτό δε κάνει χαζομάρες όπως το προηγούμενο.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 αν ζεστενεται πολυ υπαρχει παντα η λυση να το βαζεις καθετα για να αεριζεται καλυτερα.το εχω κανει στο 784 και πεφτει πολυ η θερμοκρασια.οταν το ξαπλωνω επειδη οι γριλιες εξαερισμου ειναι απο κατω ζεματαει το ρουτερ και το ξυλινο τραπεζι και δεν παιρνει πολυ αερα.τα ποδαρακια ουτε μισο ποντο δνε το σηκωνουν.οταν το βαζω καθετα ειναι σιγουρα 15 βαθμους λιγοτερο ζεστο γιατι η ζεστη φευγει ευκολα.οχι οτι παθαινε κατι με την ζεστη αλλα γιατι να το σκιζω.καλως η κακως εχουμε ζεστο καλοκαιρι και τα μηχανηματα πραγματι καινε αλλα αντεχουν.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 kai panta υπαρχει και η λυση με εξτρα φανακι να φυσαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.