Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Netgear DGN2000

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς ρυθμίσεις για το ρουτερ αυτό; Με το αυτόματο setup του cd δεν γίνεται δουλειά. Έχω βάλει:

Does your Internet Connection Require a Login? : Yes

Encapsulation: PPPoA (PPP over ATM)

Internet IP Address: Get Automatically From ISP

Domain Name Server Addresses : Get Automatically From ISP

NAT ( Network Address Tranlation ) : Enable

Multiplexing Method : VC-Based

VPI: 8

VCI: 35

και

DNS Address για Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα

Preferred: 195.170.2.2

Alternate: 195.170.0.1

(Θεσ/νίκη και otenet γαρ)

αλλά τζίφος!!! :cry:

δηλαδή στον ρουτερ τα power, Ethernet1(που είναι συνδεμενο το πι σι), wireless και dsl είναι πράσινα, αλλά το internet είναι κόκκινο!!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σωστα τα εχεις κανει με μια διαφορα.μην βαλεις pppoa και vc mux αλλα pppoe me llc.πλεον ολοι εχουν dslam pppoe.μονο ο οτε εχει μεινει με μερικα dslam που ειναι απο default pppoa αλλα και αυτα τα αλλαζει.συν οτι και αυτα θα παιξουν pppoe.επισης μπορει να τα εχεις κανει ολα σωστα και απλα να εχει προβλημα η γραμμη σου δηλαδη να εχεις αυτο που λεμε συγχρονιζει αλλα δεν περνει ip που σε αυτο κατι εχει γινει απο μερια οτε.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε και με αλλον.επισης κατεβασε το τελευταιο firmware απο το site της netgearδ διοτι η ετερεια αυτη βγαχεις αρκετα firmware και διορθωνει αρκετα προβληματα συν οτι ποολλες φορες κλειδωνει και η γραμμη πιο ψηλα.http://www.netgear.com

Δημοσ.

ΟΚ poulinos, τα έκανα αυτά, αλλά ... παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα :cry:

00:00:00

Connecting to Server Failed

Negotiation LCP is allowed to come up.

Authentication PAP authentication failed

Getting IP Addresses ---

Getting Network Mask ---

Δημοσ.

Authentication PAP authentication failed

κατι μου λεει λαθος στοιχεια.δοκιμασε με username [email protected] και password otenet να δουμε αν θα παρεις Ip.δεν θα σε αφησει να μπεις σε καμια σελιδα περα απο το My.otenet.gr αλλα θα δεις οτι εχεις παρει ip.ετσι θα ξερουμε αν πραγματι ειναι κατι λαθος με τα στοιχεια σου η αν εχεις το γνωστο προβλημα sync no ip.

Δημοσ.

:-)

Poulinos, έτσι και είναι!!!

με otenet@otenet... κτλ μπαίνει στην myotenet... μόνο, όταν βάζω τα δικά μου στοιχεία... τότε ... τίποτα. Πάντως με τα δικά μου στοιχεία συνδέεται μαέσως με ένα απλό μοντεμάκι sagem!

Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο router, και είμαι στον ΟΤΕ... Στα basic settings, Encapsulation έχω PPPoA, στα Login kai Password, έχω κρατήσει τα ίδια απο τότε που ήμουν στην ΟΤΕΝΕΤ με 1μβιτ, και internet IP Address και DNS τα έχω Get Automatically From ISP. ADSL Settings στο Multiplexing Method έχω VC-Based, VPI 8 και VCI 35. Με αυτά συνδέομαι κανονικά εδώ και 3 μήνες. Σήμερα απο τις 6:30 το απόγευμα περίπου μέχρι πριν 10 λεπτά δεν είχα καθόλου internet, έτσι απλά κόπηκε...Μάλλον κάτι κάνουν στις γραμμές, έτσι φαντάζομαι.. Μάλιστα τώρα πιάνω 10mbit, ενώ κανονικά κλειδώνω στα 12-15 περίπου.

Pouline εάν βάλω PPoE θα λειτουργήσει σε μένα;

Δημοσ.

πολλοι επαιζαν με ppooa και οταν ο οτε εκανε αλλαγες στα dslam και γυρισαν σε pppoa δεν επαιρναν Ip>οποτε καλυτερα Pppoe απο την αρχη me llc.οσο για το φιλο πιο πανω ενα απο τα 2 γινετε.η γραφει κατι λαθος πχ σου εχουν πει λαθος password η το password σου εχει κανα παραξενο συμβολο και δεν μπορει να ερμηνευτει σωστα απο το netgear και για αυτο βγενει λαθος.πχ το speedtouch το 530 αν το password σου ειχε διεση δεν μπορουσε να την καταλαβει την διεση και φαινοταν σαν να γραφεις λαθος pass.δεν εχω ακουσει κατι για netgear αλλα σιγουρεψου απο το cool4u.otenet.gr οτι ειναι σωστα τα στοιχεια σου.η απο το my.otenet.gr

Δημοσ.

να πω επισης οτι το Pppoa και το pppor δεν εχουν καμια σχεση με το να αλλαξουν τα νουμερα του συγχρονισμου.ειτε το ενα ειτε το αλλο ειτε δεν ξερω τι το ρουτερ πρεπει νακλειδωσει το ιδιο.στον φιλο πιο πανω μπορει να εγινε οτιδηποτε.απο κατι να πειραχτηκε στην γραμμη απο το να εδωσαν την γραμμη του σε αλλον ποιος ξερει.τωρα για το θεμα sync Νο ip ας κανει δοκιμη με αλλο ρουτερ και με [email protected] αλλιως βλαβη οτε.

Δημοσ.

poulinos, σε όλα σωστός! :-D

Τελικά αυτό που έφταιγε είναι το password που είχα στον οτε! κάποιος ειδ. χαρ. είχε πρόβλημα. Άλλαξα αυτό το pass με απλούστερο και πήρε IP κατευθείαν!!

poulinos, σε ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.
poulinos, σε όλα σωστός! :-D

Τελικά αυτό που έφταιγε είναι το password που είχα στον οτε! κάποιος ειδ. χαρ. είχε πρόβλημα. Άλλαξα αυτό το pass με απλούστερο και πήρε IP κατευθείαν!!

poulinos, σε ευχαριστώ! :-)

μπραβο στον πουλινο.α εγω ειμαι:P .να πουμε καμια βλακεια.ισχυει και με αλλα ρουτερ αυτο οποτε αφου υπαρχει το [email protected] ειναι ευκολο να κανεις δοκιμη.κανα # ειχε μεσα το παλιο pass ι κανα δολαριο?το παπακι περναει παντα ευτυχως.και καλυτερα βαλτο pppoe αφου ολα εκει πανε .μην παραξενευτεις καμια μερα me pppoa γιατι δνε παιρνει Ip.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

να κάνω και εγώ μια ερώτηση για το ρουτερ αυτο.

Όλα καλά εκτός απο το wireless internet.Δεν μπορώ να συνδέσω τίποτα πάνω του ασύρματα.Μήπως κανένας έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.Το λαπτοπ ειναι Hp το ένα που έχω και ίσως φταιει το πως εχω το security σε wep i wpa πχ?

Δημοσ.

δοκιμασε wpa .αν δεν παιξει τοτε wep.επισης δοκιμασε να το βαλεις σε αλλο καναλι.πιο νεο firmware και πιο νεους drivers για την καρτα δικτιου

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οσοι έχετε αυτό το router μπορείτε να μου πείτε αν ζεσταίνετε υπερβολικά ; εδώ μιλάμε βράζεις αυγά αν το ακουμπήσω από το κάτω μέρος.

Και κάτι ακόμη, έχετε καμιά φορά disconnections από το lan ;

Εμένα μου κάνει κάτι παράξενο εδώ και μερικές μέρες, αποσυνδέει η το laptop η το desktop και τα ξανασηνδέει αντί για 100mbps στα 10mbps (αποτέλεσμα, πορτοκαλί νούμερο). Δοκίμασα να κάνω force τα settings των Intel καρτών δικτύου στα 100mbps και δε γουστάρει. Μόνο αν τον κάνω reboot. Την κόβω να τρέχω για αντικατάσταση, η καλύτερα, για κανένα άλλης μάρκας.

Firmware Version V1.1.8.0

Δημοσ.

Και το δικό μου ζεσταινόταν αρκετά έως πάρα πολύ, ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου. Υπήρχαν φορές που το άγγιγμα δεν ήταν ανεκτό για περισσότερα από λίγα δευτερόλεπτα. Άλλα προβλήματα δεν παρουσίασε και θα έλεγα πως είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το ζήτημα της θερμότητας το έλυσα τοποθετώντας το ακριβώς πάνω από ανεμιστήρα που βγάζει αέρα από το κουτί. Αν αυτό δεν είναι πρακτικό στην περίπτωση σου, ίσως σε βολεύει να το τοποθετήσεις κάθετα χρησιμοποιώντας τα πλαστικά ποδαράκια που έχει στη συσκευασία του. Το είχα δοκιμάσει και είχε ρίξει κάπως τη θερμοκρασία του.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, καλό το κόλπο με τον ανεμιστήρα, παίζει ένας στο πάνω μέρος του κουτιού κι εδώ, άλλα δε νομίζω το πρόβλημα που έχω να προκύπτει από αυτό. Σε δοκιμές που έκανα με το desktop κλειστό, το laptop δεν την παθαίνει να γυρίσει σε 10mbps. Παρατηρώ (και εξακολουθώ να το τεστάρω) πως μόνο όταν είναι συνδεδεμένο το desktop δημιουργείτε πρόβλημα, που μεταφέρετε και στην σύνδεση του laptop. Δε ξέρω κατα πόσο έχει βάση αυτο. Αν είναι αυτός ο λόγος τελικά, υποψιάζομαι μια pci-firewire που έχω στο desktop.

Αν κάποιος ξέρει κάτι με τέτοιου είδους conflicts ας help.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...