Προς το περιεχόμενο

Η αίτηση συναλλαγής απορρίφθηκε από το ινστιτούτο πιστωτικών καρτών...

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παω να κανω συναλλαγη στο site της bwin και betoto μου βγαζει αυτο το μηνυμα :

Η αίτηση συναλλαγής απορρίφθηκε από το ινστιτούτο πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτό.

Ενω στο rapidshare και στο expekt.com κανει τη συναλλαγη κανονικα. Τι φταιει;

Μηπως φταιει το γεγονος οτι εχω ανωνυμη καρτα κυπρου; Με την προπληρωμενη της Εμπορικης που ειχα, δε παρουσιαζοταν κανενα προβλημα..

Δημοσ.

Ιδεα δεν εχω.. Εχει κανεις αλλο καρτα Κυπρου ( Ανωνυμη ); Εχει τα ιδια προβληματα;

Δημοσ.

Ωραια. Εγω εφτιαξα καινουριο λογαριασμο στη bwin και στο betoto, αλλα παλι δε με αφησε να κανω συναλλαγη.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι καινουριο μελος στ insomni...ειδα οτι ειχατε τ ιδιο προβλημα που εχω τωρα εγω μ τν bwin...μηπως βρικατε καποια λυση...?σας παρακαλω αν ξερετε κατι απαντηστε...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω κ εγω το ιδιο προβλημα'Η αίτηση συναλλαγής απορρίφθηκε από το ινστιτούτο πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτό.''

Εχω visa electron κ θελω να κανω μια καταθεση.Εγω εβαζα παντα paysafe....χτες κερδισα ενα στοιχημα κ θελω να κανω αναληψη.Μου λεει ομως'Δεν μπορείτε να ζητήσετε αποπληρωμή κέρδους στην Visa κάρτα σας, με την οποία ούτε χρήματα έχετε καταθέσει ακόμη, αλλά ούτε και τα στοιχεία της έχετε αποθηκεύσει.''

Και οταν πλεον παω να κανω την καταθεση απο τη visa electron μου βγαζει το 1 μηνυμα

Τι πρεπει να κανω?SOS ΠΑΙΔΙΑ....ΣΩΣΤΕ ΜΕ

Δημοσ.

Βλεπω να μη μπορεις να τα βγαζεις φιλε μου!! Βασικα θελει να στειλεις πρωτα και αντιγραφο της ταυτοτητας σου με φαξ. Αλλα νομιζω οτι πρεπει να κανεις και πρωτα μια καταθεση με την καρτα. Κανε 10 ευρω και βλεπεις μετα.

Δημοσ.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει πρόβλημα από κάποια sites που δεν δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες από Ελλάδα και νομίζω ότι έχει να κάνει με την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να φορολογήσει τον online τζόγο.

Θα πρότινα να δοκιμάσεις το Neteller για τις πληρωμές σου. Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.clicknbet.gr/article10.php

Δημοσ.
κατα καιρους εχει εμφανιστει αυτο το προβλημα ,

βεβαια υπαρχει καλυτερη λυση Pay Safe Card

που την βρισκεις ευκολα μέχρι κ σε Μινι μαρκετ

χωρις προμηθειες κ γεμισματα

http://www.paysafecard.com/gr/

Η Pay Safe Card υπαρχει και σε αλλες χωρες; Δηλαδη μπορει να την αγορασει καποιος απο mini market του Λος Αντζελες (ΗΠΑ) και να κανει αγορα απο ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω κι εγω το ιδιο προβλημα ακριβως με την betoto.πιο παλια με τον τροπο αυτο ειχα πραγματοποιησει και καταθεσεις και αναληψεις.πρεπει να δουμε τι γινεται..οποιος μαθει τη λυση ας ενημερωσει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...